غذاهای پرچرب و آسیب کبد

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70960
    nikbakht
    مشارکت کننده

    غذاهای که پرچرب و حاوی چربی اشباع بالایی هستند می توانند موجب افزایش سطح آنزیم ALT (آلانین آمینو ترانسفراز) کبدی گردند. سطح بالای آنزیم ALT نشانگر تخریب کبدی است. این در حالیست که بسیاری از شیرنی جات، غذاهای فست فود و غذاهای رستورانی حاوی محتوای چربی اشباع بالایی هستند. و استفاده مداوم از این غذاهای چرب، زمینه ساز آسیب کبدی می گردد.

    #97788
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ممنون از مطلب مفیدتون
    در ضمن الکل هم به می تونه منتهی به آسیب های شدید کبدی شود. همچنان بیماری به نام سیروز الکی وجود دارد که در این بیماری درصد بالایی از کبد تخریب شده است .
    _________________________________
    زهرا جمشیدی – کارشناس تغذیه

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.