r.ahmadi

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 14 نوشته (از کل 14)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: کمبود ویتامین ب ۱۲ با سلامت شما چکار می کند؟ #116413
    r.ahmadi
    مشارکت کننده

    بدن به چه مقدار ویتامین B3 نیاز دارد؟

    میزان توصیه شده مصرف ویتامینB3 بسته به سن، جنسیت، اهداف سلامتی یا سابقه کمبود ویتامین B متفاوت است. میزان مصرف ویتامین B3 در معادل های نیاسین NE اندازه گرفته می شود.

    میزان توصیه شده مصرف ویتامینB3 برای گروه های مختلف به شرح زیر است:

    کودکان ۰ تا ۶ ماهه : ۲NE

    کودکان ۷ تا ۱۲ ماهه:۴NE

    کودکان ۱ تا ۳ ساله: ۶NE

    کودکان ۴ تا ۸ ساله : ۸NE

    کودکان ۹ تا ۱۳ ساله : ۱۲NE

    نوجوانان ۱۴ تا ۱۸ ساله : ۱۶NE برای پسران و ۱۴NE برای دختران

    بزرگسالان ۱۹ ساله و مسن تر : ۱۶NE برای مردان ؛ ۱۴NE برای زنان

    زنان باردار : ۱۸NE

    زنان شیرده: ۱۷NE

    در پاسخ به: سرعت کاهش وزن هر فرد با فرد دیگر متفاوت است #115915
    r.ahmadi
    مشارکت کننده

    محققان دانشگاه استنفورد:
    برای کاهش وزن میزان کالری دریافتی خود را نشمارید!
    سلامت نیوز: محققان دانشگاه استنفورد تعداد زیادی از افرادی که اضافه وزن داشتند را طی آزمایشی بررسی کرده و دریافتند که حذف کامل “کربوهیدرات” به کاهش وزن کمک نمی‌کند.

    به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا و به نقل از تک‌تایمز، اغلب مردم از نرم‌افزارهای اندازه‌گیری میزان کالری استفاده می کنند تا میزان کالری‌های مصرفی روزانه خود را اندازه گیری کنند اما یافته های جدید محققان نشان می‌دهد که بهتر است شمارش روزانه کالری های از دست رفته را متوقف کرد.

    گروهی از محققان دانشگاه “استنفورد”، 609 فرد بزرگسال که اضافه وزن داشتند را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. دراین تحقیق رژیم مورد علاقه این افراد پرسیده شد که رژیم “کم کربوهیدرات” را ترجیح می دهند یا رژیم “کم چربی”.

    هردو گروه که محدوده سنی آن‌ها میان 18 تا 50 سال بود، باید رژیم جدید انتخابی خود را به مدت یک سال ادامه می‌دادند.

    در رژیم گروهی که کربوهیدرات کم را انتخاب کرده بودند، گفته شد که از”آووکادو” ،”سبزیجات” و “ماهی سالمون” استفاده کنند. همچنین شرکت کنندگان به طور دائم از روغن زیتون برای پخت و پز استفاده می کردند.

    این در حالی است که به افرادی که رژیمی با میزان چربی کم انتخاب کرده بودند، گفته شد که غذاهایی مانند “برنج قهوه ای”، “جو”، “گوشت بدون چربی”، “عدس”، “محصولات لبنی کم چرب” و “میوه‌های تازه” مصرف کنند.

    طی پیگیری و انجام هر دو نوع رژیم، شرکت کنندگان میزان کالری دریافتی خود را یادداشت می‌کردند.

    نتایج مطالعه

    در پایان این بررسی مشاهده شد که گروه کوچکی از شرکت کنندگان طی این آزمایش وزن اضافه کردند ولی افراد دیگر تقریبا 22 تا 27 کیلو وزن کم کردند.

