Shafiei

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 34)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: نگذارید بدنتان ترشی بیندازد #101546
    Shafiei
    مشارکت کننده

    ممنون جالب بود

    در پاسخ به: تماشای این رنگ ها “لاغرتان” می کند! #101532
    Shafiei
    مشارکت کننده

    رنگ آبی اشتها را کاهش می‌دهد
    مواد غذایی آبی رنگ در طبیعت کمتر دیده می‌شود. اما محققان معتقدند که خوردن غذا در بشقاب‌های آبی یا رنگ کردن در و دیوار آشپزخانه و سالن غذاخوری به رنگ آبی باعث کاهش اشتها می‌شود.

    در پاسخ به: بهترین روش یخ زدایی ماهی #101497
    Shafiei
    مشارکت کننده

    مرسی مفید بود

    در پاسخ به: پیاده روی از دویدن بهتر است #101494
    Shafiei
    مشارکت کننده

    به نظر من اگر دویدن کنترل شده و در شدت متوسط باشد به دلیل این که سیستم ایمنی را آن چنان تحریک نمی کند، ضرری ندارد. آنچه که در مورد تمام انواع فعالیت های ورزشی مفید برای سلامتی مهم است، بحث شدت است. بر اساس مدارک شدت های بالا سیستم ایمنی را در وضعیت ” open window” قرار می دهد.

    در پاسخ به: افراد چاق برای “لاغری” از بینی شان شروع کنند #101493
    Shafiei
    مشارکت کننده

    ممنون، مفید بود

    در پاسخ به: اگر رژیم غذایی بگیرید دیرتر پیر می شوید #101492
    Shafiei
    مشارکت کننده

    ارزیابی برنامه غذایی اهالی ساکن روستای اوکیناوای ژاپن که همگی بالای 80 سال عمر می کنند، نشان داد که آن ها از رژیم های کم کالری تبعیت می کنند و قبل از سیر شدن دست از غذا خوردن می کشند.

    Shafiei
    مشارکت کننده

    به طور کلی مکمل های رژیمی نظام بیولوژیک بدن را به هم می زنند و هموستاز سلولی را مختل می کنند.

    در پاسخ به: گوشت سالم چه ويژگي‌هايي دارد؟ #101490
    Shafiei
    مشارکت کننده

    ممنون خیلی مفید بود

    در پاسخ به: سیر و سرماخوردگی #101489
    Shafiei
    مشارکت کننده

    سیر پخته یا نیمه پخته بهتر از قرص سیر نیست؟

    در پاسخ به: رژيم نگيريد، اما وزن كم كنيد #101488
    Shafiei
    مشارکت کننده

    پخت طولانی باعث افزایش شاخص گلایسمیک مواد غذایی می شود.

    Shafiei
    مشارکت کننده

    به نظر، رژیم های کم کالری برای آهسته کردن روند برخی از بیماری ها از قبیل MSنیز مفید هستند ، بر این اساس که تولید رادیکال های آزاد و در نتیجه آسیب بافتی کمتری را در پی خواهند داشت.

    Shafiei
    مشارکت کننده

    شاید به دلیل دفع کلسیم باشه، البته به نظرم این شرایط در صورت دریافت مقادیر زیاد کافئین و بیشتر در افراد مستعد رخ می دهد.

    در پاسخ به: نخود #101480
    Shafiei
    مشارکت کننده

    نخود بهترين حبوب است نزد «بقراط»، غذای روح و جان است.

    در پاسخ به: دوپینـگ با دمنـوش بوعلی سـینا #101479
    Shafiei
    مشارکت کننده

    چرا دمنوش بوعلی سینا؟ توصیه اکید به مصرف آن داشتن؟

    در پاسخ به: آرامش با پوست به #101478
    Shafiei
    مشارکت کننده

    گفته می شود که به باعث خوشحال بودن و مانع افسردگی و یا رفع آن می شود، احتمالاً به دلیل ویتامین های B است.

    ویتامین‌های ب-کمپلکس برای سلامت هیجانی و ذهنی، نقش اساسی دارند. این ویتامین‌ها در بدن ما ذخیره نمی‌شوند. بنابراین باید روزانه در رژیم غذایی ما گنجانده شوند. ویتامین‌های ب توسط الکل، شکر، نیکوتین و کافئین از بین می‌رود. در نتیجه، تعجبی ندارد که بسیاری از مردم دچار کمبود این نوع ویتامین هستند.

