madjd

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 1,241)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: چند توصیه مهم برای روزه داری #100838
    madjd
    مدیرکل

    وعده سحری خود را همراه سالاد و سبزی خوردن میل کنید.

    در پاسخ به: درمان یبوست #100837
    madjd
    مدیرکل

    توصیه های تغذیه ای برای کاهش یبوست
    – روزانه۱۰-۸ لیوان مایعات مصرف کنید مثلا هریک ساعت یکبار ۱لیوان آب بخورید.
    – آلو يا آب آلوی گرم ملین است.سایر میوه های ملین شامل:انجیر،انگور،هندوانه،توت فرنگی، گلابی، زردآلو، زیتون، هلو، آب سیب، کیوی و … .
    – به، سیب، موزنخورید.(البته آب سیب خوب است)
    – رژیم غذایی شما باید پرهیز باشد، برای این منظور نان و غلات سبوسدار و حبوبات و میوه و سبزی مصرف کنید.میتوانید روزانه ۱قاشق مرباخوری سبوس برنج همراه باآب بخورید .(رژیم پرفیبردربیمارانی که پوست آنها به علت اختلالات نورولوژیک می باشد نمیتواند موثر باشد)
    – روزانه حداقل ۵واحد میوه و سبزی تازه مصرف کنید.
    – پسیلیوم (اسفرزه)یک ملین حجم دهنده مدفوع است که آب موجود در روده را جذب کرده و سبب افزایش حجم مدفوع و دفع آن میشود .باید همراه با مقادیر زیادی آب یا مایعات خورده شود(به ازای هر قاشق چایخوری ۲۴۰سی سی یا۱لیوان مایعات بخورید). – روغن کرچک به دفع کمک میکند ولی استفاده آن در بلند مدت سبب کاهش جذب کلسیم و ویتامین های محلول در چربی مثل A,D,E,K میشود.
    – سنا، دانه کتان، شنبلیله، ریواس برای یبوست توصیه میشود(سنابیشتر از۲باردرهفته توصیه نمیشود.)
    – نعناع و چای بابونه سبب کاهش علایم یبوست میشود.
    – چای زیاد پر رنگ نخورید.
    – در مدتی که یبوست دارید ماست نخورید و به جای آن شیر بخورید.
    – مرزه و دارچین استفاده نکنید.
    – بیشتر غذاهایی که با نان سبوسدار خورده میشود مصرف کنید و کمتر برنج بخورید.
    – از استرس و اضطراب خود بکاهید.
    – حتما فعالیت بدنی داشته باشید روزانه حداقل ۳۰دقیقه پیاده روی کنید.
    – برقراری نظم برای دفع داشته باشید وبه محض احساس دفع اجابت مزاج انجام گیرد.

    در پاسخ به: درمان یبوست #100836
    madjd
    مدیرکل

    روش درمان براساس علت یبوست تعیین می‌شود. در ابتدا باید رژیم غذایی این افراد اصلاح شود. در صورتی که جواب مناسب گرفته نشد، از داروهای ملین و به ترتیب از داروهای بی ضرر، کم ضرر و داروهای محرک شروع می‌کنیم تا به نتیجه مطلوب برسیم. البته تمام بیماران نیازمند مصرف دارو نیستند. در صورت امکان قطع داروهایی که منجر به یبوست می‌شود از راه‌های درمان است. درمان کم‌کاری تیروئید و سایر بیماری‌ها باید انجام شود.
    برخی از ملینهای معروف عبارتند از هیدروکسید منیزیم، روغنهای معدنی مانند پارافین، داروهای گیاهی مانند سنا، سی لاکس و پسیلیوم، ملینهای اسموتیک مانند لاکتولوز، بیزاکودیل و روغن کرچک.

