پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
madjd
مدیرکلنکت منفی فست فود:
1) بیشتر غذاهای حاضر در منوی این رستورانها از نظر محتوای كالری، چربی، قند و نمك بسیار بالاتر از حد استاندارد و بهداشتی است. به عبارت دیگر، اكثر این غذاها برای سلامت انسان مضر است، او را چاق می كند، و شانس ابتلاء به دیابت و حمله قلبی را به شدت افزایش می دهد.
2) بیشتر غذاهایی كه در این رستورانها عرضه می شود، به شكل سرخ شده است و بدتر از آن، اینكه برای سرخ كردن این غذاها از روغنهای نباتی جامد استفاده می كنند. درصد اسیدهای چرب اشباع و ایزومرهای ترانس در این روغنها بالاست. كارشناسان به اسیدهای چرب ترانس می گویند چربی قاتل (Killer Fat). این چربی، همان چربیای است كه در دیواره ی سرخرگها رسوب كرده و آنها را مسدود می كند.
3) وعدههای غذایی فست فود از نظر اندازه می تواند بسیار بزرگ تر از یك وعده ی غذای خانگی باشد. به علاوه، انرژی موجود در آن، بسیار بیشتر از یك وعده غذای خانگی در همان حجم است.
4) نوع تبلیغات و بازاریابی آنها فریبنده است و كودكان را دچار عادات غذایی ناسالم می كند. استفاده ی زیاد از طعم دهندهها، روغنهای اشباع، مواد قندی و نمك، طعم خوشمزهای به این نوع غذاها می دهد و ذائقه ی بچهها و حتی بزرگسالان را گمراه می كند و آنها را به سمت مصرف هر چه بیشتر سوق می دهد.
5) گسترش فست فود، فراگیری و تنوع غذاهای بومی را كم می كند. به عبارت دیگر، باعث می شود افراد غذاهای سنتی خودشان را فراموش كنند. غذاهای سنتی بخشی از فرهنگ یك ملت است.
6) مصرف گسترده ی فست فود سبب می شود، میزها و سفرههای غذا در خانوادهها به فراموشی سپرده شود و فرصت دور هم جمع شدن از خانوادهها گرفته شود.
7) در بسیاری از رستورانهای فست فود با توجه به ازدحام مشتری و تعدد سفارشها، نظافت به شكل تمام و كمال رعایت نمی شود.
بررسی 1000 شعبه از 10 تا از بهترین رستورانهای زنجیرهای فست فود در 38 ایالت آمریكا نشان داد كه تنها تعداد كمی از آنها نظافت را در حد مطلوب رعایت میكنند. در بیش از 60 درصد این رستورانها، كاركنان پیش از آغاز به كار، دستهای خود را نمی شستند و از دستكش استفاده نمی كردند.
منبع:تبیانmadjd
مدیرکلچرا فست فود نخوریم؟
برای حفظ و نگهداری دراز مدت غذاهای حاضری و خوشطعم كردن آنها، از افزودنیهای متعددی استفاده می شود. این افزودنیها به همراه دیگر فرآیندهایی كه روی غذا انجام می شود، موجب از دست رفتن بخش زیادی از ارزش غذایی فست فود می شود. از طرف دیگر، كارشناسان معتقدند كه گسترش فست فود یعنی گسترش چاقی. چاقی هم یعنی افزایش بیماریهای قلبی-عروقی، دیابت، سرطان روده، سرطان معده، سرطان سینه، آرتروز، فشار خون بالا، نازایی و … .
چندی پیش محققان آمریكایی هشدار دادند كه سكونت در نزدیكی رستورانهای فست فود برابر است با كوتاهی عمر. این محققان كه پژوهش خود را در شهر شیكاگو متمركز كرده بودند، پس از انجام یك سری مطالعات روی شیوه ی تغذیه ی مردم این شهر دریافتند، شهروندانی كه در نزدیكی رستورانهای فست فود زندگی می كنند و كمتر به خواربار فروشیها و سوپر ماركتهای حاوی مواد غذایی متنوع دسترسی دارند، عمرشان كوتاهتر می شود و اغلب دچار مرگ زود هنگام می گردند. این گزارش نشان داد كه این افراد بیشتر در اثر ابتلاء به بیماریهایی چون دیابت، سرطان و بیماریهای قلبی جان خود را از دست می دهند. افرادی كه در نزدیكی این قبیل رستورانها زندگی می كنند، بیشتر از دیگران با مشكل چاقی، اضافه وزن و افزایش فشار خون مواجه هستند.