    نتایج این بررسی حاکی از آن است که داشتن یک رژیم غذایی با کیفیت بالا، بسیارحائز اهمیت بوده تا درعین توجه به سلامتی، به مدیریت میزان وزن نیز کمک شود. همچنین حذف “کربوهیدرات” و مواد غذایی “پرکالری” توصیه نمی‌شود. زیرا افرادی که این روش را انجام دادند، نه تنها وزن کم نکردند، بلکه اضافه نیزکردند.

    کریستوفر گاردنر محقق دانشگاه استنفورد اظهار کرد، کیفیت رژیم غذایی هم برای “کنترل وزن” و هم برای “سلامتی در دراز مدت”، مسئله ای مهم محسوب می‌شود.

    r.ahmadi
    مشارکت کننده

    بعضی از والدین از یک سری غذاهای فرآوری شده برای صبحانه کودکشان انتخاب می کنند که امری کاملا اشتباه است و علاوه بر اینکه هیچ تاثیر مثبتی در رشد کودک ندارد بلکه ذائقه ی او را هم به سمت غذاهای آماده سوق می دهد.

    در پاسخ به: تأثیر مستقیم استرس بر افزایش اسید معده #115444
    r.ahmadi
    مشارکت کننده

    تنفس عمیق یکی از روش‌های کاهش استرسه

    در پاسخ به: تأثیر مستقیم استرس بر افزایش اسید معده #115443
    r.ahmadi
    مشارکت کننده

    اضطراب وهم استرس بر هورمون‌هایی که اسیدها و آنزیم‌های معده‌ و شکمتان را تنظیم می‌کنند تاثیر دارند. استرس می‌تواند موجب گرفتگی عضلات شکم شود، این فشار مضاعف، شکمتان را طوری فشرده خواهد کرد که اضطرابتان بیشتر شود.
    در واقع بعضی از علائم اضطراب، ازجمله حالت‌تهوع، به این دلیل به وجود می‌آیند که به مغزتان هشدار دهند که درمعرض چیزی خطرناک یا جدید هستید تا بتواند تصمیمی هوشمندانه برای ایجاد واکنش بگیرد. مغز انتقال‌دهنده عصبی را ترشح می‌کند و معده گیرنده‌هایی برای سروتونین دارد که موجب می‌شود معده‌ فرد بداند که می خواهد با یک موقعیت استرس ‌زا روبه ‌رو شود

    در پاسخ به: لبنیات سنتی یا صنعتی، کـدام سالم‌تر است؟ #115432
    r.ahmadi
    مشارکت کننده

    شیر صنعتی مطمئن تره ولی اصلا مثل شیر طیبعی طعم و مزه نداره و اینکه پروتئین کمتری داره

    r.ahmadi
    مشارکت کننده

    لیمو شیرین و پرتغال اگه هر روز بخورید بدن در مقابل سرماخوردگی بسیار مقاوم میشه و از از مبتلا شدن به اون جلوگیری میکنه

    در پاسخ به: کاهش وزن #115187
    r.ahmadi
    مشارکت کننده

    بستگی به تلاش خودت داره. اگر بتونی خوب برنامه غذایی و ساعات غذایی رو رعایت کنی میتونی در عرض چند ماه نتیجه بگیری

    در پاسخ به: گیاهخواران مراقب کمبودهای غذایی باشند! #114520
    r.ahmadi
    مشارکت کننده

    آهن هم یک نوع از آهن است که فقط در گوشت ( بخصوص گوشت قرمز ) پیدا می شود.

