madjd

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 1,241)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: آلبالو #99416
    madjd
    مدیرکل

    صد گرم آلبالو ۱۶ گرم مواد قندی،۸۵/۰ گرم پروتئین و ۶/۸ کالری دارد.

    در پاسخ به: پیاز برای سلامتی دندان مفید است #99405
    madjd
    مدیرکل

    با این کار دندانمان را سالم کنیم ولی اطرافیانمون را فراری بدیم!

    در پاسخ به: فلفل دلمه ای زرد حاوی ویتامین C است #99404
    madjd
    مدیرکل

    فلفل دلمه‌ای زرد تقریباً سه ونیم برابر پرتقال ویتامین C دارد.
    چه جالب!
    فلفه دلمه ی قرمز و سبز این میزان ویتامینCرا ندارد؟

    در پاسخ به: سلنیوم اضافی نخورید! #99403
    madjd
    مدیرکل

    مخمر آبجو و سبوس گندم، کره، ماهی و ماهی صدف، سیر، غلات، تخم آفتابگردان و آجیل منابع خوبی از سلنیوم هستند.

    در پاسخ به: آناناس برای مبتلایان به نفخ مزمن معده مفید است #99402
    madjd
    مدیرکل

    چه خوب

    madjd
    مدیرکل

    این مطالعه کجا انجام شده؟
    اندازه تن سنجی شامل چه مواردی بوده؟

    در پاسخ به: آدامس و یکی از مضرات آن #99400
    madjd
    مدیرکل

    پژوهشگران دانشگاه کاردیف در انگلیس می‌گویند افرادی که به جویدن آدامس عادت دارند زمان بیشتری را باید صرف یادآوری حروف و اعداد کنند.
    این دانش پژوهان معتقدند جویدن آدامس توانایی مغز را برای به خاطر سپاری فهرست‌های متوالی و دنباله‌دار کاهش می‌دهد.
    به گفته محققان انجام یک سری کارهای مداوم مانند جویدن آدامس می‌تواند در حافظه کوتاه مدت افراد اختلال ایجاد کند.
    این مطالعه، تصور غالب مبنی بر این که جویدن آدامس‌های طعم دار عملکرد مغز را بهبود می‌بخشد، به چالش کشیده است.
    این مطالعه سندی دیگر دال بر عملکرد بد انسان در انجام چند کار همزمان ارایه می‌کند.
    برخی مطالعات پیشین حاکی از آن بود که آدامس با افزایش جریان خون در مغز، حافظه و تمرکز را بهبود می‌بخشد .
    اما محققان کاردیف نشان دادند فعالیت دهانی مانند جویدن آدامس می‌تواند در فرایندی که به طور معمول برای یادآوری محتوای کلامی استفاده می‌شود، اختلال وارد کند.

    در پاسخ به: ۶ خاصیت ماست یکی از پرمصرف ترین محصولات لبنی #99376
    madjd
    مدیرکل

    پرسش و پاسخ مفیدی بود .ممنون
    آیا ماست در پیشگیری از سرطان روده نقش دارد؟
    ماست در کاهش احتمال بروز سرطان روده نیز موثر است. به این ترتیب که لاکتوباکتریاسه‌های موجود در آن، رشد باکتری‌ های مفید در روده را تحریک کرده و باکتری‌ های بیماری ‌زا را که می‌ توانند به سلول‌ های روده آسیب برسانند، کاهش می ‌دهند. از سوی دیگر این باکتری ‌ها با متصل شدن به اسید‌های صفراوی، احتمال وارد شدن آسیب به سلول ‌های روده را کم می ‌کنند و از تبدیل نیترات و نیتریت موجود در غذا به ترکیبات نیتروزآمین که سرطان ‌زا هستند، جلوگیری به عمل می‌ آورند.
    کلسیم موجود در ماست نیز ضمن باند شدن با ترکیبات صفراوی، رشد سلول‌ های طولی روده را کم می ‌کند. طی برخی مطالعات دیده شده افرادی که روزانه بیش از 1200 میلی‌ گرم کلسیم مصرف می ‌کنند، 75 درصد احتمال ابتلای کمتری به سرطان روده داشته‌اند.

    در پاسخ به: ۵خاصیت باور نکردنی کاهو #99375
    madjd
    مدیرکل

    امام رضا (ع) به شیعیان خود توصیه می فرمودند: تامی توانید کاهو بخورید ، زیرا کاهو رقت خون را از بین می برد و بهتر از سایر سبزی ها، خون را تصفیه می نماید.

    در پاسخ به: آلزایمر و روغن ماهی #99374
    madjd
    مدیرکل

    آنوقت چه ربطی به آلزایمر داشت؟

    در پاسخ به: چرا ضرر خوردن تنقلات در شب بیشتر است؟ #99373
    madjd
    مدیرکل

    خیلی جالب بود.آیا مطالعه روی انسان هم انجام شده است؟

    در پاسخ به: قهوه می تواند مانع دیابت شود #99371
    madjd
    مدیرکل

    نتيجه تحقيقات دانشمندان دانشگاه کاليفرنيا در سان‌ديه‌گو نشان داده که قهوه مي‌ تواند تا 60 درصد خطر بروز ديابت نوع دو را در افراد مستعد کم کند (البته اگر با يک خروار شکر ميل نشود!) جالب‌تر اين جاست که اين کاهش، در کساني که تست تحمل گلوکزشان مختل بود، تا 70 درصد بوده است.

    madjd
    مدیرکل

    جالب بود ،معمولا آدم برعکس این را تصور میکنه
    درضمن
    متخصصان تغذیه در انگلیس دریافته‌اند که آب گوجه فرنگی برای مقابله با بیماری‌های استخوانی مفید است.
    این متخصصان می‌گویند: نوشیدن دو لیوان آب گوجه فرنگی در روز، استخوان‌ها را تقویت می‌کند و برای پیشگیری از پوکی استخوان بسیار مفید است.ماده اصلی که سبب این اثرگذاری در گوجه فرنگی می‌شود، احتمالا لیکوپن است. تاکنون پزشکان می‌دانستند لیکوپن آنتی اکسیدانی است که خطر ابتلا به سرطان پروستات را در مردان کاهش می‌دهد. این آنتی اکسیدان همچنین از بروز بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند.به گزارش روزنامه‌ دیلی میل، در انگلیس حدود سه میلیون نفر به بیماری پوکی استخوان مبتلا هستند. در این آزمایشات متخصصان علوم پزشکی دانشگاه تورنتو در کانادا از 60 زن یائسه 50 تا 60 ساله خواستند که گوجه فرنگی را به مدت یک ماه به طور کامل از رژیم غذایی خود حذف کنند. آن‌ها متوجه شدند که این اقدام موجب افزایش شدید مقدار «ن ـ تلوپتید» در خون می‌شود.«ن ـ تلوپتید» ماده شیمیایی است که در زمان تضعیف و احتمال شکستگی استخوان‌ها در خون آزاد می‌شود.از سوی دیگر، در بدن زنانی که گوجه فرنگی مصرف کرده بودند به دلیل افزایش مقدار لیکوپن در خونشان، از میزان «ن ـ تلوپتید» به شدت کاسته شد و کمتر در معرض تضعیف استخوانی قرار داشتند.

    در پاسخ به: رژیم لاغری #99369
    madjd
    مدیرکل

    قطعا با نظر شما موافقم فرضی عزیز

    در پاسخ به: بایدها و نبایدهای فریز کردن مواد غذایی #99368
    madjd
    مدیرکل

    میشه در مورد ظروفfood Grade، بیشتر توضیح بدید؟

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 1,241)