حدود ۲۰ درصد سرطان ها با چاقی، کم تحرکی و تغذیه نامناسب در ارتباط هستند. تاکنون مطالعات بسیاری به بررسی نقش تغذیه در سرطان پرداخته اند که در این مقاله به نتایج آن ها اشاره خواهیم کرد. نقش تغذیه در سرطان: غذاهای سرطان زا: • غذاهای فرآوری شده: در سال ۲۰۱۸ میلادی مطالعه ای بر روی ۱۰۰ هزار نفر انجام شد که نتایج آن نشان داد
پیشگیری از سرطان به کمک رژیم غذایی سالم
هر ساله میلیونها انسان در سراسر جهان به بیماری سرطان مبتلا میشوند. تحقیقات مختلف نشان میدهد که بسیاری از این سرطانها قابل پیشگیری هستند. سبک زندگی و رژیم غذایی سالم نقش مهمی در پیشگیری از سرطان دارد. به طوری که حدود یک سوم موارد ابتلا به این بیماری و مرگ ناشی از آن با تغذیه و فعالیت بدنی مرتبط است. پیشگیری از سرطان به کمک رژیم غذایی سالم…
با کاهش وزن از ابتلا به سرطان سینه پیشگیری نمایید
سرطان سینه شایعترین نوع سرطان در میان زنان است. در صورتی که این بیماری در مراحل ابتدایی تشخیص داده شود شانس درمان بیمار زیاد است. اما در صورت تشخیص دیر هنگام بیماری به سایر نقاط بدن گسترش مییابد. چاقی و سرطان سینه دو مشکل شایع در میان زنان هستند. نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد که کاهش وزن میتواند…
چاقی خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را ۲ برابر افزایش میدهد
اخیراً محققان به منظور بررسی ارتباط بین چاقی و خطر بروز سرطان کولون (سرطان روده بزرگ) اطلاعات مربوط به بیش از ۸۵ هزار زن که در محدوده سنی ۲۵ تا ۴۴ سال قرار داشتند را جمعآوری نمودند. در مطالعه فوق در زنانی که در دوران نوجوانی وزن بالاتری داشتند و در اوایل دوران بزرگسالی بیشتر وزن اضافه کرده بودند احتمال آن که قبل از ۵۰ سالگی به سرطان کولون مبتلا شوند…
سوسیس، عاملی که میتواند خطر بروز سرطان سینه را افزایش دهد.
یافتههای حاصل از مطالعات مختلفی که تاکنون در مورد ارتباط بین مصرف گوشت قرمز و گوشتهای فرآوری شده با خطر بروز سرطان سینه انجام شدهاند، متناقض بوده است. به تازگی نتایج مطالعه منتشر شده در مجله International Journal of Cancer نشان داد در زنانی که گوشتهای فرآوری شده مانند سوسیس مصرف میکنند خطر ابتلا به سرطان سینه بیشتر است. …
با مصرف غذاهای ارگانیک خطر بروز سرطان را کاهش دهید.
تولید غذاهای ارگانیک از چند دهه قبل آغاز شده است. به طور خلاصه میتوان گفت که برای تولید مواد غذایی ارگانیک باید کشاورزان و تولید کنندگان محصولات خود را بدون استفاده از کودهای شیمیایی، آفت کشها و اصلاحات ژنتیکی تولید نمایند. بسیاری از مصرف کنندگان بر این باورند که محصولات ارگانیک در مقایسه با غذاهای غیرارگانیک سالمتر هستند…
چاقی، یکی از علل مهم ابتلا به سرطان کبد
در برخی کشورها، به خصوص کشورهای توسعه یافته، به علت افزایش شیوع چاقی و عفونت هپاتیت میزان سرطان کبد افزایش یافته است. میزان بقای مبتلایان به این سرطان کم است. بنابراین، پیشگیری از آن بسیار حائز اهمیت است هپاتیت C و B یک عفونت ویروسی هستند که سبب التهاب در کبد میشوند…
خطر ابتلا به سرطان سینه به کمک ویتامین D کاهش مییابد.
ویتامین D در هنگام قرار گرفتن در مقابل نور خورشید در پوست ساخته میشود. همچنین این ویتامین در برخی مواد غذایی مانند ماهی، زرده تخممرغ و لبنیات غنی شده و مکملهای غذایی یافت میشود. برخی مطالعات نشان دادهاند که خطر ابتلا به سرطان در افرادی که میزان ویتامین D خونشان بالا است، کمتر است. در مطالعاتی مشاهده شده که سطوح پایین این ماده مغذی با افزایش خطر سرطان مثانه مرتبط است…
ویتامین D و ارتباط آن با خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ
ویتامین D به کمک نور خورشید در پوست ساخته میشود. همچنین در برخی مواد غذایی مانند غذاهای غنی شده و ماهیهای چرب یافت میشود. این ویتامین در حفظ سلامت استخوان نقش دارد. علاوه بر این، مشخص شده که کمبود ویتامین D با بیماری پارکینسون، بیماری قلبی – عروقی (CVD) و چاقی مرتبط است….
مبتلایان به سرطان کیفیت رژیم غذایی خود را افزایش دهند.
شواهد بیشمار نشان میدهد که تغذیه بر روی طول عمر نجات یافتگان از سرطان اثر دارد. به عنوان مثال، رژیم غذایی کم چرب به طور قابل توجهی بقای نجات یافتگان از سرطان سینه را بهبود میبخشد. از سوی دیگر، رژیم غذایی غربی که سرشار از چربی است برای این بیماران مضر است. اغلب مطالعاتی که در این زمینه انجام شده بر روی مواد غذایی خاصی که باید مصرف شوند و یا باید از مصرف آنها اجتناب شود، تمرکز کردهاند….