    در پاسخ به: گیاهخواران مراقب کمبودهای غذایی باشند! #114519
    r.ahmadi
    مشارکت کننده

    ورین یک ترکیب گوگرد موجود در بافت های مختلف بدن، از جمله مغز، قلب و کلیه ها است.
    عملکرد تورین در بدن به طور کامل مشخص نیست.
    با این حال، به نظر می رسد که ممکن است نقش مهمی در عملکرد عضلات، تشکیل نمک های صفراوی و آنتی اکسیدان دفاعی بدن بازی کند.
    مکمل تورین ممکن است مزایای مختلف برای سلامت قلب از قبیل کاهش کلسترول و فشار خون داشته باشد.
    تورین فقط در غذاهای حیوانی مانند ماهی، غذاهای دریایی، گوشت، مرغ و فراورده های لبنی یافت می شود.
    این است که در رژیم غذایی ضروری نیست زیرا مقدار کمی توسط بدن تولید می شود. با این حال، تورین در رژیم غذایی ممکن است نقش مهمی در حفظ سطح تورین در بدن ایفا کنند.
    سطح تورین در گیاهخواران کمتر از گوشت خواران است

    در پاسخ به: خواص درمانی کاهو #114441
    r.ahmadi
    مشارکت کننده

    فقط طبیعتش سرده که باید در مصرفش زیاده روی نشه

    در پاسخ به: خواص درمانی کاهو #114440
    r.ahmadi
    مشارکت کننده

    افسانه‌ها و روایات مذهبی و دارویی

    علاوه براین که کاهو به عنوان یک گیاه خوردنی معروف است، تعداد بی‌شماری داستان و سمبل‌های مذهبی و دارویی از این گیاه در زمان‌های قدیم وجود دارد. کاهو خواص مخدر ضعیفی نیز دارد- که توسط آنگلوساکسون‌ها مخدر خواب نامیده می‌شد- هرچند که کاهوی ساتیوا سطح پایین‌تری از مواد مخدر نسبت به فامیل خود دارد. این اثر از موادمخدر در یکی از دولاکتون موجود در لاتکس داخل ساقه کاهو یافت می‌شود و به نام لاکتاریوم یا تریاک کاهو مشهور است.

    کاهو هم چنین به عنوان یک غذا در عید فصح یهودیان مورد استفاده قرار می‌گیرد و در مقایسه با شاخ و برگ گیاهانی که در این جشن همراه با نان فطیر خورده می‌شوند انتخاب بهتری است.

    محققان آمریکایی بر این باور بودند که خوردن کاهو در کنترل و متوقف کردن بیماری آبله نقش دارد.[۴۴] و یک باور در میان ایرانیان وجود داشت که خوردن دانه‌های کاهو در درمان بیماری حصبه مؤثر است.[۴۵] طب عامیانه نیز از آن به عنوان درمانی برای تسکین درد، روماتیسم، استرس و عصبانیت، سرفه و جنون یاد کرده‌است؛ ولی شواهد علمی بر تأثیر مفید آن بر روی انسان پیدا نشده است.[۴۶] از موارد مذهبی این گیاه می‌توان به منع مذهبی خوردن این گیاه در میان یزیدیان در شمال عراق اشاره کرد.

    در پاسخ به: ویتامین D #114082
    r.ahmadi
    مشارکت کننده

    خطرات، عوارض جانبی و تداخلات دارویی ویتامین D چه هستند؟

    عوارض جانبی: در مقادیر نرمال بنظر می رسد ویتامین D عوارض جانبی کمی داشته باشد. مصرف روزانه بیشتر از 4000 IU ویتامین D می تواند خطراتی را بهمراه داشته باشد.

    تداخلات دارویی:ویتامین D می تواند با خیلی از داروها از جمله داروهایی که برای فشارخون بالا و مشکلات قلبی تجویز می شوند، تداخل داشته باشد.اگر روزانه دارو مصرف می کنید، قبل از دریافت مکمل های ویتامین D با پزشکتان مشورت نمایید.

    خطرات: مصرف زیاد ویتامین D می تواند باعث از درست دادن اشتها، ادرار پی در پی و کاهش وزن شود. همچنین میزان زیاد ویتامین D می تواند باعث ایجاد مشکلات کلیوی و قلبی شود.

    در پاسخ به: طعم دهنده های جایگزین نمك #114055
    r.ahmadi
    مشارکت کننده

    مقاله کاملی بود .

در حال نمایش 14 نوشته (از کل 14)