پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
madjd
مدیرکلبعضی خواص بامیه:
1) فیبر موجود در بامیه به حفظ قند خون كمك می كند؛ بدین ترتیب كه سرعت جذب قند را كاهش می دهد، پس برای افراد مبتلا به دیابت مفید است.
2) موسیلاژ(یك نوع فیبر) موجود در بامیه به كلسترول غذا متصل شده و جذب آنرا كاهش می دهد. همچنین باعث دفع سموم از بدن می شود. اثر بامیه دركاهش كلسترول خون، یكی از خصوصیات بسیار مفید این سبزی است زیرا مثل داروهای كاهنده كلسترول اثرات جانبی ندارد.
3) بسیاری از متخصصان معتقدند كه بیشتر بیماری ها از روده شروع می شوند. فیبر موجود در بامیه با جذب آب كافی، از بروز یبوست جلوگیری كرده و ابتلا به بیماری هایی چون بواسیر و دیورتیكولیت* را بشدت كاهش می دهد.
معمولاً برای افزایش حجم مدفوع و رفع یبوست،مصرف سبوس گندم توصیه می شود كه امكان دارد دیواره روده را حساس كند. ولی موسیلاژ موجود در بامیه روده را نرم كرده و خروج مدفوع را آسان می سازد.
4) اسید فولیك باعث كاهش هموسیستئین خون می شود كه این ماده رگهای خونی را مسدود می كند. ویتامینC نیز یكی از آنتی اكسیدان های مهم می باشد. در مجموع به علت دارا بودن این مواد مغذی و نیز فیبرهای محلول و املاح باعث پیشگیری از بیماری های قلبی نیز می شود.madjd
مدیرکلامکان این را دارید که داستان موفقیت خود در کاهش وزن (البته تا این مرحله) را برای ما بگویید؟
madjd
مدیرکلهر 100 گرم گیلاس (حدود 14عدد گیلاس متوسط) دارای این ترکیبات است:
انرژی 72/06کیلو کالری
رطوبت 80/74گرم
کربوهیدرات 16/60گرم
پروتئین 1/21گرم
چربی 0/69 گرم
فیبر 1/87 گرم
کلسیم 14/71 میلی گرم
فسفر 19/12میلی گرم
آهن 0/38 میلی گرم
پتاسیم 223/5 میلی گرم
فلوئور 25میلروگرم
منیزیوم 11/76میلی گرم
ویتامین آ 21/47 RE
ویتامین ث 7/06میلی گرم
اسید فولیک 4/12 میلروگرمmadjd
مدیرکلمصرف قهوه و نوشیدنی های کافئین دار به مقدار زیاد می تواند خطر عود حملات نقرس را افزایش دهد. به عنوان مثال مصرف حدود 4 بار نوشیدنی کافئین دار در طول روز در مقایسه با نوشیدنی های غیر کافئینی خطر بروز و عود این حملات را تا 80 درصد افزایش می دهد. از سوی دیگر مطالعه روی 663 بیمار مبتلا به نقرس نشان می دهد که مصرف بیش از 6 بار مصرف نوشیدنی های حاوی مواد کافئینی می تواند عود حملات نقرسی را تا حدود 3 برابر افزایش دهد. ولی یک تا 2 بار مصرف نوشیدنی های کافئین دار و قهوه خطر زیادی در آغاز این حملات ندارد. نقرس بر اثر افزایش اسید اوریک در بدن رخ می دهد و رسوب این ماده در مفاصل باعث ایجاد التهاب و درد مفاصل می شود. مصرف قهوه در طولانی مدت می تواند میزان اسید اوریک را در بدن کاهش داده و در نتیجه خطر بروز نقرس را کاهش دهد. ترکیبات شیمیایی موجود در قهوه به نوعی همانند داروهای نقرس عمل کرده و مقدار اسید اوریک را کم می کند. اگر چه این داروها در کنترل نقرس در طولانی مدت مؤثر است ولی مصرف آن ها در کوتاه مدت علائم بیماری را تشدید می کند. محققان با مطالعه 633 بیمار مبتلا به نقرس دریافتند که مصرف نوشیدنی های کافئین دار مانند قهوه، چای و نوشیدنی های انرژی زا حدود 24 ساعت پیش از آغاز حملات و دردهای نقرس در شروع این حملات مؤثر بوده اند. در صورتی که نوشیدنی های غیر کافئینی اثری روی شروع دردهای نقرسی ندارد. در واقع افراد مبتلا به نقرس که به طور مداوم از قهوه و نشیدنی های کافئین دار استفاده می کنند به دلیل عادت کردن به آن مقدار کافئین مشکلی نخواهند داشت ولی بیمارانی که به طور اتفاقی از این مواد استفاده می کنند باید مراقب باشند چرا که ممکن است دچار عود حملات شوند.
WebMDmadjd
مدیرکلمن برعکس این مطلب را شنیده بودم!
madjd
مدیرکلکره چیست؟
کم کم معنی کره داره از ذهن ما پاک میشه؟!!!!madjd
مدیرکلروش استفاده در درمان میگرن: 2 قطره روغن گیاه اسطوخودوس را روی شقیقه ها، پیشانی یا پشت گردن خود بمالید و ماساژ دهید. اگر لازم باشد، این کار را یک بار دیگر تکرار کنید.
madjd
مدیرکلدر ضمن گیاه اسطوخودوس به خاطر خواصش در رفع سردرد و همچنین میگرن شهرت بسیاری دارد؛ زیرا استرس را از بین می برد و این امر تاثیر آن را در مبارزه با سردرد بیشتر می کند.
madjd
مدیرکلخوردن آجيل از قبيل بادام، کشمش، فندق، گردو و نخودچي که سرشار از منيزيم است، به يادگيري کمک مي کند، زيرا کمبود آن يکي از علل کاهش يادگيري است.
madjd
مدیرکلبدون نمک و شکر نمیشه؟
madjd
مدیرکلخیلی خوشمزه به نظر میرسه ولی فقط اناناس کمی نامانوس است.
ممنونmadjd
مدیرکلمیشه در مورد بدخوری توضیح بدید؟
madjd
مدیرکلبه دلیل روش 3 مرحلهای طولانی که برای آبگیری ماست یونانی به کار برده میشود، این ماست بسیار غلیظ است. کالری ماست یونانی در مقایسه با ماستهای سنتی کمتر و به علت فرایند طولانی مدت تغلیظ آن با پروتئینهای جامد موجود در سرم شیر، دارای پروتئین بیشتری است.
یکی دیگر از مزایای ماستهای سنتی یونانی این است که آنها حاوی 5 تا 6 نوع کشت باکتریایی هستند که به طور طبیعی آنها را به یک ماده میکروارگانیسمی (پروبیوتیک) تبدیل میکنند. اساساً ماست یونانی ساده با مقداری عسل در کنارش عرضه میشود.madjd
مدیرکلشیر خامه گرفته شده چیه؟
منظورتون شیر کم چربه؟madjd
مدیرکلحالا سوال این است، شما چگونه میتوانید عادت بیفکر غذا خوردن را کنار بگذارید؟
گیدس میگوید: «در ابتدا سعی کنید عادت این که همیشه در حال نشستن و استراحت چیزی بخورید را کنار بگذارید».
یک فنجان چایی، یک لیوان آب و یا یک آدامس بدون شکر را امتحان کنید. اگر یک میان وعده میخواهید، آن را بیرون کیفتان به قطعات کوچکتری تقسیم کنید. -
نویسندهنوشتهها