پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
madjd
مدیرکلاگر حملات آنها کنترل شده باشد چطور؟
madjd
مدیرکلدر100گرم دانه انار مواد زیر موجود است :
انرژی 38 كالری
آب 82 گرم
پروتئین 0/4 گرم
چربی /3 گرم
مواد نشاسته ای 10 گرم
كلسیم 4 گرم
سدیم 3 میلی گرم
پتاسیم 260 میلی گرم
آهن 0/5 میلی گرم
ویتامین ب 1 0/2 میلی گرم
ویتامین ب 2 0/03 میلی گرم
ویتامین ب 3 0/02 میلی گرم
ویتامین ث 4 میلی گرمmadjd
مدیرکلاز خانواده شیرینیها، شكلاتها كمترین پوسیدگی را ایجاد میكند زیرا میزان شكر در شكلات از كارامل و تافی كمتر و چربی آن بیشتر است. جالب اینكه خود كاكائو نه تنها موجب تشدید روند تخریب دندان نمیشود، بلكه میتواند از بروز پوسیدگی دندان جلوگیری كند. اثر این ماده در جلوگیری از پوسیدگی دندان به قدری بارز است كه عدهای معتقدند روزی شكلات به خمیردندان و دهان شویهها افزوده خواهد شد.
قسمتهایی از دانه كاكائو مانع از رشد باكتری استرپتوكوك مولد پلاك دندان و بروز پوسیدگی دندان میشود، پوسته خارجی دانه كاكائو (كه در صنعت شكلات سازی به دور انداخته میشود) یك اثر ضدباكتری در دهان دارد و علیه تشكیل پلاك و دیگر موارد آسیب رسان مبارزه میكند. شكلات و كاكائو نسبت به دیگر شیرینیها آسیب كمتری به دندان میرسانند زیرا مواد ضدباكتری در كاكائو جبران قند بالای آن را میكند. اما به خاطر داشته باشید حتی اگر كاكائو به كاهش پوسیدگی دندان كمك كند، حاوی مواد قندی نیز است بنابراین فراموش نكنیم كه شكلات و كاكائو غذا نیست و نباید آن را به طور مداوم مصرف كرد.madjd
مدیرکلبا گذاشتن خیار روی پوست در روزهای گرم تابستان، میتوان گرما و التهاب بدن را کاهش داد.
• ادرارآور است.
• آب خیار تازه، سوزش سر دل، ترش کردن معده، التهاب معده و زخم معده را از بین میبرد.[نکته بهداشتی روز: آیا زخم معده دارید؟]
• مصرف روزانه آب خیار به کنترل بیماریهای اگزما، ورم مفاصل، و نقرس کمک میکند.
• برای بیماریهای سینه، شکم و ریه مفید است.
• پتاسیم موجود در خیار فشار خون بالا و پایین را متعادل میکند.[مسکنهای معمولی فشار خون را بالا میبرند]
• وجود آنزیمی به نام ارپسین در خیار به هضم پروتئین کمک میکند.madjd
مدیرکلنمره عینک بالاتر از 18؟
madjd
مدیرکلجمعی از محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران، این باور اغلب مردم را که چون تصور می کنند آب معدنی یک ماده طبیعی است، پس مصرف آن خطری ندارد، اقدام به مصرف بی رویه آن میکنند مورد بررسی قرار دادند.
در نتایج این بررسی آمده است بعضی افراد از آب های معدنی به عنوان درمان بیماری های مختلف به خصوص بیماری های داخلی و پوستی استفاده می کنند در حالی که باید توجه داشت که وجود ترکیبات و املاح مختلف در این آب ها می تواند مشکل آفرین باشد.
طبق یافته های این پژوهش، مصرف بی رویه آب معدنی در افراد مختلف بویژه بیماران با مشکلات قلبی و کلیوی می تواند باعث بروز عوارض جبران ناپذیری شود و حتی ممکن است افراد سالم را نیز با مشکل مواجه کند.