    یافته‌های جدید درباره ارتباط ویتامین‌های ب- کمپلکس و افسردگی به قرار زیر است:

    • ویتامین ب-1 (تیامین): مغز انسان از این ویتامین برای کمک به تبدیل قندخون به سوخت و عامل محرّک استفاده می‌کند و بدون آن، مغز به سرعت بدون انرژی می‌ماند.

    این امر می‌تواند به خستگی، افسردگی، تندخوئی، زودرنجی، اضطراب و حتی فکر خودکشی بیانجامد. کمبود ویتامین ب-1، همچنین می‌تواند باعث مشکلات حافظه، کم‌اشتهایی، بیخوابی و اختلالات گوارشی گردد. مصرف کربوهیدراتهای تصفیه شده، مثل شکر، نیاز ویتامین ب-1 بدن را تامین می‌کند.

    • ویتامین ب-3 (نیاسین): سرانجام کشف شد که بیماری پلاگر ( pellagra ) که روان‌پریشی و زوال عقل از جمله نشانه‌های آن است، به دلیل کمبود نیاسین بروز می‌کند. هم اکنون بسیاری از محصولات غذایی حاوی نیاسین هستند و بیماری پلاگر تقریباً ریشه کن شده است. کمبود ویتامین ب-3 می‌تواند باعث بیقراری، اضطراب و نیز کند ذهنی و کم تحرکی گردد.

    • ویتامین ب-5 (اسیدپانتوتنیک): نشانه‌های کمبود این ویتامین عبارتند از خستگی، اضطراب مزمن وافسردگی. ویتامین ب-5 برای ایجاد هورمونها و استفاده از اسیدهای آمینه و استیل کولین ( acetylcholine ) شیمیایی مغز که به کمک هم از انواع خاصی از افسردگی جلوگیری می‌کنند مورد نیاز است.

    • ویتامین ب-6 (پیریدوکسین): این ویتامین به پردازش اسیدهای آمینه که عناصر سازنده تمام پروتئین‌ها و برخی از هورمونها هستند، کمک می‌کند. این ویتامین همچنین در تولید سروتونین، ملاتونین و دوپامین مورد نیاز است. کمبود ویتامین ب-6 که البته بسیار نادر است، باعث آسیب رساندن به سیستم ایمنی بدن، ضایعات پوستی و آشفتگی ذهنی می‌گردد. کمبود این ویتامین گاهی در افراد الکلی، بیمارانی که دارای نارسائی کبدی هستند، و خانمهایی که از قرص‌های ضدبارداری استفاده می کنند، بروز می‌کند. بسیاری از متخصصان تغذیه عقیده دارند که اغلب رژیم‌های غذایی، به مقدار بهینه و کافی این ویتامین را تامین نمی‌کنند.

    • ویتامین ب-12: به دلیل اهمیت ویتامین ب-12 در تشکیل گلبولهای قرمز خون، کمبود آن به مشکلاتی در اکسیژن رسانی که به کم‌خونی خطرناک موسوم است، منجر می‌شود. این اختلال می‌تواند باعث تغییر حالت مداوم، پارانویا (بدگمانی)، تحریک‌پذیری، گیجی، زوال عقل، توهّم زدگی یا شیدایی و سرانجام به دنبال آن کم اشتهایی، سرگیجه، ضعف، نفس تنگی، تپش قلب، اسهال و احساس سوزش در اندامهای انتهایی مثل دست و پا گردد. کمبود این ویتامین پس از یک دوره طولانی پیش می‌آید زیرا در کبد انسان برای سه تا پنج سال ذخیره وجود دارد. هنگامی که کمبود ویتامین ب-12 در فردی بروز می‌کند، معمولاً به خاطر کمبود آنزیمی است که باعث جذب آن در روده می‌شود. به دلیل آن که با بالارفتن سن از مقدار این آنزیم کاسته می‌شود، افرد مسن بیشتر در معرض کمبود ویتامین ب-12 هستند.

    • اسیدفولیک: این ویتامین ب برای ترکیب DNA مورد نیاز است. رژیم غذایی نامناسب و عوامل دیگری مانند بیماری، الکلیسم و نیز مصرف داروهای مختلفی چون آسپرین، قرص‌های ضدبارداری، باربیتورات‌ها و داروهای ضد تشنج، در کمبود اسیدفولیک دخالت دارند. مصرف این ویتامین مخصوصاً به خانم‌های باردار توصیه می‌گردد.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 34)