مکمل های دوران بارداری حاوی ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن مادر در این دوران هستند. دریافت این مکمل ها احتمال بروز مشکلات مختلف را هم برای مادر و هم برای جنین در حال رشد کاهش می دهد. با توجه به اهمیت این موضوع در این مقاله به مشخصات مکمل مناسب برای دوران بارداری خواهیم پرداخت. چرا دریافت مکمل های دوران بارداری ضروری است؟ ۱- اسید فولیک: به اسید فولیک ویتامین B9 یا فولات نیز گفته می شود….
افراد موفق
کاهش قند خون با کاهش وزن
محبوب ترین مقالات
تراکم استخوان و راه های افزایش آن
تراکم استخوان با گذشت زمان تغییر می کند. در حدود ۳۰ سالگی تراکم استخوان به حداکثر میزان خود رسیده و بعد از آن شروع به کاهش می کند. به همین دلیل با افزایش سن و به خصوص بعد از یائسگی (در زنان) احتمال ابتلا به استئوپروز (پوکی استخوان) بیشتر می شود. ۱۱ روش برای افزایش تراکم استخوان….
هموگلوبین A1c و راهکارهایی برای کاهش آن در بیماران دیابتی
آزمایش هموگلوبین A1c یا هموگلوبین گلیکوزیله (HbA1c) میزان گلوکز (قند) متصل شده به هموگلوبین را اندازه گیری می کند. هموگلوبین پروتئینی است که در سلول های قرمز خون وجود دارد. هنگامی که گلوکز وارد جریان خون می شود به این پروتئین متصل می گردد. هر چقدر میزان قند خون بالاتر باشد مقدار هموگلوبین گلیکوزیله نیز بالاتر خواهد بود. نتایج آزمایش HbA1c به صورت درصد بیان می شود و در افراد سالم باید کمتر….
پیشگیری از دیابت بارداری
دیابت بارداری نوعی از بیماری دیابت است که اولین بار در دوران بارداری تشخیص داده می شود. آمارها نشان می دهد تقریباً ۲ تا ۱۰ درصد زنان در این دوران به دیابت بارداری مبتلا می شوند. اگرچه پیشگیری از دیابت بارداری به طور کامل امکان پذیر نیست، اما می توان احتمال ابتلا به آن را کاهش داد. پیشگیری از دیابت بارداری از آن جهت مهم است که این بیماری می تواند بر روی سلامت مادر و جنین، هر دو، تاثیر داشته باشد….
سیستم ایمنی بدن را چگونه سالم نگه داریم؟
تغذیه مناسب از طریق تقویت سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به بیماری های فصلی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا و سایر بیماری ها مانند آلرژی، آرتریت روماتوئید (روماتیسم)، سرطان و … را کاهش می دهد. با افزایش سن به تدریج توانایی سیستم ایمنی برای محافظت از بدن کاهش پیدا می کند. تحقیقات نشان داده که در سالمندان در مقایسه با افراد جوان تر احتمال ابتلا به عفونت ها و بیماری های مختلف بیشتر است….
انسولین – تزریق انسولین سبب بروز چاقی می شود؟
برای درمان دیابت نوع ۱ و گاهی اوقات درمان دیابت نوع ۲ از تزریق انسولین کمک گرفته می شود. این روش درمانی در برخی افراد ممکن است سبب بروز اضافه وزن و چاقی شود. این بیماران می توانند به کمک رژیم غذایی مناسب و اصلاح سبک زندگی وزن خود را کنترل کنند. انسولین هورمونی است که میزان قند خون را تنظیم می کند. این هورمون به سلول های بدن در جذب قند موجود در خون کمک می کند…
آشپزی رژیمی
سوپ مرمر
اخبار تغذیه و پزشکی
رژیم گیاهخواری برای مبتلایان به دیابت نوع ۲ مفید است؟
رژیم گیاهخواری به معنای حذف تمام و یا برخی از مواد غذایی حیوانی از رژیم غذایی است. برخی از گیاهخواران لبنیات و یا تخم مرغ مصرف می کنند. اما برخی دیگر به طور کامل از مصرف غذاهایی که منشاء حیوانی دارند، اجتناب می کنند. شواهد علمی نشان می دهد که رژیم گیاهخواری می تواند از بروز برخی بیماری ها پیشگیری کند
خواص سبزیجات در کاهش علائم افسردگی
مطالعات انجام شده در مورد خواص سبزیجات نشان می دهد که این مواد غذایی به علت داشتن فیبر و انواع آنتی اکسیدان احتمال ابتلا به بیماری های مختلف مانند سرطان، بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ را کاهش می دهند. تحقیقات جدید نشان می دهد که خواص سبزیجات به بیماری های جسمی محدود نشده و می تواند از بروز بیماری های روحی و روانی نیز پیشگیری نماید….
