پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
Zohre Azimiمشارکت کننده
با توجه به آخرین یافته ها ،بله .
به خصوص برای بیماران قلبی که به نظر میرسه میتونه خیلی کمک کننده و مفید باشه .۱۱ بهمن، ۱۳۸۹ در ۰۹:۲۷ در پاسخ به: غلظت منیزیم پلاسما و دریافت غذایی آن و ریسک مرگهای ناگهانی قلبی #96731Zohre Azimiمشارکت کنندهدر بیشتر مولتی ویتامین – مینرال ها مقداری منیزیم موجود هست . و به نظر می رسه با دریافت غذایی این مینرال می توان از فواید آن به اندازه کافی بهره برد .
Zohre Azimiمشارکت کنندهممنون از توجهتون
Zohre Azimiمشارکت کنندهمیوه زرشک یکی از این موارد است که ابنسینا برای آن اثرات سقطآور قائل شده است. این میوه دارای الکالوئیدهایی نظیر بربرین، پالماتین، بربامین میباشد. همچنین ترکیبات فنلی از قبیل آنتوسیانینها، کاتهشینها، فلاونولها و اسیدهای کلروژنیک در آن گزارش شدهاست. از دیگر ترکیبات میوه میتوان قندها، تاننها، اسیدهای آلی، مواد معدنی و کاروتنوییدها را نام برد.
تحقیقات جدید در مدلهای حیوانی ، مورد منع مصرف زرشک در بارداری را مورد تایید قرار میدهد. به طوری که مشخص گردید که بربرین که یکی از آلکالوئیدهای اصلی میوه زرشک است، میتواند موجب انقباضات عضلانی صاف رحم گردد و افزایش انقباض میتواند منجر به سقط شود. لازم به ذکر است که بربرین علاوه بر اثرات سقطآور آن به علت سمیت در دوزهای بالای آن موجب اثرات تراتوژنیک میشود.
همچنین ماده دیئیدرواکسید بالمیتینیوم (DPH) Dihydropalimitinum hydroxide موجود در میوه زرشک دارای خاصیت ضد استروژنی است که باعث آتروفیه شدن آندومتر و سیر برگشتی غدد استرومائی و چروکیده شده آن میشود. این تغییرات باعث عدم تغذیه کامل جنین و اختلال در عملکرد رشد و نمو جنین میگردد.– در ضمن از AZY عزیز برای توجهشون تشکر می کنم .
Zohre Azimiمشارکت کنندهممنون از پاسختون . درسته ، سطح سرمی ویتامین D بخصوص در ایرانی ها خیلی پایین تر از حد نرماله
Zohre Azimiمشارکت کنندهبا توجه به کالری بالا و طعم شیرین آناناس ، بهتره در دورانی که فرد رژیم کاهش وزن داره مصرف نشه ، ولی بعد از اون میشه با رعایت مقدار از اون استفاده کرد .
Zohre Azimiمشارکت کنندهبسیار بسیار ممنون از مطلب به روز و داغتون .
به نظر شما چرا استاندارد RDA برای ویتامین D افزایش پیدا کرده . نیاز بیشتر شده و یا دریافت کمتر . ؟Zohre Azimiمشارکت کنندهممنون از توصیه های خوبتون . از این به بعد سعی می کنم .
Zohre Azimiمشارکت کنندهبسیار ممنون ، مطلب کاربردی و بسیار مفیدی بود .
Zohre Azimiمشارکت کنندهبسیار ممنون ، یبوست در افراد جاق بیشتر شایع هست .
Zohre Azimiمشارکت کنندهدر مقاله گزارش شده ، نوع خاص میکرواورگانیسم معرفی نشده بود .
Zohre Azimiمشارکت کنندهاین فرآورده محصول جانبی در تولید ماست چکیده است. برای تهیه قره قورت معمولاً آب ماست را (بخشی از ماست را که هنگام تغلیظ از آن جدا می شود) به وسیله ی حرارت تغلیظ می کنند .
Zohre Azimiمشارکت کنندهخيلي خيلي ممنون از پاسختون
Zohre Azimiمشارکت کنندهچه توصيه هاي خوبي . ممنون
Zohre Azimiمشارکت کنندهاز بس حق بقيه رو مي خورن .
تفريحات براي آمريكايي ها خيلي مهم ، و غذا يكي از تفريحاتشون .
البته زندگي سريع و وابسته شدن به فست فود هم خيلي مهم . -
نویسندهنوشتهها