رژیم مناسب برای سلامت پوست

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77486
    madjd
    مدیرکل

    خیلی از ما می خواهیم که پوست سالمی داشته باشیم که چین و چروک و علائم پیری در آن هر چه دیرتر ظاهر شود. در این بین یکی از سوالات رایج آنست که چه رژیم غذایی برای سلامت پوست بهتر می باشد؟ واقعیت آنست که رژیم غذایی ای که برای سلامت کلی بدن مناسب باشد با رژیم غذایی مطلوب برای حفظ سلامت پوست مشابه است، چرا که رژیم غذایی مطلوب برای سلامت کلی بدن ، مکانیسم پیری را در تمام بافت ها از جمله پوست کند می کند لذا گزینه مناسبی است . البته به عنوان یک نکته لی زکر این نکته ضروری است که به ویژه مصرف غذاهای غنی از آنتی اکسیدانها که به نظر می رسند دارای اثر محافظت کنندگی برای پوست باشند جزئ لاینفک رژیم غذایی شما باید باشد .
    غذاهای مفید برای پوست به طور کلی عبارتند از:
    میوه ها به ویژه :گیلاس ، توت ، هندوانه، سیب و گلابی …
    سبزیجات به ویژه اسفناج و دیگر سبزیجات برگ سبز ، بادنجان، کرفس و پیاز
    حبوبات
    ماهی :به جای گوشت قرمز، ماهی را مصرف نمایید.
    مغزها
    روغن زیتون
    از طرف دیگر به نظر می رسد برخی از غذاها با تخریب پوست همراه باشند برای مثال دریافت بالای گوشت و شیر پر چرب می تواند خطر افزایش چین و چروک های پوست را افزایش دهد. لذا توصیه های ذیل را جدی بگیرید:
    محصولات لبنی کم چرب و یا بدون چربی را به جای محصولات لبنی پر چرب مصرف کنید.
    به جای نانهای سفید تهیه شده از آردهای تصفیه شده، نانهای سبوس دار و نیز انواع غله کامل را انتخاب کنید .
    مصرف شیرینی جات را محدود کنید و به جای شیرینی جات یک مشت از آجیل و مغز ها را مصرف نمایید

    #100821
    madjd
    مدیرکل

    مزایای مصرف میوه و سبزیجات برای پوست
    ممکن است قبلا هم از مادربزرگتان شنیده بوده باشید که میوه و سبزیجات برای پوست مفیدند ولی این صحبت حقیقت دارد و مصرف مقادیر فراوان از میوه و سبزی برای سلامت پوست مفید است. میوه و سبزیجات به ویژه برای پیشگیری از پیری زودهنگام پوست مفید است چرا که حاوی طیف گسترده ای از آنتی اکسیدانها می باشند. بسیاری از رنگدانه ها که عامل ایجاد رنگ میوه ها و سبزیجات هستند، دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بالقوه هستند . این آنتی اکسیدانها از تخریب پوست با رادیکال های آزاد ( که به ویژه به خاطر آلودگی های محیطی در پوست ایجاد می شوند )، محافظت می نماید . برای اطمینان از اینکه میوه و سبزیجات رژیم غذایی حاوی تمام مواد آنتی اکسیدانی لازم هستند ، می بایست میوه و سبزیجات را به شکل تازه و پخته نشده (یا فقط اندکی پخته شده) مصرف نمایید. چرا که حرارت اغلب آنتی اکسیدانها را غیر فعال می نماید و میوه و سبزیجات از غنی ترین منابع آنتی اکسیدانی محسوب می شوند.

    #100822
    madjd
    مدیرکل

    اهمیت مصرف مایعات کافی در سلامت پوست
    پوستی که از رطوبت مطلوبی بر خوردار باشد کمتر مستعد چروکیدگی می باشد . نوشیدن مقادیر فراوان از مایعات در طی روز موجب هیدراته شدن بدن می گردد و لذا به کاهش خشکی پوست کمک می نماید . متخصصین معمولا نوشیدن ۶ ۸ لیوان آب را در طی روز توصیه می نمایند. قهوه و نوشیدنی های کافئین دار و نوشابه های گازدار جانشین های خوبی برای آب نمی باشند چرا که حاوی کافئین هستند که کافئین یک ماده ادرار آور ( مدر) است .(یعنی ترشح و دفع آب از ادرار را افزایش می دهد).
    همچنین ۲ ۳ ساعت قبل از رفتن به رختخواب بیش از حد مایعات ننوشید چرا که نوشیدن مایعات زیاد در اواخر شب ممکن است موجب تورم صبحگاهی و کشیدگی بیش از حد پوستتان گردد.

    #100823
    madjd
    مدیرکل

    ارتباط کالری دریافتی و چاقی با پوست بدن
    به غیر از قرار گرفتن طولانی مدت در معرض تابش مستقیم آفتاب حوالی ظهر ، سریع ترین راه برای افزایش چین و چروک پوست این است که مقدار زیادی وزن اضافه کنیم و سپس آن را کاهش دهیم . چرا که وقتی اضافه وزن می یابید ، چربی های اضافه موجب کشیدگی بیشتری در پوست تان می گردد و سپس هنگامی که با کاهش وزن، چربی های اضافه بدن از بین میروند ، پوست دچار شل شدن و چروکیدگی می گردد.
    میزان شل شدن (و آویزان شدن) پوست پس از کاهش وزن، بسته به سن فرد (در افراد مسن تر بدتر می باشد)، ژنتیک و دیگر عوامل متفاوت می باشد.
    پس تمایل به داشتن پوستی شاداب و جوان یک انگیزه برای مراقبت از کالری دریافتی و حفظ وزن مناسب می باشد . همچنین به خاطر داشته باشید که چرخه متناوب افزایش وزن و کاهش وزن ممکن است نه تنها اثرات نامطلوبی را بر پوست بلکه بر سلامت کلی بدنتان داشته باشد.

    #100824
    madjd
    مدیرکل

    طبخ غذا و سلامت پوست
    همانطور که می دانیم آنچه که محور اصلی طبخ غذا است.
    حرارت دادن به غذاها می باشد. افزایش درجه حرارت عاملی برای افزایش واکنشهای شیمیایی است . اما این گفته برای ما به عنوان مصرف کنندگان غذا چه مفهومی دارد؟ هر زمان غذا حرارت داده می شود، میزان واکنش هایی که منجر به تغییر بافت و خواص آنتی اکسیدانی مواد غذایی می گردند، افزایش می یابند. به عبارت دیگر فرآیند پخت تولید مواد اکسیداتیو( رادیکال های آزاد ) راافزایش می دهد. در نتیجه با افزایش زمان پخت غذاها، دریافت مواد مغذی کمتر می گردد و دریافت رادیکال های آزاد (که موجب پیشترفت پیری اند) بیشتر می گردد. در حقیقت لازم نیست برای پیش گیری از اثرات نامطلوب ناشی از پخت بیش از حد غذا، مصرف غذاهای پخته شده را متوقف کنید بلکه می توانید با کاهش زمان پخت و اجتناب از سرخ کردن غذاها در روغن زیاد و یا اجتناب از طبخ غذا با مقادیر فراوانی از روغن و چربی ، غذاهای سالم تری را مصرف کنید.

    #100827
    zghasemi
    مشارکت کننده

    مصرف غذاهای شیرین و چرب و سرخ شده مخصوصا در افرادی که از جوش های صورت (آکنه) رنج می برند اصلا توصیه نمی شود ولی مصرف آلبالو و انار و آب آنها برای این مورد مفید است

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.