پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
s.samadi
مشارکت کنندهممنون از مطالب مفیدتون
s.samadi
مشارکت کنندهبه نظر خوشمزه می آد امتحانش می کنم برای مولقعی که خسته هستیم غذای راحتی هست
s.samadi
مشارکت کنندهدوست عزیز نگران نباشید پس از اینکه ما بقی اضافه وزنتون را از بین بردید اندامتون متناسب میشه ولیکن فعالیت بدنی نقش مهمی در این امر بازی می کنه پس برنامه غذایی و فعالیت بدنیتون رو همزمان و به یک اندازه جدیبگیرید.
s.samadi
مشارکت کنندهممنون جالب بود ولی خانم های ایرانی عادت دارند پس از هر وعده بلا فاصله شروع به شستن ظرف ها می کنند که بنابراین مطلب باید در این امر کمی تجدید نظر کنیم
s.samadi
مشارکت کنندهمطلب کارایی بود ممنون و البته در مواقعی که باکتری های روده از حد معمول بیشتر شده باشند احتیاج هست که یک دوره دارودرمانی را هم طی کنند مصرف محصولات پروبیوتیک هم کمک زیادی به این افراد میکنه
s.samadi
مشارکت کنندهدر بعضی افراد که عدم تحمل لاکتوز دارند نیز شیرهای فاقد لاکتوز یا شیر سویا و یا جایگزین کردن ماست با شیر راه کارهایی است که دوستان می توانند لحاظ کنند.
s.samadi
مشارکت کنندهپس ساکنین شهر های آلوده مصرف امگا 3 رو باید اکیدادر دستور زندگی خود قرار دهند
s.samadi
مشارکت کنندهاز رزماری به صورت خوراکی در درمان اضطراب، سردرد، میگرن، فشار خون، نفخ و بیاشتهائی و به صورت موضعی بعنوان مسکن موضعی در درمان دردهای عضلانی و بیماریهای روماتیسمی استفاده میشود. همچنین بعلت عطر و طعم مناسب در صنایع آرایشی ـ بهداشتی مورد استفاده قرار میگیرد (2و9). روغن رزماری یک روغن محرک است و از نظر رایحه و اثر، گرم و نافذ میباشد. اثر محرک رزماری روی سیستم اعصاب مرکزی بسیار برجسته است. مصرف رزماری چون موجب سهولت ترشح و دفع صفرا میشود از این جهت از آن در بیماریهای یرقان و نارسائی اعمال کبد استفاده بعمل میآورند. مصرف رومارن در موارد ضعف عمومی، خستگی مفرط و بیحالی بیمار در دوران نقاهت مفید تشخیص داده شده است.
s.samadi
مشارکت کنندهسركه از جمله فرآوردههای طبیعی است كه مصرف خوراكی و دارویی داشته و بیشترین كاربرد را در تهیه انواع ترشیجات دارد.
یك لیوان سركه 33 كالری انرژی دارد و سرشار از ویتامینها و املاح معدنی است.
مصرف سركه در انواع ترشی ها، شورها و سالادهای فصل باعث خوشمزگی، طعمدهندگی، تحریك اشتها و ترشح بیشتر شیره گوارشی شده و هضم غذا را بهتر می كند.
از سوی دیگر، سالادهایی كه با ترشیجاتی نظیر سركه طعم میگیرند، سالمترین و مغذیترین نوع سالاد هستند، زیرا این طعمها سبب جذب بیشتر مواد ویتامینی و پروتئینی موجود در مواد سالاد مثل كاهو، هویج، خیار و گوجهفرنگی میشوند. از این رو استفاده از سركه در تهیه سالادهای فصل توصیه میشود.
s.samadi
مشارکت کنندهپس بهترع تو فصل پاییز تا می تونیم انار استفاده کنیم البته اگر کمی حوصله داشته باشیم می تونیم انار روبه صورت دانه شده فریز کرده نگهداری کنیم و در تابستون هم از اون بهره بگیریم
s.samadi
مشارکت کنندهواقعا جالب بود ممنون باید امتحانش کرد
s.samadi
مشارکت کنندهچقدر جالب ممنون جالب بود
s.samadi
مشارکت کنندهشما نوع پخته اون رو پیشنهاد میکنید یا خام؟
s.samadi
مشارکت کنندهولی متاسفانه شکلات سیاه واقعی بسیار گران است و انواع تقلبی آن زیاد
s.samadi
مشارکت کنندهاسید فولیک چه کارهایی که نمی کنه
-
نویسندهنوشتهها