    در پاسخ به: درمان یبوست #100835
    madjd
    مدیرکل

    درمان يبوست در خانه با ميوه ها
    -درمان یبوست با گلابي
    افرادي که از يبوست رنج مي کشند، با گلابي مي توانند خود را درمان کنند.برای درمان یبوست بعد از شام يا در هنگام صبحانه، يک عدد متوسط گلابی ميل کنيد.
    -درمان یبوست با انگور
    ثابت شده درمان با انگور براي رفع يبوست بسيار مهم مي باشد. انگور مي تواند باعث آرامش معده و روده شود. توصيه شده براي درمان يبوست، فرد روزانه بايد 350 گرم انگور مصرف کند. هنگامي که انگور تازه در دسترس نباشد، مي توان از کشمش و يا کشمش خيس شده در آب استفاده کرد. کشمش را بايد 24 تا 48 ساعت در آب بگذاريد. هر روز از اين انگور و يا کشمش به مقداري که گفته شد، مصرف نماييد تا يبوست از بين برود.
    -درمان یبوست با پرتقال
    1 تا 2 عدد پرتقال را قبل از خواب و 1 تا 2 عدد پرتقال را بعد از خواب و يا در حين خوردن صبحانه ميل کنيد.
    -درمان یبوست با انجير يا انبه
    انجير تازه يا خشک شده داراي اثر تسکين دهنده يبوست مي باشد. قبل از خواب، 4 تا 5 عدد انجير خشک را در آب خيس کنيد و فردا صبح ميل کنيد.
    خوردن نصف انبه در صبحانه برای درمان یبوست بسيار مفيد است.
    -درمان یبوست با اسفناج
    اسفناج تازه داراي موادي است که براي تميز کردن، بازسازي و احياء روده ودرمان یبوست مفيد مي باشد. 100 ميلي ليتر آب اسفناج مخلوط شده با همان مقدار آب را 2 بار در روز بنوشيد.
    -درمان یبوست با نارگیل
    مصرف نارگیل در پیشگیری و درمان یبوست موثر است.نارگیل حاوی فیبر قابل توجهی بوده به طوری که در هر 100 گرم از این میوه، 9 گرم فیبر خوراکی وجود دارد بنابراین مصرف آن در پیشگیری از یبوست و یا درمان آن بسیار موثر است.

    در پاسخ به: درمان یبوست #100834
    madjd
    مدیرکل

    مصرف خودسرانه‌ی داروهای شیمیایی جهت درمان یبوست چه عوارضی به دنبال دارد؟
    با توجه به اینکه داروهای شیمیایی اثر سریع و فوری دارند، در درازمدت به روده‌ی بزرگ آسیب می‌رسانند. علاوه بر این که ممکن است دستگاه گوارش به این داروها عادت کند و دیگر جوابی به آنها ندهد. بنابراین به هیچ وجه این بیماران نباید خودسرانه دارو مصرف کنند.

    در پاسخ به: درمان یبوست #100833
    madjd
    مدیرکل

    عدم درمان یبوست چه پیامدهایی دارد؟ آیا تمام بیماران مبتلا به یبوست باید به پزشک مراجعه کنند؟
    عدم درمان اولاً باعث مشغله فکری در بیمار می‌شود و بیمار دایماً فکر می‌کند که روده‌اش سالم نیست. دوماً باعث عوارضی مانند خونریزی ناشی از بواسیر و چکیدن خون از مقعد می‌شود که در طولانی مدت برای دستگاه گوارشی و روده‌ی بزرگ مضر است. حتی ممکن است باعث ایجاد سرطان روده نیز بشود. بنابراین با توجه به پیامدهای وخیم این بیماری، تمام بیماران باید بلافاصله بعد از بروز علامت‌های آن به پزشک مراجعه نمایند.

    در پاسخ به: درمان یبوست #100832
    madjd
    مدیرکل

    چه عواملی موجب یبوست می‌شوند و چه عواملی آن را تشدید می‌کنند؟
    یک سری بیماری‌ها موجب یبوست می‌شوند، مانند کم‌کاری تیروئید و کم‌کاری سایر هورمون‌ها، بیماری دیابت ، تومورها و سرطان‌های روده. عوامل شایعی که یبوست را تشدید می‌کند عبارتند از: نوع رژیم غذایی، نداشتن رژیم غذایی حاوی سبزی‌جات و میو‌ه‌ها، کم مصرف کردن مایعات و نداشتن فعالیت فیزیکی مناسب.
    مصرف برخی از داروها مثل داروهای ضد فشارخون بالا و برخی داروهای پایین آورنده‌ی چربی خون هم در ایجاد یبوست موثرند.
    شرایط فیزیولوژیکی مثل حاملگی و افزایش سن، تعدادی از بیماری‌ها که با کاهش حرکت همراه است مانند قطع نخاعی یا بیماری‌های عضلانی مثل دیستروفی عضلانی نیز از علل یبوست‌اند.
    برخی بیماری‌های روده‌ بزرگ که به جهت اختلال در حرکات روده‌ بزرگ می‌باشد مثل بیماری روده ی تحریک‌پذیر، بیماری‌های مرتبط به عضلات کف لگن و بالاخره افسردگی از علل دیگر ایجاد یبوست هستند.