پروبیوتیک و درمان بیماری پارکینسون
پارکینسون یک بیماری پیش رونده است و متاسفانه در حال حاضر درمانی برای آن وجود ندارد. درمان های موجود فقط می توانند به کنترل علائم بیماری کمک کنند. به همین علت یافتن راهکارهایی برای پیشگیری از این بیماری و یا درمان مطلوب تر آن از اهمیت زیادی برخوردار است. تحقیقات جدید نشان می دهد که احتمالاً پروبیوتیک ها بتوانند به درمان بیماری پارکینسون کمک کنند….
دانه بزرک احتمال ابتلا به چاقی را کاهش می دهد
دانه بزرک حاوی فیبر، پروتئین، مواد معدنی و ویتامین است. مشخص شده که افزودن این دانه به رژیم غذایی در کنترل کلسترول خون و مقابله با التهاب موثر است. تحقیق جدیدی که در مجله American Journal of Physiology: Endocrinology and Metabolism منتشر شده نیز نشان دهنده نقش دانه بزرک در پیشگیری از چاقی است. دانه بزرک چیست…
نسخه سلامت
کم کاری تیروئید- درمان کم کاری تیروئید – مواد غذایی مفید برای کم کاری تیروئید
مبتلایان به کم کاری تیروئید علائمی مانند خستگی، افسردگی، یبوست و … را تجربه می کنند. درمان کم کاری تیروئید در اصل با دریافت دارو تحت نظر پزشک است. مصرف مواد غذایی مفید برای کم کاری تیروئید، در کنار دریافت دارو، می تواند به بهبود عملکرد غده تیروئید و کاهش علائم کم کاری تیروئید کمک کند….
پیری زودرس و دلایل بروز آن
پیر شدن اجتناب ناپذیر است. اما برخی از اشتباهات سبب می شود که فرد به پیری زودرس مبتلا شود و از ظاهر خود رضایت نداشته باشید. برای آن که به پیری زودرس مبتلا نشده و جوان تر به نظر برسید از انجام اشتباهات زیر خودداری نمایید. چرا به پیری زودرس مبتلا می شوید؟ ۱- به میزان کافی نمی خوابید….
کینوا چیست و چه خواصی دارد؟
کینوا (Quinoa) یک ماده غذایی شبه غلات و فاقد گلوتن است که معمولاً جزء غلات کامل طبقه بندی می شود. این ماده غذایی منبع خوب پروتئین است، زیرا تمام اسیدهای آمینه ضروری برای بدن را دارا می باشد. ارزش غذایی کینوا: کینوا همانند سایر غلات کامل حاوی فیبر و ویتامین های گروه B است…
خوراکی های مفید برای سالمندان
با افزایش سن احتمال ابتلا به بیماری های مختلف مانند بیماری قلبی – عروقی (CVD)، سرطان، آرتریت و … افزایش می یابد. به همین علت برخورداری از رژیم غذایی سالم و مصرف خوراکی های مفید می تواند احتمال ابتلا به این بیماری ها را کاهش داده و کیفیت زندگی سالمندان را بهبود بخشد. خوراکی های مفید که سالمندان باید مصرف کنند: ۱- غذاهای حاوی فیبر….