پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
mosavi
مشارکت کنندهدر این مقاله علت این امر را به کافئین نسب داده واز آنجایی که یک فنجان قهوه 100 تا 150 میلیگرم کافئین در حالیکه یک فنجان چای حدود 30 تا 50 میلیگرم کافئین دارد، بنظر می آید این اثر در مورد چای کمتر باشد.
mosavi
مشارکت کنندهخواهش می کنم. رژیمهای گیاهخواری در صورتی که به دقت طراحی شوند از بروز بسیاری از بیماریها پیشگیری میکنند. اما در صورتی که بهخوبی تنظیم نشوند حتی موجب کمبود یک یا چند ماده ریز مغذی در بدن و عوارض کمبود ناشی از آنها خواهند شد. استفاده از مکمل غذایی بخصوص در مورد املاح و ویتامین هایی که گیاهخواران بیشتر در معرض کمبود آن قرار دارند مانند روی، آهن، ویتامین B12و … مفید می باشد. البته باید توجه داشت مکمل غذایی مورد استفاده به میزان توصیه شده برای دریافت روزانه، حاوی این ریزمغذی ها از جمله ید باشد.
mosavi
مشارکت کنندهآیا شیرسویایی که غنی شده با کلسیم است را می توان بعنوان جایگزین محصولات لبنی استفاده کرد؟
mosavi
مشارکت کنندهضمن تشکر از مطلب مفیدتون، البته باید توجه شود كسانی كه به بیماری دیابت مبتلا هستند باید در مصرف طالبی احتیاط كنند تا جایی كه شاید به توصیه متخصص مجبور شوند به دلیل قند بالا از مصرف آن خودداری كنند.
mosavi
مشارکت کنندهمنم تابحال امتحان نکردم، شاید بشه بصورت پودر شده در غذاها استفاده کرد، میشه امتحانش کرد!
mosavi
مشارکت کنندهبنظرم احساس سیری سبب می شود کالری کمتری در طول روز دریافت نماییم، بنابراین با مصرف این نوشیدنی که 30% اشتها را کاهش می دهد (البته درصد کمی بنظر نمی آید)، به کاهش دریافت کالری در طول روز کمک می کند؛ اگرچه خود این نوشیدنی حاوی 190 کالری باشد!
mosavi
مشارکت کنندهبلاخره اضافه وزن یه جایی بدرد خورد![hr]
mosavi
مشارکت کنندهآنچه از این مقاله استنباط می شود این است که با شروع غذای کمکی شیر دادن به روال سابق نباید ادامه پیدا کند، بلکه باید بندریج کاهش یابد البته این به معنای قطع کامل شیر مادر نمی باشد.
mosavi
مشارکت کنندهمدت زمان نگهداري در فریزر
6تا 12 ماه : گوشت تازه گوساله
4تا 8 ماه : گوشت تازه گوسفند
3تا 4 ماه :گوشت تازه چرخ شده
در منازل از دو نوع بسته بندی برای فریزر کردن مواد غذایی استفاده می شود:
1- انواع ظروف دردار از جنس های گوناگون، مانند پلاستیک و فلز
2- کیسه ی نایلون یا پلاستیک های زیپ دار ویژه بسته بندی
متخصصان تغذیه توصیه می کنند که مواد غذایی در ظروف شیشه ای در فریزر گذاشته شوند، چون این ظروف ترکیبات شیمیایی ندارند که با مواد غذایی واکنش دهند. اما باید هنگام پُر کردن این ظروف از ماده ی غذایی، مقداری فضای خالی در نظر گرفت تا در اثر انبساط حاصل از یخ زدن ماده غذایی، ظرف نشکند.
بسته بندی با کیسه های نایلونی، متداول ترین روش بسته بندی در منازل است و پس از آن کیسه های پلاستیکی زیپ دار رایج است. به تازگی در بعضی از کشورها از کاغذهای چند لایه برای بسته بندی استفاده می شود. این کاغذها از چند لایه شامل یک لایه کاغذ، یک لایه فویل آلومینیومی، گلاسین، سلفون و یک لایه قابل ارتجاع تشکیل شده اند که برای بسته بندی مواد غذایی مثل انواع میوه، سبزی، گوشت استفاده می شوند. این نوع کاغذها به خوبی از ماده غذایی محافظت می کنند.mosavi
مشارکت کنندهشاید هم اینطور باشه!
mosavi
مشارکت کنندهممنون از مطلبتون. میشه منابع غذایی ویتامین E را هم معرفی کنید؟ و آیا این که باید مکمل ویتامین E دریافت کنیم و یا استفاده از منابع غذایی ویتامین E کافی می باشد؟
mosavi
مشارکت کنندهممنون از مطالبتون. این آنزیم با بیماری فاویسم ارتباطی دارد؟
mosavi
مشارکت کنندهتا حالا فکر می کردم غذاهای چرب فقط بخاطر کالری شان باعث افزایش وزن می شوند، اما این مقاله به جنب دیگه ای اشاره داره که بنظر جالب می یاد.
mosavi
مشارکت کنندهضمن تشکر از نگهبان عزیز، باید بگم بر اساس این مطلب سایر گیاهان ریشه ای نیز این خاصیت را دارا می باشند
mosavi
مشارکت کنندهارزش تغذیه ای میوه لیموترش را به هیچ عنوان نمی توان با آب آن مقایسه کرد، اما در صورت تمایل به مصرف آبلیمو باید گفت که البته نوع خانگی آن در صورتی که به طور بهداشتی آبگیری و به درستی نگهداری شود، ارجحیت بیشتری نسبت به آبلیموی صنعتی دارد. آبلیموهای صنعتی به دلیل آن که پاستوریزه می شوند فاقد ویتامین C و برخی دیگر از ویتامین های ناپایدار در برابر حرارت هستند. البته برخی کارخانجات در مراحل پایانی تولید، ویتامین C را به طور مصنوعی به آبلیمو می افزایند ولی اصلا قابل قیاس با ویتامین C طبیعی لیموی تازه نیست.
از سوی دیگر در آبلیموهای صنعتی برای جلوگیری از تغییر رنگ و فساد میکروبی(کپک زدن) از مواد نگه دارنده ای استفاده می کنند که اگر مقدار آن بیش از حد مجاز باشد می تواند سلامت مصرف کننده را به شدت به خطر اندازد.این نکته را نیز نباید فراموش کرد که آبلیموهای صنعتی که دارای مجوز بهداشت، علامت استاندارد و تاریخ مصرف هستند به هیچ عنوان منع مصرف ندارند.
-
نویسندهنوشتهها