zahra jamshidi

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 528)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ممنون
    با این توصیه های کاربردی شما و رعایت آنها از سوی بیماران دیالیزی، مطمئنا”این دسته از افراد نیز تعطیلاتی خوبی و خوشی خواهند داشت .

    در پاسخ به: خواص سمنو #99505
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ممنون از مطلب مفیدتون .
    هم بسیار خوشمزه و هم بسیار مفید و مغذی…

    در پاسخ به: رژیم بیسکویت غیر علمی است #99472
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ممنون
    بیسکویت کالری بالایی دارد .
    به عنوان مثال هر 3 بیسکویت ساده 80کالری دارد . معادل 5 قاشق برنج!

    در پاسخ به: بعد از صبحانه مسواک نزنید! #99471
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    مطلب جدید و آموزنده ای بود.
    ممنون

    در پاسخ به: همه فست‌فودها مضر نیستند #99470
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ممنون
    بسیار جالب و خوشحال کننده بود

    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    exactly;)

    در پاسخ به: لبنه، پنير خامه‌اي نيست #99448
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    خاستگاه پنير لبنه، کشور ترکيه است. اين فراورده از مدت‌ها قبل در اين كشور به شکل سنتي توليد مي‌شد اما در حال حاضر به صورت صنعتي و با فرمولي مشخص وارد بازار شده است. پايه اصلي پنير لبنه، ماست چکيده و تغليظ شده است و حتي اوايل توليد صنعتي، آن را در مقاله‌هاي علمي بين‌المللي با عنوان ماست چکيده مي‌شناختند. بعدها لبنه را به دليل بافت سفتي که داشت و انجام برخي فرايندهاي مربوط به پنيرسازي روي آن، در گروه پنيرها قرار دادند.
    ابتدا آب ماست چکيده را جدا مي‌کنند تا غليظ و مالش‌پذير شود. براي اين كار، راه‌هاي مختلفي وجود دارد. در صنعت معمولا يا از فشار کمک مي‌گيرند يا به ماست، ماده خشکي نظير پروتئين شير اضافه مي‌کنند تا غليظ شود. در مرحله بعد به اين فراورده مايع پنير و باکتري‌هايمورد استفاده در پنيرسازي مي‌افزايند تا طعم و بافتي شبيه پنير پيدا کند.

    در پاسخ به: بو دادن آجيل‏ ، چربي مفيدش را از بين مي‌برد #99446
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    بعضی ها فکر می کنند بود دادن در مایکروفر بلا اشکاله .
    ولی این طور نیست بدین شکل همن چربی های پلی آجیل اکسید شده و از بین می روند
    خانم ها و آقایون لطفاً ،
    استفاده آجیل به صورت خام فراموش نشود .

    در پاسخ به: اقدامی موثر در رستوران ها #99444
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    این یه ریزه سختی به اینکه چاق نشیم می ارزه…

    در پاسخ به: تغذيه نقشي در تعيين جنسيت جنين ندارد #99436
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    من به طور تجربی عوارض خطرناک این چنین رژیم ها را مشاهده کردم:
    در یکی از مراجعین غیرحضوری که رژیم دوران بارداری شان را تنظیم می کردم و ایشان از 3 ماه قبل از بارداری تحت نظر پزشک دیگری رژیم های تعیین جنسیت را اجرا می نمودند، علائم زودرس استئوپروز آغاز شده بود . که مسلماً هم برای مادر و هم برای جنین عواقب ناگواری خواهد داشت .

    در پاسخ به: بایدها و نبایدهای فریز کردن مواد غذایی #99378
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    انجمن غذا و داروی آمریکا(FDA ) اظهار داشته است که پلاستیک های مورد استفاده در بسته بندی غذایی بایستی خلوص بیشتری نسبت به بسته بندی های غیرغذایی داشته باشند. این دسته از پلاستیک ها تحت عنوان پلاستیک Food Grade نامگذاری می شوند. پلاستیک هایی که در بسته بندی های دارویی استفاده می شوند حتی استاندار بالاتری نسبت به Food Grade ها دارند.
    پلاستیک های Food Grade حاوی رنگ یا ترکیبات مضر برای انسان نیستند.
    نکته مهم و جالبی که باید در نظر داشته باشید این است که یک ظروف پلاستیک نگهدارنده را زمانیکه برای ذخیره مواد غیر غذایی مانند مواد شیمیایی ، رنگ ها یا شوینده ها استفاده کنید ،دیگر به عنوان یک Food Grade در نظر گرفته نمی شود .
    [align=left]What Is Food Grade Plastic? The U.S. Food & Drug Administration (FDA) requires that plastics used in food packaging be of greater purity than plastics used for non-food packaging. This is commonly referred to as food grade plastic. Plastics used to package pharmaceuticals are held to an even higher standard than food grade.

    Food grade plastic does not contain dyes. it should be noted that a plastic container can no longer be considered food grade if it has been used to store non-food items like chemicals, paint, or detergent.[/align][[/align]

    در پاسخ به: سبزی مفید برای جلوگیری از نقایص جنین #99362
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده
    Z.JAMSHIDI wrote:
    ممنون
    مطلب مفیدی بود
    نکته دیگه ای که هم می توان به این مطلب افزود این است که پختن اسفناج، آب موجود در آن را کاهش داده و تراکم آن را افزایش می دهد و مخلوط کردن حجم زیادی از اسفناج پخته با ماست به دلیل وجود اگزالات مانع از جذب کلسیم می شود. پس بهتر است اسفناج های تازه و خام را مصرف کنیم .
    در پاسخ به: رژیم لاغری #99357
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    نه رژیم آقای دکتر فرشچی و نه هر رژیم اصولی و علمی دیگری به صورت کلی تنظیم نمیشه ،
    اگر می خواهید نتیجه بگیرید و به وزن دلخواه برسید ، بایستی رژیم فردی متناسب با شرایط فردی خود را دریافت نمایید .

    در پاسخ به: دو ماده غذایی مفید برای مبارزه با پوکی استخوان #99356
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    اولاً 100% پیاده روی + یک رژیم غذایی سالم و بدون محدودیت شدید و البته متناسب با شرایط بیماری استئوپرو
    درکنار این دو دریافت مکمل های مناسب مانند کلسیم ، ویتامین د
    فعالیت بدنی را بیشتر در معرض نور خورشید اجرا نمایید .

    در پاسخ به: چاي دارچين #99352
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    فایده دارد ولی نه تا این حد که بتونه در حد معنا داری مفرح، محرك اعصاب، تقويت‌كننده معده، قلب و عروق باشه و باعث كاهش پررنگ كمردرد و درد مفاصل بشه.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 528)