پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
Zohre Azimi
مشارکت کنندهبا توجه به آخرین یافته ها ،بله .
به خصوص برای بیماران قلبی که به نظر میرسه میتونه خیلی کمک کننده و مفید باشه .۱۱ بهمن، ۱۳۸۹ در ۰۹:۲۷ در پاسخ به: غلظت منیزیم پلاسما و دریافت غذایی آن و ریسک مرگهای ناگهانی قلبی #96731Zohre Azimi
مشارکت کنندهدر بیشتر مولتی ویتامین – مینرال ها مقداری منیزیم موجود هست . و به نظر می رسه با دریافت غذایی این مینرال می توان از فواید آن به اندازه کافی بهره برد .
Zohre Azimi
مشارکت کنندهممنون از توجهتون
Zohre Azimi
مشارکت کنندهمیوه زرشک یکی از این موارد است که ابنسینا برای آن اثرات سقطآور قائل شده است. این میوه دارای الکالوئیدهایی نظیر بربرین، پالماتین، بربامین میباشد. همچنین ترکیبات فنلی از قبیل آنتوسیانینها، کاتهشینها، فلاونولها و اسیدهای کلروژنیک در آن گزارش شدهاست. از دیگر ترکیبات میوه میتوان قندها، تاننها، اسیدهای آلی، مواد معدنی و کاروتنوییدها را نام برد.
تحقیقات جدید در مدلهای حیوانی ، مورد منع مصرف زرشک در بارداری را مورد تایید قرار میدهد. به طوری که مشخص گردید که بربرین که یکی از آلکالوئیدهای اصلی میوه زرشک است، میتواند موجب انقباضات عضلانی صاف رحم گردد و افزایش انقباض میتواند منجر به سقط شود. لازم به ذکر است که بربرین علاوه بر اثرات سقطآور آن به علت سمیت در دوزهای بالای آن موجب اثرات تراتوژنیک میشود.
همچنین ماده دیئیدرواکسید بالمیتینیوم (DPH) Dihydropalimitinum hydroxide موجود در میوه زرشک دارای خاصیت ضد استروژنی است که باعث آتروفیه شدن آندومتر و سیر برگشتی غدد استرومائی و چروکیده شده آن میشود. این تغییرات باعث عدم تغذیه کامل جنین و اختلال در عملکرد رشد و نمو جنین میگردد.– در ضمن از AZY عزیز برای توجهشون تشکر می کنم .
Zohre Azimi
مشارکت کنندهممنون از پاسختون . درسته ، سطح سرمی ویتامین D بخصوص در ایرانی ها خیلی پایین تر از حد نرماله
Zohre Azimi
مشارکت کنندهبا توجه به کالری بالا و طعم شیرین آناناس ، بهتره در دورانی که فرد رژیم کاهش وزن داره مصرف نشه ، ولی بعد از اون میشه با رعایت مقدار از اون استفاده کرد .
Zohre Azimi
مشارکت کنندهبسیار بسیار ممنون از مطلب به روز و داغتون .
به نظر شما چرا استاندارد RDA برای ویتامین D افزایش پیدا کرده . نیاز بیشتر شده و یا دریافت کمتر . ؟Zohre Azimi
مشارکت کنندهممنون از توصیه های خوبتون . از این به بعد سعی می کنم .
Zohre Azimi
مشارکت کنندهبسیار ممنون ، مطلب کاربردی و بسیار مفیدی بود .
Zohre Azimi
مشارکت کنندهبسیار ممنون ، یبوست در افراد جاق بیشتر شایع هست .
Zohre Azimi
مشارکت کنندهدر مقاله گزارش شده ، نوع خاص میکرواورگانیسم معرفی نشده بود .
Zohre Azimi
مشارکت کنندهاین فرآورده محصول جانبی در تولید ماست چکیده است. برای تهیه قره قورت معمولاً آب ماست را (بخشی از ماست را که هنگام تغلیظ از آن جدا می شود) به وسیله ی حرارت تغلیظ می کنند .
Zohre Azimi
مشارکت کنندهخيلي خيلي ممنون از پاسختون
Zohre Azimi
مشارکت کنندهچه توصيه هاي خوبي . ممنون
Zohre Azimi
مشارکت کنندهاز بس حق بقيه رو مي خورن .
تفريحات براي آمريكايي ها خيلي مهم ، و غذا يكي از تفريحاتشون .
البته زندگي سريع و وابسته شدن به فست فود هم خيلي مهم . -
نویسندهنوشتهها