مقالات

7 توصیه مهم برای مبتلایان به دیابت نوع 2

۷ توصیه مهم برای مبتلایان به دیابت نوع ۲

اگر به دیابت نوع ۲ مبتلا هستید ۲ برابر بیش از سایرین در معرض ابتلا به بیماری قلبی قرار دارید. اگر سبک زندگی خود را تغییر دهید می توانید از خود در برابر عوارض ناشی از قند خون بالا محافظت کنید. ۷ توصیه زیر به شما کمک می کند که هم کیفیت زندگی تان را بهبود دهید و هم از عمر طولانی تری برخوردار شوید….

سلامت پوست در رژیم کاهش وزن

حفظ سلامت پوست در رژیم های کاهش وزن

این روزها استفاده از رژیم های سفت و سخت که در مدت کوتاه فرد را به وزن دلخواه برساند بسیار رواج یافته است. اگرچه اغلب اوقات این رژیم ها در لاغری سریع موفق عمل می کنند اما در انتها به علت محدودیت شدید کالری و تنوع کم مواد غذایی عوارض زیادی …

لاغری و دیابت نوع 2

آیا لاغرها هم به دیابت نوع ۲ مبتلا می شوند؟

چاقی شانس ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می دهد. اما برای ابتلا به این بیماری لزوماً نباید شخص به اضافه وزن یا چاقی مبتلا باشد.
واقعیت آن است که در افراد لاغر هم ممکن است افزایش غیرطبیعی قند خون مشاهده شود. به طوری که حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ وزن مناسبی دارند. دیابت در این افراد می تواند ترکیبی از دیابت نوع ۱ و دیابت نوع ۲ باشد. به عبارت دیگر،…

موانع کاهش وزن

موانع کاهش وزن را بشناسید.

بسیاری از افراد عنوان می کنند که رژیم را به خوبی رعایت می کنند و هر روز فعالیت بدنی دارند اما در کاهش وزن ناموفق هستند. قطعاً ژنتیک یکی از عواملی است که در روند کاهش وزن تاثیر دارد. ژن ها مشخص می کنند وزن بدن شما چقدر باشد و چربی ها در کدام نقطه از بدن بیشتر انباشته شوند…

آیا کمبود آهن موجب ریزش مو می شود؟

آیا کمبود آهن موجب ریزش مو می شود؟

فریتین پروتئینی است که وظیفه آن ذخیره کردن آهن در بدن است. فریتین در اغلب نقاط بدن شامل طحال، کبد، خون و فولیکول های مو وجود دارد. کمبود فریتین به معنای کمبود آهن است. میزان فریتین بدن به کمک آزمایش خون مشخص می شود. فریتین و رشد مو: آهن در بسیاری از فعالیت های بدن نقش حیاتی دارد. بدون آهن بدن قادر به ساخت گلبول های قرمز….

درمان های غیردارویی سندرم تخمدان پلی کیستیک

درمان های غیردارویی سندرم تخمدان پلی کیستیک

سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) یک اختلال هورمونی پیچیده است که بسیاری از زنان در سنین باروری به آن مبتلا می شوند. علت دقیق ابتلا به این بیماری مشخص نشده است اما به نظر می رسد که هورمون های بدن، از جمله انسولین و تستوسترون، در بروز PCOS نقش داشته باشند….

سه ماهه سوم بارداری – افزایش وزن دوران بارداری

سه ماهه سوم بارداری – افزایش وزن دوران بارداری

بسیاری از زنان باردار در سه ماهه سوم بارداری افزایش وزن سریع را تجربه می کنند. زیرا سرعت وزن گیری جنین در این زمان بیشتر است، در این مقاله به افزایش وزن دوران بارداری، به خصوص در سه ماهه سوم، خواهیم پرداخت. میانگین افزایش وزن دوران بارداری چقدر است؟ میزان افزایش وزن دوران بارداری به عوامل زیر بستگی دارد…

جایگزین های قند – قندهای مصنوعی یا قندهای رژیمی

جایگزین های قند – قندهای مصنوعی یا قندهای رژیمی

مصرف زیاد غذاها و نوشیدنی های شیرین برای سلامتی مضر است. اما این موضوع برای مبتلایان به دیابت و افرادی که می خواهند وزن کم کنند از اهمیت بیشتری برخوردار است. استفاده از قندهای مصنوعی یا قندهای رژیمی که به آن ها جایگزین های قند نیز گفته می شود می تواند کربوهیدرات دریافتی را کاهش داده و به کاهش قند خون و کاهش وزن کمک کند….

نقش پروتئین در بدن - چرا باید پروتئین مصرف کنیم؟

نقش پروتئین در بدن – چرا باید پروتئین مصرف کنیم؟

نقش پروتئین در بدن بسیار متنوع است. پروتئین در ساخت مو، ناخن ها، استخوان ها، عضلات، آنزیم ها، هورمون ها و … نقش دارد. پروتئین یکی از اجزای سازنده بافت ها و اندام های مختلف بدن بوده و به عملکرد مناسب آن ها کمک می کند….

دیابت نوع 2 - رژیم غذایی و درمان دیابت نوع 2

دیابت نوع ۲ – رژیم غذایی و درمان دیابت نوع ۲ (۳)

در اغلب موارد در مبتلایان به دیابت نوع ۲ انسولین توسط پانکراس (لوزالمعده) تولید می شود، اما بدن نمی تواند از این هورمون برای کنترل قند خون استفاده کند.
در گذشته دیابت نوع ۲ فقط در میان بزرگسالان مشاهده می شد. اما امروزه به علت سبک زندگی نادرست، رژیم غذایی نامناسب و نداشتن فعالیت بدنی کافی شیوع این بیماری در میان کودکان و نوجوانان در حال افزایش است….