farzaneh negahban

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 206)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    د راین مطالعه کودکانی که با شیر خشک تغذیه شده بودند شرکت داشتند، در مورد میزان تاخیر هم گفته شده بود که به ازاء هر یک ماه 16% افزایش خطر دارند، همونطور که همه میدونیم حداکثر از 6 ماهگی باید تغذیه با غذاهای جامد رو شروع کرد

    در پاسخ به: یافته های بسیار جالب در مورد میزان فعالیت بدنی #99163
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    شاید این خطای این مطالعه باشه، مثلا این افراد افسرده هستند که به فعالیت بدنی زیاد روی می آورند نه اینکه فعالیت بدنی زیاد باعث بروز افسردگی شده باشه

    در پاسخ به: تاثیر زمان غذاخوردن در کاهش وزن #99162
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    خیلی جالب بود، ممنون
    برخی افراد گمان می کنند تنها کاهش کالری دریافتی برای کاهش وزن کافی است درحالیکه داشتن نظم غذایی و نوع غذاهایی که در رژیم مصرف می شوند نیز به همان اندازه حائز اهمیتند

    در پاسخ به: یبوست و راه های درمان آن #99161
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    خیلی ممنون
    میدونین روغن زیتون چطور در درمان یبوست موثره؟ از انجاییکه جذب چربی ها در روده کوچیکه و یبوست مربوط به روده بزرگ، این همیشه برای من سوال بوده

    در پاسخ به: تقویت سیستم ایمنی #99159
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    پیاز به نحوی که در طبخ غذاهای ایرانی استفاده میشه آیا همون فواید رو داره؟ البته مطمئنا مقداری از خواصش رو در اثر حرارت از دست میده، ولی به نظرتون چقدر میشه بهش امید داشت؟

    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    در صورت مصرف مولتی ویتامین آیا لازمه جداگانه ویتامین E هم مصرف بشه؟

    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    به چه نکته جالبی توجه کردین، ظاهرا که این طور بوده اما در کل آمار بروز بیماری های مزمن در مردان بیشتر نشان داده شده

    در پاسخ به: نشست زیاد کلیه ها را از بین می برد #99154
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    از كار افتادن تدریجی كلیه را بیماری كلیوی مزمن (CKD) یا نارسایی مزمن كلیوی می نامند و افرادی كه مبتلا به آن هستند، ممكن است دچار از كارافتادگی كلیوی دائمی شوند.
    در این مطالعه به نوع فعالیت بدنی اشاره ای نشده بود و فقط به داشتن روند منظم فعالیت بدنی تاکید شده بود

    در پاسخ به: ۳ ماده‌ی غذایی برای مقابله با سلولیت #99150
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    در روند اصلاح رژیم غذایی می بایست مصرف رژیم غذایی پر چرب نظیر محصولات لبنی چرب، غذاهای حاضری و غذاهای حاوی نگهدارنده ها، غذاهای روغنی و غذاهای شیرین حاوی شکر و غذاهای تصفیه شده را کاهش داد. این غذاها کالری اضافه را فراهم کرده و متابولیسم بدن را کند می نمایند که در نتیجه شانس ابتلا به سلولیت را می افزایند.

    در پاسخ به: اهمیت وزن مناسب در بیماران مبتلا به سرطان پستان #99148
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    نکات کاربردی و مفیدی بود،ممنون

    در پاسخ به: تولید شیر گاو بدون آلرژن #99097
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    چه خبر خوبی، امیدوارم به زودی در ایران هم تولید بشه

    در پاسخ به: روغن مرزنگوش #99096
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    مصرف این روغن به چه صورته؟ یعنی میشه در غذا ازش استفاده کرد؟

    در پاسخ به: عسل به بهبود زخم های عفونی کمک می کند #99095
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    با وجود همه خواص عسل باید در مصرف آن اعتدال را رعایت کرد، از نظر جذب، عسل دقیقا مثل همان قند خالص جذب می‌شود. ترکیب اصلی عسل ساکاروز و فروکتوز و گلوکز است که به طور معمول ساکاروز آن بیشتر است. یک قاشق چای‌خوری عسل مثل 5 گرم قند 20 كیلوکالری انرژی دارد. و به مقدار بسیار جزیی پتاسیم، فسفر و آهن دارد که قابل‌ملاحظه نیست.

    بسیاری از مردم عسل را جزو قندهای طبیعی دانسته و فکر می‌کنند چاق‌کننده نیست. این باور کاملا اشتباه است.

    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    عواملي همچون رعايت نکردن رژيم غذايي مناسب مادر در طول مدت بارداري، جثه بدني والدين، استرس رواني، عوامل شغلي و وضعيت معيشتي خانواده، مصرف سيگار و همچنين عوامل ديگر مانند: عفونت هاي مايع آمينوتيک و واژينوز باکتري، موجب نارس متولد شدن نوزاد با وزن کم مي شود
    بالابردن کيفيت مراقبت هاي دوران بارداري و بخصوص رعايت بهداشت و تغذيه مادر، پيشگيري از زايمان زودرس، طرح و اجراي برنامه هاي آموزشي براي گروه هاي پرخطر بويژه مادران جوان و مادران با تحصيلات کم، نقش موثري در پيشگيري از کم وزني نوزاد هنگام تولد دارد. وزن کم نوزاد ارتباطي قوي با کمبود دريافت ويتامين هاي بدن مادر در دوران بارداري دارد.

    در پاسخ به: سطوح بالاتر قند خون و آتروفی مغز #99091
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    در این مطالعه اینطور دیده شد یعنی در محدوده نرمال هم سطح بالاتر با آتروفی بیشتر و زوال بیشتر در ارتباط بود

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 206)