پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
madjd
مدیرکلصد گرم آلبالو ۱۶ گرم مواد قندی،۸۵/۰ گرم پروتئین و ۶/۸ کالری دارد.
madjd
مدیرکلبا این کار دندانمان را سالم کنیم ولی اطرافیانمون را فراری بدیم!
madjd
مدیرکلفلفل دلمهای زرد تقریباً سه ونیم برابر پرتقال ویتامین C دارد.
چه جالب!
فلفه دلمه ی قرمز و سبز این میزان ویتامینCرا ندارد؟madjd
مدیرکلمخمر آبجو و سبوس گندم، کره، ماهی و ماهی صدف، سیر، غلات، تخم آفتابگردان و آجیل منابع خوبی از سلنیوم هستند.
madjd
مدیرکلچه خوب
۹ اسفند، ۱۳۹۱ در ۰۵:۰۹ در پاسخ به: تأثیر پروتئین سویا بر شاخصهای متابولیسم استخوان در زنان یائسه مبتلا به استئوپنی #99401madjd
مدیرکلاین مطالعه کجا انجام شده؟
اندازه تن سنجی شامل چه مواردی بوده؟madjd
مدیرکلپژوهشگران دانشگاه کاردیف در انگلیس میگویند افرادی که به جویدن آدامس عادت دارند زمان بیشتری را باید صرف یادآوری حروف و اعداد کنند.
این دانش پژوهان معتقدند جویدن آدامس توانایی مغز را برای به خاطر سپاری فهرستهای متوالی و دنبالهدار کاهش میدهد.
به گفته محققان انجام یک سری کارهای مداوم مانند جویدن آدامس میتواند در حافظه کوتاه مدت افراد اختلال ایجاد کند.
این مطالعه، تصور غالب مبنی بر این که جویدن آدامسهای طعم دار عملکرد مغز را بهبود میبخشد، به چالش کشیده است.
این مطالعه سندی دیگر دال بر عملکرد بد انسان در انجام چند کار همزمان ارایه میکند.
برخی مطالعات پیشین حاکی از آن بود که آدامس با افزایش جریان خون در مغز، حافظه و تمرکز را بهبود میبخشد .
اما محققان کاردیف نشان دادند فعالیت دهانی مانند جویدن آدامس میتواند در فرایندی که به طور معمول برای یادآوری محتوای کلامی استفاده میشود، اختلال وارد کند.madjd
مدیرکلپرسش و پاسخ مفیدی بود .ممنون
آیا ماست در پیشگیری از سرطان روده نقش دارد؟
ماست در کاهش احتمال بروز سرطان روده نیز موثر است. به این ترتیب که لاکتوباکتریاسههای موجود در آن، رشد باکتری های مفید در روده را تحریک کرده و باکتری های بیماری زا را که می توانند به سلول های روده آسیب برسانند، کاهش می دهند. از سوی دیگر این باکتری ها با متصل شدن به اسیدهای صفراوی، احتمال وارد شدن آسیب به سلول های روده را کم می کنند و از تبدیل نیترات و نیتریت موجود در غذا به ترکیبات نیتروزآمین که سرطان زا هستند، جلوگیری به عمل می آورند.
کلسیم موجود در ماست نیز ضمن باند شدن با ترکیبات صفراوی، رشد سلول های طولی روده را کم می کند. طی برخی مطالعات دیده شده افرادی که روزانه بیش از 1200 میلی گرم کلسیم مصرف می کنند، 75 درصد احتمال ابتلای کمتری به سرطان روده داشتهاند.madjd
مدیرکلامام رضا (ع) به شیعیان خود توصیه می فرمودند: تامی توانید کاهو بخورید ، زیرا کاهو رقت خون را از بین می برد و بهتر از سایر سبزی ها، خون را تصفیه می نماید.
madjd
مدیرکلآنوقت چه ربطی به آلزایمر داشت؟
madjd
مدیرکلخیلی جالب بود.آیا مطالعه روی انسان هم انجام شده است؟
madjd
مدیرکلنتيجه تحقيقات دانشمندان دانشگاه کاليفرنيا در سانديهگو نشان داده که قهوه مي تواند تا 60 درصد خطر بروز ديابت نوع دو را در افراد مستعد کم کند (البته اگر با يک خروار شکر ميل نشود!) جالبتر اين جاست که اين کاهش، در کساني که تست تحمل گلوکزشان مختل بود، تا 70 درصد بوده است.
madjd
مدیرکلجالب بود ،معمولا آدم برعکس این را تصور میکنه
درضمن
متخصصان تغذیه در انگلیس دریافتهاند که آب گوجه فرنگی برای مقابله با بیماریهای استخوانی مفید است.
این متخصصان میگویند: نوشیدن دو لیوان آب گوجه فرنگی در روز، استخوانها را تقویت میکند و برای پیشگیری از پوکی استخوان بسیار مفید است.ماده اصلی که سبب این اثرگذاری در گوجه فرنگی میشود، احتمالا لیکوپن است. تاکنون پزشکان میدانستند لیکوپن آنتی اکسیدانی است که خطر ابتلا به سرطان پروستات را در مردان کاهش میدهد. این آنتی اکسیدان همچنین از بروز بیماریهای قلبی جلوگیری میکند.به گزارش روزنامه دیلی میل، در انگلیس حدود سه میلیون نفر به بیماری پوکی استخوان مبتلا هستند. در این آزمایشات متخصصان علوم پزشکی دانشگاه تورنتو در کانادا از 60 زن یائسه 50 تا 60 ساله خواستند که گوجه فرنگی را به مدت یک ماه به طور کامل از رژیم غذایی خود حذف کنند. آنها متوجه شدند که این اقدام موجب افزایش شدید مقدار «ن ـ تلوپتید» در خون میشود.«ن ـ تلوپتید» ماده شیمیایی است که در زمان تضعیف و احتمال شکستگی استخوانها در خون آزاد میشود.از سوی دیگر، در بدن زنانی که گوجه فرنگی مصرف کرده بودند به دلیل افزایش مقدار لیکوپن در خونشان، از میزان «ن ـ تلوپتید» به شدت کاسته شد و کمتر در معرض تضعیف استخوانی قرار داشتند.madjd
مدیرکلقطعا با نظر شما موافقم فرضی عزیز
madjd
مدیرکلمیشه در مورد ظروفfood Grade، بیشتر توضیح بدید؟
-
نویسندهنوشتهها