azy

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 167)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: کوکوی کدو #96439
    azy
    مشارکت کننده

    چه جالب …منم درست کردم اما در پلوپز روغن کمتری هم خواست .ممنون ترانه خانم

    در پاسخ به: بیماران قلبی کره نخورند #96438
    azy
    مشارکت کننده

    خیر..باید بخورند.
    نکته 7 و نکته 4 را مطالعه بفرمایید..
    http://www.novindiet.net/

    در پاسخ به: کوکوی کدو #96432
    azy
    مشارکت کننده

    با سلام زرده و سفیده تخم مرغ را باید زد یا فقط سفیده؟
    پس از خوردن کوکو بدلیل وجود سیر داخلش دهان بو میگیرد؟

    azy
    مشارکت کننده

    ممنونم

    در پاسخ به: غداهایی که علیه چربی های اضافه میجنگند #96429
    azy
    مشارکت کننده

    خواهش میکنم عزیزم

    در پاسخ به: چرا لاغر ماندن برای بعضیها دشوارتر است؟ #96428
    azy
    مشارکت کننده

    بله باید سعی کنید با چنگال یا قاشق کوچک غذا بخورید و تلویزیون را هم خاموش کنید در زمان خوردن غذا و غذا را تند نجوید
    و سعی کنید حواستان را کامل به خوردن بدهید..

    در پاسخ به: خواص کدو در درمان چاقی و دیابت #96427
    azy
    مشارکت کننده

    خواهش میکنم
    بفرمایید این هم دستور طبخ خوراک کدو..
    http://www.novindiet.net/

    در پاسخ به: رفع چاقی موضعی با دستگاه LPG #96407
    azy
    مشارکت کننده

    با سلام جناب ابوطالبی در رابطه با روش اندرمولب بیشتر توضیح میفرمایید؟آیا برای اندام تحتانی درد دارد؟با lpgچه فرقی دارد؟

    در پاسخ به: علائم و نشانه های یائسگی #96405
    azy
    مشارکت کننده

    با تشکر

    در پاسخ به: باقلا را با گلپر بخورید #96404
    azy
    مشارکت کننده

    بنده هم موافقم گلپر فقط با باقالا خوشمزست البته آب انار هم بد نیست اما کمی مزه انار را تغییر میدهد .

    azy
    مشارکت کننده

    بیایید با هم به لحظه های خنده داری که در ذهن داریم بخندیم …نمیدونم یه اتفاق بامزه..یه شیطنت بامزه ..پیداش کنیم تو ذهنمون از گذشته ها و بزرگش کنیم و بهش بخندیم ..خنده روح آدمو تازه میکنه فقطططط یادمون نره با هم بخندیم به هم نخندیم

    در پاسخ به: سوپ خیار “۱” #96402
    azy
    مشارکت کننده

    اگه سردیتون میشود نبات چای میل کنید:-)

    در پاسخ به: پوکی استخوان(استئوپروزیس) #96401
    azy
    مشارکت کننده

    به به دستتون درد نکنه اطلاعات کامل شد

    در پاسخ به: آبگوشت گیاهی #96400
    azy
    مشارکت کننده

    بله آب سویا با مخلفات(این غذا مخصوص گیاهخواران عزیز است )

    در پاسخ به: غداهایی که علیه چربی های اضافه میجنگند #96380
    azy
    مشارکت کننده

    با سلام جناب مجد..دانه بَزرَک(bazrak)یا همان دانه کتان…بفرمایید این هم اطلاعات…

    نتایج یک مطالعه نشان داد مصرف روزانه ۶ گرم دانه کتان (بزرک) به عنوان مکمل رژیم ساده غذایی، برای کاهش چربی‌های خون موثر است.
    دانه کتان یا بزرک دارای مقادیر زیادی از اسیدهای چرب امگا ۳ است و گمان می رود نقش مهمی در کاهش چربی های خون داشته باشد.
    در این مطالعه که به منظور تعیین اثر دانه کتان بر روی چربی های سرم انجام شد، چربی خون در ۵۶ بیمار هایپرلیپیدمیک قبل و بعد از مصرف خوراکی بزرک (با مقدار ۶ گرم در روز به صورت بیسکویت همراه با یک رژیم غذایی ساده طی سه ماه) اندازه گیری شد.
    نتایج این مطالعه نشان داد پودر بزرک همراه با رژیم ساده غذایی، سطح چربی های خون را به صورت واضحی کاهش می دهد؛ بنابراین توصیه می شود که روزانه ۶ گرم از دانه کتان (بزرک) به عنوان مکمل رژیم ساده غذایی جهت کاهش چربی های خون استفاده شود.

    [hr]

    nayer_shirazi_57 wrote:
    با سلام و خسته نباشید شیرینی گرانولا حاوی فیبر چیه؟ از کجا میشه تهیه کرد؟ با تشکر

    سلام خانم شیرازی گلم.خوبید؟
    این هم طرز تهیه خانومی خودت درست کن تو ایران نمیدونم کجا دارند ؟

    مواد لازم:
    ۲ پیمانه جو دو سر یا جو پرک
    ۳/۴ پیمانه wheat germ یا جوانه گندم
    ۳/۴ پیمانه مغز تخمه افتابگردون
    ۱پیمانه بادوم هندی خورد شده
    ۲/۳ پیمانه شکر قهوه ای
    ۱/۲ پیمانه عسل
    ۴ قاشق غذا خوری کره
    ۲ قاشق چای خوری وانیل مایه
    ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
    میوه خشک ۲۲۰ گرم

    دستور پخت:
    بادوم زمینی‌‌ها رو خرد کنید و با جو و wheat germ یا جوانه گندم کامل سبوس دار ، تخمه آفتاب گردون‌ها رو مخلوط کنید و تو فر به مدت 10 الی 12 دقیقه تست کنید. هر چند دقیقه یکبار هم بزنید که به طور یکنواخت تست بشن و نسوزن.
    یه ظرف پیرکس ۱۱در ۱۳ اینچ آماده کنید، کفش رو کاغذ روغنی پهن کنید.شکر قهوه‌ای، عسل، کره، وانیل و نمک رو توی یه قابلمه کوچیک بریزید و اجازه بدید که بجوشه و غلیظ بشه. هم زدن فراموش نشه. توی یه ظرف بزرگ تمام مواد رو مخلوط کنید (مواد تست شده، مایه چسبناک و میوه‌های خشک). سعی‌ کنید مایه چسبناک شما به همه مواد برسه.
    مواد آماده شده رو روی کاغذ روغنی آماده شده پهن کنید. با یه قاشق چوبی کف ظرف کامل پهن کنید. روش رو یه کاغذ روغنی بندازید و حسابی‌ فشار بدین که موقعه برش زدن خرد نشن.
    ۲ ساعت صبر کنید تا مواد کاملا خنک بشن. مواد رو از ظرف دربیارید و برش بزنید. هر کدوم از بار‌ها جدا بسته بندی کنید .[

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 167)