به عبارت دیگر، هر چه تنوع غذایی افراد یك جامعه كمتر شود، دسترسی به مواد غذایی گوناگون مورد نیاز بدن هم كمتر می شود و احتمال ابتلا به بیماریهای مزمن و نیز مرگ و میر زودرس در میان مردم آن جامعه به دلیل داشتن رژیم غذایی نامطلوب، افزایش پیدا می كند.
منبع:تبیانmadjd
مدیرکلواقعا فکر میکنید مردم فست فود را به خاطر سریع آماده شدنش میخورن؟!
madjd
مدیرکلشما هم اگر مثالی دارید لطفا در اینجا بیاوردید
madjd
مدیرکلو یک مثال دیگه:
صبحانه:
1/2 نان تست ،کره ،مربا (یا عسل) ،آب پرتقال طبیعی
میان وعده: یک کاسه شیر و کورن فلکس
ناهار:
3 قاشق سوپ خوری پر از برنج پخته شده (پلو) +یک قاشق سوپ خوری پر از حبوبات (عدس ،لوبیا و …) +یک قاشق مرباخوری کره یا روغن +ماست پر چرب
میان وعده:1/2 نان تست+پنیر پر چرب+یک گردو+خیار
شام:
3 قاشق سوپ خوری سبزی پلو(پلو) +یک تکه کوچک ماهی بدون تیغ (یا 2 قاشق تن ماهی)
میان وعده:شیر پر چرب مخلوط شده با 1/2 موزmadjd
مدیرکلسس سیب را روی نان بریزیم ؟
کالری این میان وعده حدودا چقدر است؟
خوبه اصلا کره و روغن نداره۲۹ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۸:۳۱ در پاسخ به: چند توصیه برا یاینکه از تمام مواد مغذی کدو بهره مند شوید #100321madjd
مدیرکلدر هنگام خرید کدو، آنهایی را بخرید که سنگینتر از اندازهشان باشد و پوستی براق و تمیز دارند. پوست آن نباید خیلی سفت باشد چون پوست سفت نشاندهنده بیش از حد رسیده بودن کدو و تخمهای سفت و گوشت ریش ریش است. کدوهایی را که اندازه متوسط دارند خریداری کنید چون آنهایی که خیلی بزرگ هستند ممکن است الیافی یا ریشهدار باشند، همچنین آنهایی که خیلی کوچک هستند مزه خوبی ندارند.
کدو تابستانی خیلی نازک و شکننده است و باید آنها را با دقت حمل کرد. سوراخهای روی کدو نشان دهنده فساد و خرابی در آن است. کدو را باید نشسته درکیسه پلاستیکی در یخچال نگهداری کرد. در این صورت تا هفت روز میتوان آنها را نگهداری کرد. کدو را میتوان فریز کرد در این حالت گوشت آن نرمتر میشود. برای این کار دو دقیقه قبل از فریز کردن پوست آن را بکنید.madjd
مدیرکلمصرف بیش از حد این میوه باعث سردرد، حالت تهوع، اسهال و دل درد میشود.
madjd
مدیرکلنکته آخر،نکته مهم و بجایی بود
۲۹ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۴:۲۱ در پاسخ به: از صبح درمانی تا صبحانه درمانی برای طرفداران تناسب اندام #100318madjd
مدیرکلقوز درمانی خیلی جالب بود
ممنونmadjd
مدیرکلرژیم غذایی دیابتی نباید به طور کامل از سبد غذایی خانواده جدا باشد، بلکه اعتدال در مصرف مواد غذایی به ویژه میوه های شیرین دارای اهمیت ویژه می باشد.
– در سبد غذایی یک فرد دیابتی نباید میوه جات به بهانه آن که قند خون کنترل نمی شود، حذف گردند.
– بیش از نوع میوه ها، میزان کل کربوهیدرات دریافتی در کنترل قند بیمار دیابتی تاثیرگذار می باشد. البته میوه جاتی که دارای فیبر بیشتر و نمایه گلایسمی پایین تری هستند (قندشان دیرتر هضم و جذب می گردد)، برای یک فرد دیابتی مفیدتر خواهند بود.
– مصرف مداوم میوه های شیرین ایده مناسبی برای افراد دیابتی نیست، زیرا ممکن است مشکلاتی را در کنترل اشتها و نوسانات قند خون آن ها ایجاد کند، در حالی که میوه های کم شیرین و با نمایه گلایسمی کمتر، برای کنترل اشتها و نوسانات قند خون افراد دیابتی موثرتر واقع می گردند.