    در پاسخ به: درمان یبوست #100831
    madjd
    مدیرکل

    دستورالعمل عمومی درمان یبوست
    • مصرف زیتون ترش تا 10 روز
    • صبح ، روغن زیتون تسویه نشده را با آب پرتقال مصرف نمائید .
    • روزانه تعداد ی انجیر را بخیسانید و مصرف کنید که 7 عدد آن را صبح قبل از ناشتا استفاده نمائید .
    • صبح و عصر آب تمر هندی را میل کنید .
    • روزی دو وعده عسل را با گلاب استفاده نمائید .
    • همراه غذا کلم قرمز استفاده نمائید .
    • روزانه 4-5 عدد پرتقال (بغیر ازتامسون) مصرف نمائید .
    • مصرف روزانه 2 نوبت شربت خاکشیر حتما در برنامه خود قرار دهید
    • دریبوستهای درازمدت به هیچ وجه از مسهل ها(سنا و گل سرح – سیلاکس – کرچک ) استفاده ننمائید.
    • عدم مصرف بستنی ، مرغ و گوشت قرمز – لبنیات – سوپ – آش – نان سفید – سیب زمینی

    در پاسخ به: درمان یبوست #100830
    madjd
    مدیرکل

    آنجایی که روغن زیتون سرشار از آنتی اکسیدان است ، در درمان یبوست به طور طبیعی عمل کرده و عوارض جانبیِ داروهای ضد یبوست را ندارد. توجه داشته باشید که روغن زیتون کمک شایانی به درمان یبوست می کند اما نمی تواند به تنهایی ، یبوست را درمان کند. این امر مستلزم ایجاد تغییراتی در شیوه زندگی مانند پیروی از رژیم غذایی با فیبر بالا، مصرف زیاد مایعات و ورزش منظم است.

    در پاسخ به: درمان یبوست #100829
    madjd
    مدیرکل

    دلایل شایع یبوست عبارتند از :
    نبودن فیبرکافی (میوه، سبزی، غلات) دررژیم غذایی
    عدم فعالیت فیزیکی (به خصوص در افراد مسن)
    مصرف برخی داروها
    شیر
    سندرم روده تحریک پذیر
    تغییر در روال زندگی مانند بارداری، پیری و یا سفر
    استفاده نادرست از داروهای ضد یبوست
    نادیده گرفتن علائم دفع مدفوع (بدلیل عدم تمایل به استفاده از سرویس های بهداشتی بیرون از منزل ، احساس استرس و یا گرفتاری زیاد و غیره )
    از دست دادن آب بدن و مصرف کم آب
    بیماری ها و یا شرایط خاص، مانند سکته مغزی (رایج ترین)
    مشکلاتی در کارکرد روده (یبوست ایدیوپاتیک مزمن)

    در پاسخ به: رژیم مناسب برای سلامت پوست #100824
    madjd
    مدیرکل

    طبخ غذا و سلامت پوست
    همانطور که می دانیم آنچه که محور اصلی طبخ غذا است.
    حرارت دادن به غذاها می باشد. افزایش درجه حرارت عاملی برای افزایش واکنشهای شیمیایی است . اما این گفته برای ما به عنوان مصرف کنندگان غذا چه مفهومی دارد؟ هر زمان غذا حرارت داده می شود، میزان واکنش هایی که منجر به تغییر بافت و خواص آنتی اکسیدانی مواد غذایی می گردند، افزایش می یابند. به عبارت دیگر فرآیند پخت تولید مواد اکسیداتیو( رادیکال های آزاد ) راافزایش می دهد. در نتیجه با افزایش زمان پخت غذاها، دریافت مواد مغذی کمتر می گردد و دریافت رادیکال های آزاد (که موجب پیشترفت پیری اند) بیشتر می گردد. در حقیقت لازم نیست برای پیش گیری از اثرات نامطلوب ناشی از پخت بیش از حد غذا، مصرف غذاهای پخته شده را متوقف کنید بلکه می توانید با کاهش زمان پخت و اجتناب از سرخ کردن غذاها در روغن زیاد و یا اجتناب از طبخ غذا با مقادیر فراوانی از روغن و چربی ، غذاهای سالم تری را مصرف کنید.

