مقالات

درمان های غیردارویی سندرم تخمدان پلی کیستیک

درمان های غیردارویی سندرم تخمدان پلی کیستیک

سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) یک اختلال هورمونی پیچیده است که بسیاری از زنان در سنین باروری به آن مبتلا می شوند. علت دقیق ابتلا به این بیماری مشخص نشده است اما به نظر می رسد که هورمون های بدن، از جمله انسولین و تستوسترون، در بروز PCOS نقش داشته باشند….

سه ماهه سوم بارداری – افزایش وزن دوران بارداری

سه ماهه سوم بارداری – افزایش وزن دوران بارداری

بسیاری از زنان باردار در سه ماهه سوم بارداری افزایش وزن سریع را تجربه می کنند. زیرا سرعت وزن گیری جنین در این زمان بیشتر است، در این مقاله به افزایش وزن دوران بارداری، به خصوص در سه ماهه سوم، خواهیم پرداخت. میانگین افزایش وزن دوران بارداری چقدر است؟ میزان افزایش وزن دوران بارداری به عوامل زیر بستگی دارد…

مکمل های دوران بارداری و ضرورت مصرف آن ها

مکمل های دوران بارداری و ضرورت مصرف آن ها

مکمل های دوران بارداری حاوی ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن مادر در این دوران هستند. دریافت این مکمل ها احتمال بروز مشکلات مختلف را هم برای مادر و هم برای جنین در حال رشد کاهش می دهد. با توجه به اهمیت این موضوع در این مقاله به مشخصات مکمل مناسب برای دوران بارداری خواهیم پرداخت. چرا دریافت مکمل های دوران بارداری ضروری است؟ ۱- اسید فولیک: به اسید فولیک ویتامین B9 یا فولات نیز گفته می شود….

چاقی دوران یائسگی

کاهش وزن در دوران یائسگی – چاقی دوران یائسگی

چاقی دوران یائسگی مشکلی است که معمولاً اغلب زنان در حوالی دوران یائسگی و بعد از ورود به این دوران تجربه می کنند. اگرچه کاهش وزن در دوران یائسگی ممکن است کمی سخت باشد، اما روش هایی وجود دارد که می تواند به  درمان چاقی در این شرایط کمک کند.دلایل چاقی دوران یائسگی:…

در دوران بارداری از مصرف منابع حاوی امگا 3 غافل نشوید.

در دوران بارداری از مصرف منابع حاوی امگا ۳ غافل نشوید.

معمولاً بارداری ۳۸ تا ۴۲ هفته طول می‌کشد. اما هر سال حدود ۱۵ میلیون کودک زودتر از موعد مقرر و قبل از هفته ۳۷ بارداری به دنیا می‌آیند. زایمان زودرس و تولد نوزاد نارس علت عمده مرگ کودکان زیر ۵ سال در سراسر جهان است. به طوریکه این مشکل سالانه حدود یک میلیون مرگ را شامل می‌شود. نوازادان نارس در معرض ابتلا به اختلالات بینایی، تاخیر در تکامل و مشکلات یادگیری قرار دارند….

قبل از بارداری اضافه وزن و چاقی خود را درمان کنید

قبل از بارداری اضافه وزن و چاقی خود را درمان کنید.

وزن مادر قبل از باردار شدن و همچنین میزان افزایش وزن وی در این دوران بسیار مهم است. اگر زنان در زمانی که وزن آن‌ها بالاتر از حد طبیعی است باردار شوند این امر هم مادر و هم جنین را در معرض خطر قرار می‌دهد. وزن بالای مادر در دوران بارداری با وزن بالای نوزاد در زمان تولد و درنتیجه بروز چاقی در دوران کودکی مرتبط است. به تازگی مطالعه‌ای با شرکت بیش از ۵۰۰ زن مبتلا به اضافه وزن یا چاقی در استرالیا انجام شده است. هدف از انجام این پژوهش کاهش خطراتی بود که زنان مبتلا به وزن بالا را تهدید می‌کنند….

سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS) و دیابت نوع 2

سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS) و دیابت نوع ۲

سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS) شایع‌ترین علت ناباروری در میان زنان است. در تخمدان‌ها فولیکول‌ها که به شکل کیسه‌های کوچک هستند تخمک‌ها را درون خود نگاه می‌دارند. هنگامی که تخمک بالغ شود فولیکول آن را آزاد می‌کند. بنابراین تخمک بالغ می‌تواند به سمت رحم رفته و لقاح انجام شود. در زنان مبتلا به PCOS فولیکول‌ها قادر به آزادسازی تخمک نیستند…

آب و نقش مهمی که در کاهش عفونت مثانه در زنان دارد

آب و نقش مهمی که در کاهش عفونت مثانه در زنان دارد

عفونت مجاری ادراری (UTI) می‌تواند بر روی هر بخشی از دستگاه ادراری شامل مجرای ادرار، مثانه و کلیه‌ها اثر بگذارد. عفونت مثانه شایع‌ترین نوع UTI است. برخی از علائم عفونت مثانه عبارتند از: احساس سوزش در هنگام دفع ادرار و تکرر ادرار. تقریباً نیمی از زنان در طی زندگی خود UTI را تجربه می‌کنند…..

نشستن طولانی مدت در طی روز سلامتی زنان را تهدید می‌کند.

نشستن طولانی مدت در طی روز سلامتی زنان را تهدید می‌کند

نشستن‌های طولانی مدت از طرق مختلف سلامتی را به خطر می‌اندازد. مطالعات نشان داد که هر چقدر وقت بیشتری صرف نشستن شود احتمال مرگ زود هنگام افزایش یافته و متاسفانه ورزش کردن در این افراد اثرات مخرب نشستن را از بین نمی‌برد. زیاد نشستن سلامت قلب و عروق را تحت تاثیر قرار داده و خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد. همچنین ممکن است سبب کوچک شدن مغز شود. …

رژیم غذایی مناسب و نقش آن در سن شروع یائسگی در زنان

رژیم غذایی مناسب و نقش آن در سن شروع یائسگی در زنان

سنی که زنان یائسه می‌شوند می‌تواند سلامت آن‌ها را تحت تاثیر قرار دهد. یائسگی زودرس که به معنای یائسه شدن قبل از ۴۰ سالگی است، یا یائسگی زود هنگام که بین ۴۰ تا ۴۵ سالگی رخ می‌دهد می‌تواند با عوارضی همراه باشد. برخی از این عوارض عبارتند از: کاهش دانسیته استخوانی، افزایش خطر بیماری قلبی و کاهش تمایلات جنسی. رژیم غذایی سن یائسه شدن را در زنان تحت تاثیر قرار می‌دهد….