madjd

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 1,241)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: علت اثرات منفی اسیدهای چرب ترانس، چیست؟ #97945
    madjd
    مدیرکل

    در ابتدا تصور می‌شد که چربی‌های ترانس، جایگزین سالمی برای چربی‌های حیوانی باشند، زیرا از چربی‌های اشباع‌نشده و عمدتا از روغن‌های گیاهی به دست می‌‌آیند. اما دانشمندان بعدها دریافتند که این چربی‌ها نه تنها سالم نیستند، بلکه هم کلسترول بد (LDL) را بالا می‌برند و هم کلسترول خوب (HDL) را پایین می‌‌آورند، و به این ترتیب خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی را افزایش می‌دهند.چربی‌های ترانس غیر از تاثیر بر روی کلسترول خون، به علل دیگری برای قلب مضرند.
    این چربی ها میزان تری‌گلیسرید‌ها (چربی دیگر موجود در خون) را بالا می‌برند. میزان بالای تری‌گلیسرید نیز در سخت شدن دیواره شریان‌ها ( تصلب‌ شرایین) که زمینه بیماری قلبی را فراهم می‌کند، موثر است.
    چربی‌های ترانس، میزان لیپوپروتئین a (نوعی کلسترول LDL ) را در خون افزایش می‌دهند که احتمالا به طور مستقل خطر بیماری قلبی را بالا می‌برد.
    چربی‌های ترانس همچنین باعث ایجاد التهاب در دیواره عروق می‌شوند و از این راه نیز در ایجاد پلاک‌های چربی و انسداد رگ‌های خونی قلب نقش دارند.
    بنابراین برای حفظ سلامت قلب، باید میزان مصرف چربی‌های ترانس را به حداقل برسانید.

    در پاسخ به: نحوه مصرف مکمل های بدن سازی #97944
    madjd
    مدیرکل

    مصرف پروتئین به صورت طولانی مدت بر کلیه فشار وارد میکند. بهتر است مصرف آن زیر نظر متخصص تغذیه و با توجه به شرایط هر فرد تنظیم شود.
    موفق باشید

    در پاسخ به: قطره آهن در هوش نوزادان مؤثر است #97939
    madjd
    مدیرکل

    به اعتقاد دندانپزشکان علت خرابی دندان کودکانی که قطره ی آهن مصرف میکنند آهن موجود در قطره ی آهن نیست بلکه مواد شیرین کننده ی داخل آن است که میتوان با تمیز کردن دندان های کودک توسط مادر از این امر پیشگیری کرد.

    در پاسخ به: مت فورمین #97927
    madjd
    مدیرکل

    این میزان حداکثر دوز تجویز شده است.نحوه ی تجویز نیز کاملا صحیح است.این دارو مانند دیگر داروها دارای عوارضی است ولی بنا به صلاحدید پزشک برای درمان بیمار تجویز میشود.
    با رعایت نکات تغذیه ای و کنترل استرس که نتیجه ی آن تنظیم قند خون ایشان است پزشک دوز دارو را کاهش خواهد داد

    در پاسخ به: دوستداران شیرینی، واقعا مهربان هستند #97918
    madjd
    مدیرکل

    وبرای اینکه علاقه مندی آنها را به این مواد (چاق کننده)از بین ببریم آنها را تشویق به بی محبتی کنیم!!

    در پاسخ به: لوبياپلو با ديابت، باقالي‌پلو با ديابت #97916
    madjd
    مدیرکل

    مطالعه ی جالبی بود

    madjd
    مدیرکل

    با تشکر از خانم جمشیدی
    در رژیم غذایی سالم برای افراد چاق؛ نباید هیچ غذایی بطور کامل حذف شود بلکه محدود میشود.

    در پاسخ به: چربی های زائد شکم را چگونه از بین ببریم ؟ #97910
    madjd
    مدیرکل

    1. آب کردن چربی فرآیندی وقت‌گیر است، بنابراین از همین حالا دست به کار شوید! صبور باشید و انتظار نداشته باشید که یک شبه لاغر شوید.

    2- چربی های اضافی ناحیه ی شکم را با تمرینات ورزشی هوازی بسوزانید، در غیر این صورت تغییری مشاهده نخواهید کرد.

    3- از تمرینات مناسب برای ناحیه شکم مانند دراز و نشست استفاده کنید و از تمرینات ورزشی مخصوص باسن خودداری کنید.

    4- غذاهای طبیعی، کم چرب و کم قند و کم کالری را به میزان کم در طول روز مصرف کنید. از مصرف تنقلات شیرین و غذاهای چرب خودداری کنید. همچنین مواد نشاسته ای مثل مصرف نان، برنج، ماکارونی، کیک و شیرینی و بیسکوییت را کاهش دهید.

    5- با وزنه تمرین کنید و تنها به یک ناحیه از شکم متمرکز نشوید، بلکه کل بدن را در نظر بگیرید.

    madjd
    مدیرکل

    اگر در طول روز نظم غذایی را رعایت کنید و 3 وعده اصلی و 3 میان وعده خود را داشته باشید احتمال ایجاد احساس ولع در خوردن در پایان روز در شما کمتر خواهد شد.

    در پاسخ به: کاهش چربی شکمی و مصرف آب انار #97908
    madjd
    مدیرکل

    انار 3 برابر چاي سبز، آنتي اکسيدان دارد.

    در پاسخ به: اوره از کجا می آید؟ #97907
    madjd
    مدیرکل

    هر چه پروتئین بیشتر خورده شود، اوره ی بیشتری تولید می شود. البته باید توجه داشت در صورت مصرف ناکافی پروتئین نیز، بدن برای جبران کمبود پروتئین خود، شروع به شکستن بافت ماهیچه ای خود کرده و این نیز افزایش اوره ی تولیدی را به دنبال دارد

    madjd
    مدیرکل

    اگر شما آغاز گر این راه باشید ما هم استفاده میکنیم

    در پاسخ به: بزرگترین ذخایر انرژی بدن کدامند؟ #97905
    madjd
    مدیرکل

    در افراد ورزشکار که ساعات طولانی ورزش میکنند،خطر اتمام ذخیره گلیکوژن چگونه رفع میشود؟

    madjd
    مدیرکل

    همان طور که میدانید سوخت و ساز بافت چربي كمتر از بافت عضلاني مي باشد در نتیجه به كالري كمتري نياز دارد و هر چه بافت چربي بدن بيشتر باشد نياز بدن به كالري كمتر مي شود واحتمال چاق شدن فرد بيشتر مي شود .

    madjd
    مدیرکل

    ممنون از مطلبتون
    در منابع تغذیه ی نوزادان انگلیس 3نشانه را برای شروع غذای تکمیلی نوزاد ارائه میدهند:
    1.وزن کودک دو برابر وزن زمان تولد باشد.
    2.کودک با شیر مادر و یا شیر خشک سیر نشود.
    3.کودک به غذای بزرگسالان علاقه نشان دهد.
    با این تعاریف میتواند شروع غذای تکمیلی برای کودکان مختلف متفاوت باشد.
    گاهی تاخیر در شروع غذای تکمیلی همان قدر مضر است که تعجیل در آن.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 1,241)