پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
farzaneh negahbanمشارکت کننده
د راین مطالعه کودکانی که با شیر خشک تغذیه شده بودند شرکت داشتند، در مورد میزان تاخیر هم گفته شده بود که به ازاء هر یک ماه 16% افزایش خطر دارند، همونطور که همه میدونیم حداکثر از 6 ماهگی باید تغذیه با غذاهای جامد رو شروع کرد
farzaneh negahbanمشارکت کنندهشاید این خطای این مطالعه باشه، مثلا این افراد افسرده هستند که به فعالیت بدنی زیاد روی می آورند نه اینکه فعالیت بدنی زیاد باعث بروز افسردگی شده باشه
farzaneh negahbanمشارکت کنندهخیلی جالب بود، ممنون
برخی افراد گمان می کنند تنها کاهش کالری دریافتی برای کاهش وزن کافی است درحالیکه داشتن نظم غذایی و نوع غذاهایی که در رژیم مصرف می شوند نیز به همان اندازه حائز اهمیتندfarzaneh negahbanمشارکت کنندهخیلی ممنون
میدونین روغن زیتون چطور در درمان یبوست موثره؟ از انجاییکه جذب چربی ها در روده کوچیکه و یبوست مربوط به روده بزرگ، این همیشه برای من سوال بودهfarzaneh negahbanمشارکت کنندهپیاز به نحوی که در طبخ غذاهای ایرانی استفاده میشه آیا همون فواید رو داره؟ البته مطمئنا مقداری از خواصش رو در اثر حرارت از دست میده، ولی به نظرتون چقدر میشه بهش امید داشت؟
۱۴ بهمن، ۱۳۹۱ در ۰۴:۴۹ در پاسخ به: مصرف ویتامین ایی (E) از برخی داروها در درمان کبد چرب موثر است #99158farzaneh negahbanمشارکت کنندهدر صورت مصرف مولتی ویتامین آیا لازمه جداگانه ویتامین E هم مصرف بشه؟
farzaneh negahbanمشارکت کنندهبه چه نکته جالبی توجه کردین، ظاهرا که این طور بوده اما در کل آمار بروز بیماری های مزمن در مردان بیشتر نشان داده شده
farzaneh negahbanمشارکت کنندهاز كار افتادن تدریجی كلیه را بیماری كلیوی مزمن (CKD) یا نارسایی مزمن كلیوی می نامند و افرادی كه مبتلا به آن هستند، ممكن است دچار از كارافتادگی كلیوی دائمی شوند.
در این مطالعه به نوع فعالیت بدنی اشاره ای نشده بود و فقط به داشتن روند منظم فعالیت بدنی تاکید شده بودfarzaneh negahbanمشارکت کنندهدر روند اصلاح رژیم غذایی می بایست مصرف رژیم غذایی پر چرب نظیر محصولات لبنی چرب، غذاهای حاضری و غذاهای حاوی نگهدارنده ها، غذاهای روغنی و غذاهای شیرین حاوی شکر و غذاهای تصفیه شده را کاهش داد. این غذاها کالری اضافه را فراهم کرده و متابولیسم بدن را کند می نمایند که در نتیجه شانس ابتلا به سلولیت را می افزایند.
farzaneh negahbanمشارکت کنندهنکات کاربردی و مفیدی بود،ممنون
farzaneh negahbanمشارکت کنندهچه خبر خوبی، امیدوارم به زودی در ایران هم تولید بشه
farzaneh negahbanمشارکت کنندهمصرف این روغن به چه صورته؟ یعنی میشه در غذا ازش استفاده کرد؟
farzaneh negahbanمشارکت کنندهبا وجود همه خواص عسل باید در مصرف آن اعتدال را رعایت کرد، از نظر جذب، عسل دقیقا مثل همان قند خالص جذب میشود. ترکیب اصلی عسل ساکاروز و فروکتوز و گلوکز است که به طور معمول ساکاروز آن بیشتر است. یک قاشق چایخوری عسل مثل 5 گرم قند 20 كیلوکالری انرژی دارد. و به مقدار بسیار جزیی پتاسیم، فسفر و آهن دارد که قابلملاحظه نیست.
بسیاری از مردم عسل را جزو قندهای طبیعی دانسته و فکر میکنند چاقکننده نیست. این باور کاملا اشتباه است.
farzaneh negahbanمشارکت کنندهعواملي همچون رعايت نکردن رژيم غذايي مناسب مادر در طول مدت بارداري، جثه بدني والدين، استرس رواني، عوامل شغلي و وضعيت معيشتي خانواده، مصرف سيگار و همچنين عوامل ديگر مانند: عفونت هاي مايع آمينوتيک و واژينوز باکتري، موجب نارس متولد شدن نوزاد با وزن کم مي شود
بالابردن کيفيت مراقبت هاي دوران بارداري و بخصوص رعايت بهداشت و تغذيه مادر، پيشگيري از زايمان زودرس، طرح و اجراي برنامه هاي آموزشي براي گروه هاي پرخطر بويژه مادران جوان و مادران با تحصيلات کم، نقش موثري در پيشگيري از کم وزني نوزاد هنگام تولد دارد. وزن کم نوزاد ارتباطي قوي با کمبود دريافت ويتامين هاي بدن مادر در دوران بارداري دارد.farzaneh negahbanمشارکت کنندهدر این مطالعه اینطور دیده شد یعنی در محدوده نرمال هم سطح بالاتر با آتروفی بیشتر و زوال بیشتر در ارتباط بود
-
نویسندهنوشتهها