در کنگره جهانی دندانپزشکان در مونترال کانادا، متخصصان تاکید کردند میزان فلوراید موجود در آب معدنی 25 شرکت بزرگ تولید آب معدنی کمتر از میزان مورد نیاز برای پیشگیری از پوسیدگی دندان کودکان است.
میزان دریافت فلوراید در کودکانی که آبهای بسته بندی شده میخورند 26تا 48 درصد کمتر از میزان این عنصر در مصرفکنندگان آبهای لولهکشی است. فلوراید از پوسیدگی دندان پیشگیری میکند. مصرف آبهای حاوی فلوراید یا آب لولهکشی و آموزش مسواک زدن صحیح به کودکان در حفظ سلامت دندانهای آنها تاثیر چشمگیری دارد. افزودن فلوراید به آب آشامیدنی یکی از اهداف ده گانه بهداشت در قرن بیستم بوده است. بعد از افزودن فلوراید به آب آشامیدنی کمتر کودکی به پوسیدگی دندان مبتلا میشد.
مصرف آب معدنی از 800میلیون لیتر در سال 1995 تا 39/1میلیارد لیتر در سال 2000افزایش یافته است. به نظر میرسد طی 5سال آینده این میزان تا 70درصد بیشتر شود.madjd
مدیرکلباورهای نادرست زیادی درمورد نوشیدن آب سرد بعد از غذا بین عموم شایع است. امروز میخواهیم به این باورها بپردازیم، باورهایی مثل سرطانزا بودن آن که هیچ سند و مدرک علمی پشت آن وجود ندارد. در گذشته گفته شده بود که نوشیدن آب سرد بعد از غذا میتواند به هضم و گوارش غذا کمک کند. علم جدید هیچ تفاوت عمدهای در تاثیرات یک لیوان آب سرد بعد از شام یا هر زمان دیگر از روز نمییابد.
madjd
مدیرکلیکی از این باورهای نادرست میگوید آب سرد میتواند روغن غذا را در پوشش سخت درون دستگاه گوارشتان جامد کند. این هیچ پشتوانه علمی ندارد. کلینیک مایو و دانشگاه کلمبیا تایید میکنند که این باور نادرست است. از طرف دیگر، نوشیدن بلافاصله آب بعد از غذا معمولاً به هضم غذا کمک میکند. آب و سایر مایعات به شکستن غذاهای جامد کمک میکنند. اگر میخواهید گوارشتان را تقویت کنید، سوپ و سایر غذاهای آبکی مثل سبزیجات و میوهها را انتخاب کنید.
madjd
مدیرکلمحققان دریافتهاند که زنان در سنین بین ۴۰ تا ۵۰ سال تمایل به غذا خوردن سریع دارند و احتمال زیادی برای ابتلا به اضافه وزن نسبت به کسانی که آهسته غذا میخورند را دارند.
بر اساس این مطالعه، به سرعت غذا خوردن میتواند خطر ابتلا به اضافه وزن را تا دو برابر افزایش دهد.
ایان مک دونالد ـ پژوهشگر در دانشگاه ناتینگهام اظهار کرد: خوردن بیش از حد سریع میتواند منجر به چاقی شود. خوردن سریع منجر به فرستادن مقادیر زیاد هوا به معده و ایجاد ناراحتیهای گوارشی میشود.
تندخورها دو برابر شانس چاقی مفرط در سنین بالاتر را خواهند داشت.
اگر این عادت تندخوری را در کنار غذا خوردن تا احساس سیری کامل قرار دهیم، شانس چاقی مفرط به سه برابر نسبت به افرادی که با سرعت عادی غذا می خورند افزایش می یابد.
البته در حین این تحقیق مشخص شده تندخوری می تواند انرژی بیشتری از فرد بگیرد ولی میزان تهدید چاق شدن ناشی از آن ، این مصرف انرژی اضافه را بی اثر می کند.
پژوهشگران تاکید می کنند افراد با توجه به ریسک بالای تندخوری باید سعی کنند غذا را با سرعتی منطقی تر میل کنند و در عین حال مراقب باشند عواملی که سبب تند خوردن غذا می شود را از خود دور کنند.
