s.farzi

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 97)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: دانه ای خوشبو که باعث هضم غذا می شود! #98887
    s.farzi
    مشارکت کننده

    مقدار 30 گرم هل کوبیده را در یک لیتر آب جوش ریخته و بگذارید به مدت 10 دقیقه دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و بنوشید. هل را همچنین می توان موقع دم کردن چای، به آن اضافه کرد. ( جهت از بین بردن بوی نامطبوع دهان و گوارش بهتر در صورت تحمل می توانید دانه های هل را بجوید )

    در پاسخ به: گوجه فرنگی ميوه اي مخصوص آقايان!! #98766
    s.farzi
    مشارکت کننده

    بله کاملاً درست است، با وجودی که‌ ‌همه می‌دانیم که هم کلم بروکلی و هم گوجه فرنگی برای حفظ بدن در برابر ابتلا به‌ ‌بسیاری از بیماریها و سرطان‌ها مفید هستند اما براساس تحقیقات اخیر که توسط محققان دانشگاه ایلی نویز درآمریکا صورت گرفت، مصرف این دو سبزی همراه هم در یک وعده غذایی ، ترکیب بسیار موثری را برای مقابله با سرطان پروستات بوجود می‌آورد.
    گوجه فرنگی سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی نظیر بتاکاروتن، ویتامین C فولات و ویتامن E و پتاسیم می باشد. مطالعات نشان داده است که خوردن یک گوجه فرنگی در روز ۳۶ درصد از نیاز روزانه بزرگسالان را به ویتامین C تأمین می‌کند و همین امر می تواند فرد را در برابر ابتلاء به بسیاری عفونت ها و بیماری ها مقاوم کند. به علاوه لیکوپن موجود در این سبزی نیز مانع بروز بیماری‌های قلبی در افراد مستعد می‌شود.
    آهن، بتاکاروتن، اسید فولیک، ویتامین C، کلسیم و پتاسیم نیز از مهم‌ترین مواد مغذی هستند که در کلم بروکلی یافت می‌شود. این سبزی نیز علاوه بر رفع کمبود آهن و درمان کم‌خونی، در بهبود عفونت‌های تنفسی و یا گوارشی بسیار تاثیر گذار است. و در نهایت ترکیب این دو سبزی در کنار هم، از بروز سرطان بخصوص سرطان پروستات در آقایان و بسیاری از بیماریهای عفونی جلوگیری می کند.
    [hr]
    اگر گوجه فرنگي در يخچال نگهداري نشود طعم بهتري خواهد داشت. اگر گوجه فرنگي بريده شده را در دمای بالاتر از 10 درجه سانتیگراد در يخچال نگهداري کنیم كیفیت آن‌ها به خوبی حفظ می شود و در صورتیکه آب گوجه فرنگی و یا گوجه فرنگی بریده شده طولانی مدت مصرف نشود بسیاری مواد مغذی خود از جمله ویتامین c خود را از دست می دهد پس چه بهتر است که آنرا تازه مصرف کنیم …

    در پاسخ به: تاثیر امگا ۳ بر کنترل اشتها #98757
    s.farzi
    مشارکت کننده

    کاملاً درسته ، مطالعات صورت گرفته اخیر در این زمینه به تاثیر مثبت مصرف مکمل امگا 3 بر کاهش اشتها و سوخت و ساز بدن اشاره دارد و رعایت این مطلب می تواند کمک بزرگی به طرفداران رژیم های لاغری باشد….

    در پاسخ به: غذاهای مفید برای حفظ سلامت کلیه‌ها #98753
    s.farzi
    مشارکت کننده

