کوکوی کدو

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69564
    ناشناس
    میهمان

    مواد لازم برای دونفر :
    کدو قلمی 6 عدد.
    پیاز سرخ شده بسیار ریز 3 قاشق غذا خوری .
    سیر رنده شده یک حبه.
    3-عدد تخم مرغ
    نمک وفلفل وزردچوبه به مقدار لازم.

    (در صورت تمایل نصف قاشق چایخوری دارچین میتونید داخل مواد بریزید)

    طرز تهیه :

    کدوهارا تمیز میشوییم بعد از خشک کردن آنها را با رنده درشت رنده میکنیم. ودر ظرف تفلون خوب تفت میدهیم تا آب آن خوب کشیده شود هنگامی که کاملا آب کدو کشیده شده شعله را خاموش میکنیم تا کدو ها خنکه خنک شود …بعد از خنک شدن کدو ها پیاز سرخ شده خنک شده و سیر رنده شده ونمک وفلفل وزردچوبه وسه عدد تخم مرغها را به مواد اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم …بعد در ماهیتابه ای مقداری روغن ریخته تا داغ شود وآنگاه تمام مواد را در ماهیتابه ریخته ودرب انرا میگذاریم تا یک طرف کوکو سرخ شود وبعد برش میدهیم ودیگه درب ماهیتابه را نمیگذاریم تا طرف دیگه کوکو سرخ شود که خمیر نشود… انشالله مورد پسند دوستان قرار گیرد…:sleepy:

    #96432
    azy
    مشارکت کننده

    با سلام زرده و سفیده تخم مرغ را باید زد یا فقط سفیده؟
    پس از خوردن کوکو بدلیل وجود سیر داخلش دهان بو میگیرد؟

    #96433
    ناشناس
    میهمان

    سلام آزی جان زرده وسفید همه راباهم در روی مواد ریخته وهم بزنید مثل کوکوی سبزی در مورد بوی سیر هم خوب معمولا سیر بوی مطبوعی بعد از خوردن ندارد ولی اثر درمانی بسیاری دارد پس در یک روز تعطیل میتوانی این کوکوی کدو را امتحان کنید وبوی سیرش را با چای خشک در دهان رفع کنید …..

    #96436
    madjd
    مدیرکل

    ممنون
    من امروز درست کردم
    فوق العاده خوشمزه بود

    #96437
    roshan
    مشارکت کننده

    مرسي ترانه جان . ولي من فكر ميكنم چون با روغن سرخ ميشه يه غذاي رژيمي نيست كدو از اون دسته سبزيجاتيه كه وقتي سرخ ميشه روغن زيادي به خودش جذب ميكنه .

    #96439
    azy
    مشارکت کننده

    چه جالب …منم درست کردم اما در پلوپز روغن کمتری هم خواست .ممنون ترانه خانم

    #96441
    ناشناس
    میهمان

    با سلام خدمت دوستان عزیز. خوشحالم آقای مجد وآزی خانم که این کوکوی خوشمزه را درست کردید وخوشتان آمده از دوست عزیزم روشن جون هم که گفتند روغن زیادی می بره بگم نه عزیزم هر چقدر که خودمون مایل باشیم میتونیم روغن استفاده کنیم کم که میشه زیاد چون مواد تا حدودی پخته شده فقط میخواهیم کمی سرخ بشه وتخم مرغهابسته بشه وآروم آرم سرخ شود ..حسن کوکوی کدو اینه که تمام روغنی که برده بعد از خاموش کردن همه را پس میدهد که شما اگر بگذارید روی دستمال روغن گیر روغن اضافی را خواهد گرفت ….

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 7)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.