غذا خوردن با مشغولیت ذهنی شدید و یا خوردن فست فود دو عامل موثر در تندخوری است.
از دیگر عوامل اصلی می توان به حرف زدن در حین غذا خوردن اشاره کرد که ناخواسته سبب تندخوری می شود.
کسانی که غذای خود را سریع میخورند، ۲ برابر بیش از سایرین دچار اختلال در هضم گلوکز میشوند که این اختلال پیشدیابت نام دارد.
همچنین تحقیقات دیگری نشان داده است کسانی که غذای خود را سریع میخورند، ۲ برابر بیش از سایرین دچار اختلال در هضم گلوکز میشوند. این اختلال پیشدیابت نام دارد.
دیابت نوع ۲ هنگامی رخ میدهد که انسولین کافی برای عملکرد درست بدن تولید نمیشود. انسولین گلوکز موجود در خون را به انرژی مورد نیاز سلولها تبدیل میکند.
میزان گلوکز موجود در خون کسانی که دچار اختلال در هضم گلوکز (IGT) هستند، بالاتر از حد معمول است، اما این میزان به حدی بالا نیست که منجر به دیابت شود. با این حال در صورت عدم انجام اقدامات پیشگیریکننده، این اختلال میتواند فرد را به دیابت نوع ۲ مبتلا کند.
در این تحقیق پس از مطالعه بر روی مولفههایی مانند وزن، جنس، سن، پیشینه خانوادگی درباره دیابت، مصرف سیگار و نوشیدنیهای الکلی، فشار خون و میزان کلسترول، غذا خوردن با سرعت بالا تنها عاملی بود که خطر «آی جی تی» را به میزان بالایی افزایش داد.
پژوهشگران توصیه می کنند زمان صرف وعده های غذایی دست کم به ۲۰ تا ۲۵ دقیقه افزایش یافته و هر لقمه ی غذا حدود ۳۰ بار جویده شود.madjd
مدیرکل– وقتی تند غذا می خورید بزاق بوسیله غدد بزاقی ترشح نمی شود و نمی تواند نقش خود را که گوارش نشاسته ، تغییر نمک اسید و کلرات است راشروع کند مواد غذایی که بد هضم شده باشد عمل روده ها را که پایان بردن جویدن رابه عهده دارند مختل می کند مواد غذایی وارد خون می شوندو ضایعات وسموم از طریق مدفوع دفع می شود روده خسته باعث تولید یک التهاب روده (کولیت )می
می شود روده خسته باعث تولید یک التهاب روده (کولیت )می شود و تغییرات شیمیایی بیش از حد و اضافه وزن فوری را به دنبال خواهد داشت .madjd
مدیرکلتند خوردن دائم غذا میتواند تأثیر فراوانی در اضافه وزن شما داشته باشد. در ژورنال پزشکی بریتانیا گزارشی از تحقیق درباره بیش از 3000 فرد میانسال ژاپنی منتشر شده که میتواند برای اکثر کسانی که یک وعده غذایی را سر کار میل میکنند، هشدار دهنده باشد. بنا به این تحقیق تندخورها دو برابر شانس چاقی مفرط در سنین بالاتر را خواهند داشت. در بخش دیگری از این گزارش آمده اگر این عادت تندخوری را در کنار غذا خوردن تا احساس سیری کامل قرار دهیم، شانس چاقی مفرط به سه برابر نسبت به افرادی که با سرعت عادی غذا میخورند افزایش مییابد. البته در حین این تحقیق مشخص شده تندخوری میتواند انرژی بیشتری از فرد بگیرد ولی میزان تهدید چاق شدن ناشی از آن، این مصرف انرژی اضافه را بی اثر میکند.
دکتر الیزابت دنی ویلسون از دانشگاه ساوت ولز (نویسنده این گزارش) تاکید میکند افراد با توجه به ریسک بالای تندخوری باید سعی کنند غذا را با سرعتی منطقیتر میل کنند و در عین حال مراقب باشند عواملی که سبب تند خوردن غذا میشود را از خود دور کنند.