    در پاسخ به: رژیم مناسب برای سلامت پوست #100823
    madjd
    مدیرکل

    ارتباط کالری دریافتی و چاقی با پوست بدن
    به غیر از قرار گرفتن طولانی مدت در معرض تابش مستقیم آفتاب حوالی ظهر ، سریع ترین راه برای افزایش چین و چروک پوست این است که مقدار زیادی وزن اضافه کنیم و سپس آن را کاهش دهیم . چرا که وقتی اضافه وزن می یابید ، چربی های اضافه موجب کشیدگی بیشتری در پوست تان می گردد و سپس هنگامی که با کاهش وزن، چربی های اضافه بدن از بین میروند ، پوست دچار شل شدن و چروکیدگی می گردد.
    میزان شل شدن (و آویزان شدن) پوست پس از کاهش وزن، بسته به سن فرد (در افراد مسن تر بدتر می باشد)، ژنتیک و دیگر عوامل متفاوت می باشد.
    پس تمایل به داشتن پوستی شاداب و جوان یک انگیزه برای مراقبت از کالری دریافتی و حفظ وزن مناسب می باشد . همچنین به خاطر داشته باشید که چرخه متناوب افزایش وزن و کاهش وزن ممکن است نه تنها اثرات نامطلوبی را بر پوست بلکه بر سلامت کلی بدنتان داشته باشد.

    در پاسخ به: رژیم مناسب برای سلامت پوست #100822
    madjd
    مدیرکل

    اهمیت مصرف مایعات کافی در سلامت پوست
    پوستی که از رطوبت مطلوبی بر خوردار باشد کمتر مستعد چروکیدگی می باشد . نوشیدن مقادیر فراوان از مایعات در طی روز موجب هیدراته شدن بدن می گردد و لذا به کاهش خشکی پوست کمک می نماید . متخصصین معمولا نوشیدن ۶ ۸ لیوان آب را در طی روز توصیه می نمایند. قهوه و نوشیدنی های کافئین دار و نوشابه های گازدار جانشین های خوبی برای آب نمی باشند چرا که حاوی کافئین هستند که کافئین یک ماده ادرار آور ( مدر) است .(یعنی ترشح و دفع آب از ادرار را افزایش می دهد).
    همچنین ۲ ۳ ساعت قبل از رفتن به رختخواب بیش از حد مایعات ننوشید چرا که نوشیدن مایعات زیاد در اواخر شب ممکن است موجب تورم صبحگاهی و کشیدگی بیش از حد پوستتان گردد.

    در پاسخ به: رژیم مناسب برای سلامت پوست #100821
    madjd
    مدیرکل

    مزایای مصرف میوه و سبزیجات برای پوست
    ممکن است قبلا هم از مادربزرگتان شنیده بوده باشید که میوه و سبزیجات برای پوست مفیدند ولی این صحبت حقیقت دارد و مصرف مقادیر فراوان از میوه و سبزی برای سلامت پوست مفید است. میوه و سبزیجات به ویژه برای پیشگیری از پیری زودهنگام پوست مفید است چرا که حاوی طیف گسترده ای از آنتی اکسیدانها می باشند. بسیاری از رنگدانه ها که عامل ایجاد رنگ میوه ها و سبزیجات هستند، دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بالقوه هستند . این آنتی اکسیدانها از تخریب پوست با رادیکال های آزاد ( که به ویژه به خاطر آلودگی های محیطی در پوست ایجاد می شوند )، محافظت می نماید . برای اطمینان از اینکه میوه و سبزیجات رژیم غذایی حاوی تمام مواد آنتی اکسیدانی لازم هستند ، می بایست میوه و سبزیجات را به شکل تازه و پخته نشده (یا فقط اندکی پخته شده) مصرف نمایید. چرا که حرارت اغلب آنتی اکسیدانها را غیر فعال می نماید و میوه و سبزیجات از غنی ترین منابع آنتی اکسیدانی محسوب می شوند.

    در پاسخ به: ذرت مکزیکی مفید یا مضر؟ #100819
    madjd
    مدیرکل

    من هم شک دارم قابل خوردن باشه!

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 1,241)