    بیمارانی که دچار نارسایی کلیوی هستند باید موارد زیر را رعایت نمایند…

    به دلیل کم‌اشتهایی مبتلایان به این بیماری، بهتر است تعداد وعده‌های غذایی این بیماران افزایش یابد.
    مصرف نمک در این بیماران باید محدود شود.
    مصرف قند و شکر و غذاهای حاوی آنها باید محدود شود.
    نان مصرفی باید کم‌نمک و تهیه شده از آردهای سبوس‌دار باشد.
    حبوبات (مانند نخود، عدس، لوبیا) حاوی مقدار زیادی پتانسیم هستند و بهتر است به شکل محدود مصرف شوند.
    سیب‌زمینی حاوی مقدار زیادی پتاسیم است و برای مصرف آن باید پوست آن از قبل گرفته و به مدت چند ساعت در آب خیسانده شود تا مقدار پتاسیم موجود در آن کاهش یابد.
    سبزی‌ها و میوه‌ها حاوی مقدار زیادی پتاسیم هستند اما به دلیل دارا بودن بسیاری از مواد مغذی ضروری برای بدن، باید به مقدار متناسب از انواع کم‌پتاسیم آنها استفاده کرد.
    میوه‌های کم پتاسیم: سیب، نارنگی، لیمو، گریپ‌فروت، انگور، گیلاس، توت‌فرنگی، هلو، آناناس، هندوانه، تمشک، زغال‌اخته. میوه‌های پرپتاسیم: موز، خرما، پرتقال، کیوی، گلابی، آلو، شلیل، زردآلو، طالبی، گرمک، خربزه، میوه‌های خشک. سبزی‌های کم‌پتاسیم: خیار، جوانه حبوبات، کاهو، کلم، گل‌کلم، کلم بروکلی، پیاز، لوبیاسبز، فلفل سبز، کدو سبز، بادنجان، شلغم، هویج، تربچه، ریواس، قارچ. سبزی‌های پرپتاسیم: گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی، چغندر، بامیه، کدوحلوایی، فلفل تند.

    پختن سبزی‌ها سبب بالا رفتن مقدار پتاسیم قابل جذب آنها می‌شود بنابراین بهتر است سبزی‌ها به شکل خام مصرف شوند.

    در پاسخ به: چقدر پروتئین برای تقویت ماهیچه ها نیاز است؟ #98752
    s.farzi
    مشارکت کننده

    کاملاً درسته اما این مفدار در افراد مختلف و با فعالیت بدنی مختلف متفاوت است و همانطور که در بالا اشاره شد این میزان پروتئین دریافتی در بدن هم به ساخت بافتهای تازه برای ماهیچه ها کمک می کند و هم بافت ماهیچه ها را ترمیم كرده و در حفظ عضلات نقش دارند و در خصوص ورزشکاران بدنساز و یا آنهایی که ورزش های استقامتی انجام می دهند در صورتیکه در حین تمرینات خود رژیم غذایی صحیح همراه با میزان پروتئین و کربوهیدرات کافی دریافت کنند نیازشان به مکمل های آمینو ، کراتین و این قبیل مواد کمتر می شود …

    در پاسخ به: بایدها و نبایدهای بیماری نقرس #98751
    s.farzi
    مشارکت کننده

    ممنون از مطلب تکمیلی مفیدتون….

    در پاسخ به: خواص سیب برای درمان بیماری ها #98666
    s.farzi
    مشارکت کننده

    ممنون از مطلب تکمیلی مفیدتون….

    در پاسخ به: نقش ویتامین ها و مواد معدنی در افسردگی #98665
    s.farzi
    مشارکت کننده

    بله، دریافت کافی ویتامین ها و مواد معدنی اهمیت زیادی دارد و می تواند براحتی از بروز این قبیل بیماریها و مشکلات بالینی جلوگیری کند…

    در پاسخ به: آیا می دانید نوشابه علت قوی ابتلا به چاقی ست؟ #98662
    s.farzi
    مشارکت کننده