– حذف بعضی از مواد غذایی مانند برنج و یا میوه هایی مانند موز به بهانه کنترل بهتر قند خون و از طرف دیگر مصرف آزاد خرما و عسل به بهانه آن که قند آنها طبیعی است، با واقعیت کنترل قند خون سازگاری ندارد.
– بیمار دیابتی در مراحل اولیه، برای آموزش و نحوه کنترل دریافت کربوهیدرات های خود بایستی با یک متخصص تغذیه مشورت کند، ولی بعد از مدتی خودش یاد خواهد گرفت که چگونه میوه جات و مواد غذایی مفیدتر را جایگزین نماید.madjd
مدیرکلبرای افزایش آگاهی شما، اندازه هر واحد غذایی برخی از میوه ها (که هر یک حاوی 15 گرم کربوهیدرات هستند) را مثال می زنیم:
نصف یک موز متوسط یا یک موز کوچک
نصف لیوان انبه خرد شده (83 گرم)
یک و یک چهارم لیوان (190 گرم) هندوانه خرد شده
یک و یک چهارم لیوان توت فرنگی (180 گرم)
سه چهارم لیوان آناناس خرد شده (124 گرم)
یک سیب متوسط و …madjd
مدیرکلمتخصصین تغذیه در حال حاضر توصیه می کنند که دیابتی ها نباید کاملا از میوه و مواد کربوهیدراتی دست بکشند، بلکه میتوانند با رعایت جانب احتیاط، اقلام شیرین از جمله میوه های شیرین را نیز مصرف کنند. ولی باید به دقت مقدار کل کربوهیدرات غذایی خود را تحت کنترل داشته باشند.
در هر حال باید بدانید که مقدار کل کربوهیدرات دریافتی، بیش از نوع کربوهیدرات دریافتی بر سطوح قند خون موثر است. لذا اگر یک فرد دیابتی حقیقتا بتواند میزان دریافت کربوهیدرات غذایی خود را کنترل کند، می تواند با رعایت جانب احتیاط مقدار محدودی از میوه های شیرین را نیز مصرف کند. اما از آنجا که بسیاری از افراد دیابتی ممکن است نتوانند دریافت های غذایی خود را به خوبی کنترل کنند و ممکن است بیش از مقدار مجاز کربوهیدرات مصرف کنند، متخصصین از آنها می خواهند که همواره از مصرف مواد غذایی شیرین اجتناب نمایند.
هر واحد میوه حاوی 15 گرم کربوهیدرات می باشد. اندازه هر واحد میوه به محتوای کربوهیدراتی آن بستگی دارد. البته مزیت میوه هایی که محتوای کربوهیدرات شان کمتر است و شیرینی کمتری دارند این است که می توان مقادیر بیشتری از آن ها را در مقایسه با میوه های شیرین مصرف نمود. ولی در هر حال چه شما میوه کم کربوهیدرات بخورید و چه میوه پر کربوهیدرات، تا زمانی که به اندازه یک واحد میوه مصرف نمایید، یعنی 15 گرم کربوهیدرات را مصرف نموده اید و لذا تاثیر آن بر مقدار قند خون مشابه است.madjd
مدیرکلدر روزهایی که آلودگی هوا به حد هشدار و یا اضطرار می رسد برای جلوگیری از آسیب وارد شدن به سامانه تنفسی و التهاب دستگاه گوارش باید شیر و مواد لبنی بیشتری مصرف شود زیرا شیر و مواد لبنی دارای فسفر ، منیزیم ، کلسیم و خنثی کننده سموم هستند.
نوشیدن آب فراوان در روزهای آلودگی هوا به کلیه ها کمک می کند تا بهتر کار کنند و املاح اضافی را از بدن خارج سازند که به این ترتیب ذرات آلودگی کمتری در بدن باقی می ماند .
درضمن مصرف شیر و فرآوردهای لبنی باعث نرم شدن مخاط تنفسی فوقانی ، مری و معده می شود.
استفاده از فرآورده های لبنی همچنین باعث می شود که عمل دفع ادرار و مدفوع به همراه آنها مواد آلاینده بیشتر انجام شود و بدین ترتیب التهابات و بیماری های دستگاه گوارش کاهش می یابد.madjd
مدیرکلخاکشير داراي تعدادي اسيد چرب مانند اسيد لينوئيک، اسيد لينولنيک، اسيد اولئيک، اسيد پالميتيک و اسيد استئاريک است. ضمنا در خاکشير اسانس روغن فراري وجود دارد که داراي مواد بنزيل و ايزوسيانات است.
-
نویسندهنوشتهها