غذا خوردن با مشغولیت ذهنی شدید و یا خوردن فست فود دو عامل موثر در تندخوری است. از دیگر عوامل اصلی میتوان به حرف زدن در حین غذا خوردن اشاره کرد که ناخواسته سبب تندخوری میشود.
به طور کلی دو عامل رژیم غذایی نامناسب و نداشتن تحرک کافی عامل اصلی چاقی است که تند خوری هم این امر را بیشتر تشدید کرده و سبب اضافه وزن بیش از حد میشود.madjd
مدیرکلبرخی از پژوهشگران نیز معتقدند که فرایند گرسنگی و سیری به همین سادگی نیست و ساز و کارهای پیچیدهای در تنظیم وزن بدن و گرسنگی و سیری دخالت دارند. گروهی دیگر نیز بر این باورند که هورمون لپتین نقش مهمی در تعادل انرژی بدن دارد و حتی به تنظیم گرلین نیز کمک میکند.
پروتئین سرکوب کننده اشتها است و با افزایش مصرف شیر و لبنیات کم چرب به راحتی میتوان این کار را انجام داد. به خصوص شیر نقش مهمی در سرکوب کردن و کاهش اشتها دارد.
لپتین سیگنالهایی به مغز میفرستد که حامل پیام ذخایر انرژی و چربی کافی در بدن هستند و برخی از افراد متأسفانه به این سیگنالها پاسخی نمیدهند؛ با اینکه خون آنها حاوی مقادیر قابل توجهی لپتین است. به طور کلی میتوان گفت هر چقدر بدن چربی بیشتری داشته باشد، لپتین خون بیشتر خواهد بود. البته مقدار آن به عوامل بسیاری از جمله خواب و آخرین زمان غذا خوردن نیز بستگی دارد. مطالعات نشان دادهاند موشهایی که به آنها لپتین تزریق شد، کمتر غذا میخورند؛ ولی این تأثیر تنها تا دو هفته ادامه پیدا کرد و خیلی سریع آنها در مقابل اثر لپتین مقاومت کردند.madjd
مدیرکلگرلین
گرلین هورمون فزاینده اشتها است و سیگنالهایی را از معده به مغز میرساند. وقتی فردی پرخوری میکند، این هورمون در او کاهش یافته و زمانی که فرد لاغر است و کم میخورد، مقدار آن افزایش مییابد. یکی از دلایل اصلی چاقی و بیاشتهایی عصبی در کودکان، این هورمون است. پژوهشگران آلمانی معتقدند که این هورمون نقش اساسی در زمان و سرعت گرسنگی دارد. به طور معمول مقدار این هورمون در بدن، قبل از اینکه شروع به غذا خوردن کنید، به مقدار قابل توجهی افزایش یافته و تا حدود سه ساعت بعد از غذا، به تدریج کاهش مییابد.madjd
مدیرکللپتین
لپتین هورمونی است که توسط سلولهای چربی ساخته و باعث کاهش اشتها میشود.
زمانی که لاغر هستید، مقدار ترشح لپتین (سرکوب کننده اشتها) در بدن کم و در افراد چاق، مقدار این هورمون زیاد است.madjd
مدیرکلاز چه پرهيز کنيم ؟
1 – غذاهاي سرخ کردني و چرب
2- غذاهاي حاوي قند زياد
3 – خوردن غذاي زياد بخصوص هنگام سحر
4 – خوردن چاي زياد هنگام سحر. چاي باعث افزايش ادرار شده و از اين طريق نمک هاي معدني که در طول روز بدن به آنها نياز دارد، دفع مي شوند.
5 – سيگار : اگر شما نمي توانيد کشيدن سيگار را يک دفعه قطع کنيد از هفته هاي قبل از ماه رمضان مصرف آن را به تدريج کاهش دهيد. -
نویسندهنوشتهها