    در تکمیل مطلب مفید خانم جمشیدی می توان به این موضوع نیز اشاره کرد: چندماه قبل مسابقه ای در دانشگاه دهلی برگزارشد که هرکس بیشتر نوشابه بنوشد برنده است. برنده این مسابقه، 8بطری نوشابه نوشید اما در دم مرد؛ چون دی اکسید بسیار زیادی به خونش رسیده بود ؛ در حالی که اکسیژن کافی در خون او وجود نداشت.
    پس از آن مسوولان دانشگاه ، تمام نوشابه های گازدار را در فروشگاه دانشگاه ، ممنوع کردند.حالا در تابستان های گرم و پردود تهران و تمام شهرهای ایران ، خستگان و تشنگان گرما به نوشابه های گازدار پناه می برند که بزرگ ترین سم زندگی آدمهاست…
    کشور ایران در حال حاضر مقام اول مصرف نوشابه های گاز دار جهان را داراست.خوردن هر قوطی نوشابه گازدار درست مثل این است که 10قاشق شکر، 150کالری و 30-55میلی گرم کافئین را با یک عالمه رنگهای مصنوعی یکباره وارد بدن کنید.
    گنجاندن این مقدار شکر، کالری و مواد افزودنی مضر، در یک محصول که هیچ ارزش غذایی ای ندارد، خیلی تعجب آور است.علاوه بر اینها نگهدارنده های مختلفی مثل «بنزوات سدیم» و اسید بنزوئیک از جمله مواد موجود در نوشابه هستند که بسیار مضز بوده و منجر به انواع سرطان ها می گردد. سرطان مری از آن دسته بیماری هایی است که با نوشابه قوم و خویشی نزدیکی دارد. زیرا نوشابه های گازدار باعث اتساع معده میشود که این مساله خود سبب برگشت محتویات اسیدی معده به داخل مری می گردد. که به عقیده پزشکان این برگشت یا ریفلاکس با سرطان مری ارتباط دارد.
    همچنین نوشابه های گازدار سرشار از قند هستند و بسرعت جذب خون میشوند و اگر فردی بطور مداوم از این نوشابه ها استفاده کند، قند موجود در نوشابه ها بسرعت به صورت چربی در بدنش ذخیره شده و او خیلی سریع چاق می شود.

    در پاسخ به: مصرف هله هوله و زوال عقل #98635
    s.farzi
    مشارکت کننده

    شکر، چربی های مضر و کربوهیدرات های به عمل آمده بخشی از مواد تشکیل دهنده هله هوله هاست.
    مواد غذایی مانند کربوهیدرات های سفید، کلوچه های آماده، چیپس، نوشیدنی های گازدار، همبرگرهای پرچرب و سیب زمینی سرخ شده از این قبیل مواد غیر مغذی هستند که نه تنها باعث افزایش وزن می شود بلکه بیماری های مختلفی از جمله زوال عقل که در بالا به آن اشاره شد را نیز به همراه دارند.

    s.farzi
    مشارکت کننده

    من فکر می کنم حمل بار سرعت پیاده روی را کند کرده و هرچه سنگین تر باشد فرد زودتر از پیاده روی خسته شده و به استراحت احتیاج دارد ….

    در پاسخ به: آموزش لاغری و آب کردن شکم #98631
    s.farzi
    مشارکت کننده

    آموزش لاغری و آب کردن شکم با به کار بردن تمرینات سی دی های ارائه شده !!!!!!! اما کدوم سی دی ها؟؟؟؟ چه تمریناتی؟؟؟؟

    در پاسخ به: معرفی غذاهایی برای رفع خستگی #98578
    s.farzi
    مشارکت کننده

    خوشحالم از اینکه مفید واقع شد….

    در پاسخ به: فلفل سبز درمانگر تابستانی #98527
    s.farzi
    مشارکت کننده

    بله، با توجه به فواید با ارزشی که فلفل سبز داراست مصرف بالای آن در میان مردمان اهواز می تواند از ریزش موی این افراد جلوگیری کرده و سلامت قلب آنان را تضمین کند….

    در پاسخ به: ۵ راهکار برای افزایش متابولیسم بدن #98526
    s.farzi
    مشارکت کننده

    بله دقیقاً… همانطور که گفته شد در رژیم های پر پروتئین غذاهایی که حاوی پروتئین بیشتری هستند کالری بیشتری نیاز دارند تا در بدن بسوزند و علاوه بر بالا بردن متابولیسم پایه در بدن از تحلیل عضلات در حین رژیم لاغری نیز می کاهند.
    البته لازم به ذکر است که رژیم های پرپروتئین عوارضی نیز در بدن ایجاد می کنند که استفاده طولانی مدت از آنها توصیه نمی گردد.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 97)