پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
s.samadi
مشارکت کنندهمتاسفانه خیلی از افراد قبل از اینکه اصلاح شیوه زندگی داشته باشن برای رفع یبوست به این داروها روی می اورند و روند درمان رو بسیار مشکل می کنن چون روده هاشون از قبل هم تنبل تر می شه
s.samadi
مشارکت کنندهخیلی این مطلب رو دوست داشتم آخه به تازگی شروع به مصرف دمنوش اکیناسه کردم جالب بود
s.samadi
مشارکت کنندهممنون مطلب خوبی بود جالب توجه دوستانی که یکدفعه تصمیم به لاغری می گیرن و فقط سالاد می خورن[/quote]
۱۲ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۲:۵۴ در پاسخ به: پیشنهادی برای روز مادر؛ آشنایی با روش تهیه دسر توتفرنگی با خامه و نعنا #99987s.samadi
مشارکت کنندهدر مرحله آب کش دقیقا آب چه چیزی رو باید در بیاریم من متوجه نشدم:dodgy:[/php]
s.samadi
مشارکت کنندهمتاسفانه آمار خانم های سیگاری در ایران روبه افزایشه کاش کمی در این زمینه فرهنگساری و اطلاع رسانی می شد.
s.samadi
مشارکت کنندهوای پس با گوشت های دیگر در دوره رؤیم قابل جایگزینی نیست:idea:
s.samadi
مشارکت کنندهدر مجله علوم پزشکی دانشگاه فسا چاپ رسیده . ولی از امجام نوع انسانی آن بی اطلاع هستم
s.samadi
مشارکت کننده:dodgy:دو حالت داره یااشتباه تایپی مطلبه یا خوش خوراکه و زیاد خورده می شه و باعث چاقی میشه وگرنه چطورباانرژی کمتر و چربی کمتر چاق کننده است
s.samadi
مشارکت کنندهآفرین به شما با اراده خوبتون و ذائقه سالمتون
s.samadi
مشارکت کنندهزمينه و هدف: کاهش دادن سطح گلوکز و ليپيدهای سرم در بيماران ديابتی با استفاده از گياهان دارويی از اهميت بالينی زيادی برخوردار ميباشد. در تحقيق حاظر بر آن شديم تا اثر پيشگيرانهی عصاره آبی ريشه زرشک بر ميزان گلوکز، انسولين و چربي های سرم در موش های صحرايی ديابتی را بررسی کنيم.
مواد و روش ها: چهل سر موش صحرايی نر به ۵ گروه تقسيم شدند: 1) گروه کنترل (N) که آب مقطر را به مدت شش هفته دريافت کردند، 2) گروه نرمال + زرشک (N+که عصاره ريشه زرشک را روزانه به مدت شش هفته توسط دستگاه گاواژ معدی دريافت کردند، 3) گروه ديابتی (D)، 4) گروه ديابتی + زرشک _ قبل (D+Bb) که برای سه هفته قبل و سه هفته بعد از تزريق STZعصاره ريشه زرشک دريافت کردند، 5) گروه ديابتی+ زرشک_ بعد (D+Ba) که بعد از تزريق STZ و ديابتی شدن به مدت سه هفته عصاره ريشه زرشک دريافت کردند. گروه های تحت درمان، mg/kg/day500 عصاره ريشه زرشک را به وسيله گاواژ معدی دريافت نمودند. دوره آزمايش برای هر موش شش هفته بود.
يافته ها: نتايج نشان داد ديابت باعث افزايش معني داری در ميزان مصرف غذا، گلوکز خون، کلسترول تام (TC) ، تری گليسريد LDL-C و (TG) و کاهش معني داری در ميزان HDL-C، انسولين و وزن بدن در گروه ديابتی نسبت به ساير گروه ها شد. مصرف ريشه زرشک موجب هدايت اين تغييرات به حدود طبيعی شد، به طوری که مصرف ريشه زرشک در گروه D+Bb اختلاف معني داری را در همهی عوامل مورد بررسی در مقايسه با گروه D+Ba ايجاد کرد.
نتيجه گيری: در اين مطالعه، برای اولين بار نشان داده شد که مصرف ريشه زرشک قبل از ايجاد ديابت منجر به بهبودی بيشتر در سطوح گلوکز خون، انسولين و چربي های سرم نسبت به گروهی میشود که پس از ايجاد ديابت ريشه زرشک دريافت میکردند. بنابراين، ريشه زرشک میتواند هر دو نقش پيشگيری کننده و درمانی را در برابر عوارض ديابت ايفا نمايدs.samadi
مشارکت کنندهاز حق نگذریم گوجه سبز و چاقاله بادام رو نمی شه بدون نمک خورد
s.samadi
مشارکت کنندهبسیار هم خوب ممنون
s.samadi
مشارکت کنندهدر دوره رژیم میشه به جای گوشت قزمزاز بلدرچین استفاده کرد؟ار لحاظ کالری؟
s.samadi
مشارکت کنندهبه علاوه اینکه افزودن پروتئین به صبحانه باعث بهبود روند کاهش وزن هم می شه
s.samadi
مشارکت کنندهبه علاوه اینکه باعث افزایش اشتها میشه ومتعاقبا پرخوری های بعد
-
نویسندهنوشتهها