nikbakht

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 127)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • nikbakht
    مشارکت کننده

    ممنون جالب بود. به نظر من هم این امر در ایران مصداق ندارد.

    در پاسخ به: افزایش اشتها هنگام استفاده از رژیمهای لاغری #96951
    nikbakht
    مشارکت کننده

    azy عزیز بسیار ممنون از مطالب مفیدتون.
    شما حدی برای خوردن این شکلات های رژیمی مشخص نکرده اید و گفته اید: ( هر بار)، این جوری که ممکنه افراد تعداد این بارها را افزایش دهند و باید سقفی هم براش باشه. در هر حال خوردن مواد غذایی شیرین ذائقه و علاقه شخص به طعم شیرین را اصلاح نمی کند و یکی از راهکارهای مهم برای تداوم کاهش وزن و حفظ یک وزن مناسب آن است که علایق و عادات غلط را ترک کنیم و عادات سالم را جایگزین آن کنیم. احتمالا در صورتی که میان وعده حاوی فیبر و کربوهیدرات کافی باشد قند آن به تدریج وارد خون می شود و برای مدت زمان بیشتری قند خون فرد را متعادل نگه می دارد و به ندرت افت قند خون ایجاد می شود.

    nikbakht
    مشارکت کننده

    جالب بود .خندیدن خیلی خواص مفید مختلفی بر روی سلامت بدن داره.

    در پاسخ به: مبارزه با ریزش مو به علت مصرف متفورمین #96947
    nikbakht
    مشارکت کننده

    خواهش می کنم . در مورد ارتباط مدت مصرف متفورمین با ریزش مو اطلاعی ندارم ولی اگر متوجه این نکته شدم متعاقبا اطلاع خواهم داد.

    در پاسخ به: یك فنجان چای، قدرت مغز را افزایش می دهد #96945
    nikbakht
    مشارکت کننده

    ممنون از مطلب خوبتون. ببخشید من متوجه نشدم فقط چای سبز این خاصیت را داره و یا چای سیاه هم این خاصیت را داره؟

    در پاسخ به: کمبود آهن عاملی برای افسردگی #96916
    nikbakht
    مشارکت کننده

    amini عزیز چند مورد از غذاهای غنی از آهن عبارتند از:

    غلات غنی شده، حبوبات، عدس، گوشت گوساله ، تخم مرغ

    در پاسخ به: مصرف مرغ های هورمونی افزایش دهنده کیست تخمدان #96859
    nikbakht
    مشارکت کننده

    راه تشخیص از روی ظاهر که وجود ندارد در ضمن اکثر مرغ هایی که در بازار به فروش می رسند مشمول حال هستند و در پرورش شان از هورمونها استفاده شده است لذا توصیه عام به زنان آن است که بال و گردن مرغ که بیشترین تجمع هورمونی رادارند را مصرف نکنند. مگر اینکه از مراکزی خرید نمایید که محصولات غذایی ارگانیک و طبیعی را می فروشند و برخی مراکز هستند که به پرورش مرغ در شرایط طبیعی و بدون افزودن دارو می پردازند که اصطلاحا گفته می شود مرغ های ارگانیک یا طبیعی را تولید می کنند، اما تعداد فروشگاه هایی که مرغ های طبیعی یا ارگانیک را می فروشند انگشت شمار است ولی در صورت تمایل با قدری جستجو می توانید این مراکز را شناسایی کنید.

    در پاسخ به: کمبود آهن عاملی برای افسردگی #96846
    nikbakht
    مشارکت کننده

    بله این هم یک فرضیه هست که ممکنه در مورد علت رواج افسردگی بین خانم ها مصداق داشته باشه.

    در پاسخ به: نوشیدن آب سبزیجات به كنترل وزن كمك می كند #96843
    nikbakht
    مشارکت کننده

    ممنون از مطلب خوبت. نوع سبزی فرقی نمی کنه مثلا آب کرفس با کدو یا کلم ؟

    در پاسخ به: این قسمت نان را نخورید! #96842
    nikbakht
    مشارکت کننده

    جالب بود . هر چند خوردن قسمت های برشته شده خوراکی ها و ته دیگ سیب زمینی و ته دیگ نانی و دیگر خوراکی هایی که حالت برشته پیدا کرده اند لذت بخش هست چون توی دهان می شکنند و حالت ترد و شکننده دارند، ولی خوب این شکنندگی به این همه عوارض و سرطان نمی ارزد.

    nikbakht
    مشارکت کننده

    قابل نداشت.!

    در پاسخ به: پیاز پوست کنده را در یخچال نگه ندارید #96789
    nikbakht
    مشارکت کننده

    خواهش می کنم خوشحالم که این topic به دردتون خورد.

    در پاسخ به: پیاز پوست کنده را در یخچال نگه ندارید #96738
    nikbakht
    مشارکت کننده

    طبق صحبت های مذکور مرغ های جوجه کبابی نباید بیش از 1 روز لای پیاز خام خوابانده شده باشند.
    چی بگم من خودم هم از مرغ های جوجه کبابی که لای پیاز خوابانده شده اند و یا پیاز سرخ شده آماده خریداری کرده ام و تا به جال به مشکلی بر نخورده بودم اما وقتی این مطالب را در مورد پیاز خواندم که برای خودم هم جای سوال و تامل داشت . واضح بود که پیاز خام خرد شده را نمی شه بیش از 1 روز در یخچال نگه داشت اما فکر نمی کردم نگه داشتن پیاز سرخ شده در فریزر یا یخچال مشکل زا باشد اما در اینترنت مطالبی به شرح زیر را دیدم که :

    ( توصیه نمی شود موادغذایی پخته را به مدت طولانی در یخچال یا فریزر نگهداری کنند چون همیشه احتمال بروز آلودگی وجود دارد. اگر كسی می خواهد مواد غذایی را برای مدت طولانی نگه دارد باید حتما خام باشند چون مواد غذایی خام اگر آلودگی هم داشته باشند، در حین پخت و حرارت دیدن میکروب و سموم میکروبی آنها از بین می رود. تقریبا در تمامی روش ها جز کباب کردن مستقیم روی شعله، موادغذایی حرارت بالا را به مدت نیم ساعت تحمل می کنند و معمولا مقاوم ترین سموم میکروبی در این مدت نابود می شوند. وقتی سبزی از قبل پخته باشد و در یخچال نگهداری شود معمولا موقع مصرف تنها گرم می شود و میزان حرارت کم و کوتاه خواهد بود. )

    برداشت من از کل مطالبی که خواندم این بود ماده غذایی چه خام چه پخته اگر برای مدت طولانی نگهداری شده باشد باید قبل از مصرف به خوبی گرم شود و کاملا حرارت ببینید که البته این امر باعث می شود ماده غذایی پخته به مراتب بیشتر از ماده غذایی خام خواص غذایی خود را از دست بدهد .

    در پاسخ به: ویتامین E و اسیدهای چرب باعث بهبود PMS می شوند #96724
    nikbakht
    مشارکت کننده

    یعنی با مصرف مکمل ویتامین ای و مکمل امگا3 ای که در داروخانه ها به فروش می رسند علائم PMS تخفیف پیدا می کند؟ راستی مشخص نیست کدامشان مفید ترند امگا 3 یا ویتامین ای؟

    در پاسخ به: ۴ غذاي مفيد براي سلامت دهان و دندان #96723
    nikbakht
    مشارکت کننده

    ممنون از مطلبتون . در آن قسمت که گفتید بین وعده های غذایی میوه های اسیدی مصرف نشوند، می شه لطفا بگید که کدام میوه ها اسیدی ترند؟

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 127)