پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
s.farziمشارکت کننده
ممنون خیلی مفید بود….
s.farziمشارکت کنندهخوشحالم که مفید واقع شد….
s.farziمشارکت کنندهممنونم ….
s.farziمشارکت کنندهمفید و جالب بود … ممنون
s.farziمشارکت کنندهجمشیدی عزیز آیا این خطر بزرگسالان را هم تهدید می کند؟
s.farziمشارکت کنندهسیب نیز مانند پرتقال ، کیوی و برخی دیگر از میوه ها منبع بسيار خوبي براي تأمين ويتامين C محسوب ميشود و تقريباً نيمي از ويتامين C در پوست سيب وجود دارد و همانطور که می دانید میوه های دارای ویتامین c بشدت براي رفع خستگي مفرط مفيد هستند و و در این میان سیب نیز بعنوان یک میوه نشاط بخش محسوب مشود. همچنین خوردن سیب خام می تواند تأثیر آرام بخشی بر دستگاه اعصاب داشته باشد …. اما این به آن معنی نیست که سیب باعث بی خوابی می گردد…..
s.farziمشارکت کنندهکاملاً برعکس … سیب از جمله میوه هایی است که دارای تركیبات آرام بخش می باشد،…
در این خصوص می توان به توصیه های دكتر سید ضیاءالدین مظهری، متخصص تغذیه و رژیم درمانی که مواد غذایی آرام بخش را به 4 گروه تقسیم بندی نمودند اشاره کرد…
1- از تمام گروههای غذایی به صورت متعادل و متنوع در طول روز استفاده كنید؛ به خصوص مواد غذایی حاوی تریپتوفان مثل ماست، شیر، ماهی، گردو، موز، خرما، انجیر كه اگر به عنوان عصرانه خورده شوند به آرامش اعصاب تان كمك بیشتری می كنند.
بهتر است قبل از خواب یك لیوان شیر گرم بنوشید.
2- ویتامینهای گروه B، به خصوص B3 كه با تولید سروتونین به رفع بی خوابی كمك می كنند.
3- مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب امگا3 و آهن نیز از كم خونی جلوگیری كرده و خواب راحتی را به ارمغان می آورند. یادتان نرود كه انواع ماهی و آبزیان، تخم كدو و تخم كتان، گردو از منابع مهم امگا 3 و گوشت بدون چربی، تخم مرغ و حبوبات از منابع مهم آهن به حساب می آیند.
4- كاهو و سیب دارای تركیبات آرام بخش و خواب آور هستند،از این رو بهتر است قبل از خواب یك عدد سیب بخورید و یا سالادی از كاهو و سیب رنده شده همراه با سسی كه از آب لیمو یا آب نارنج و یك قاشق روغن زیتون تهیه شده، میل كنید.s.farziمشارکت کنندهخواص درماني چاي سبز
چاي سبز خطر مرگ در اثر بيماري قلبي را بيش از بيست و پنج درصد كاهش ميدهد.
از فوايد بسيار چاي سبز صحبت هاي زيادي مي شود و حتي چاي را بهترين نوشيدني پس از آب مي دانند . چاي محتوي ميزان کمي از رنگدانه ها ، مثل کافئين و … است .چاي سياه و چاي سبز هر دو از گياه واحدي به دست مي آيند.
تفاوت در اين است که براي تهيه چاي سبز برگها را بخار داده ، گرد مي کنند و سپس آنرا خشک مي نمايند . ولي براي تهيه چاي سياه برگها ، خشک شده ، تخمير شده،در برخي اوقات مواد و رنگهاي شيميائي به آن اضافه ميگردد و برشته مي شود يعني فرآيند بيشتري به روي چاي صورت مي گيرد.
هم چاي سياه و هم چاي سبز داراي رنگدانه هايي مي باشند که اثر کاهش ابتلا به سرطان هاي مختلف در آنها ديده شده است . زماني که چاي با غلظتي مناسب دم بکشد ، تنها محتوي نيمي از کافئين يک فنجان قهوه است . با اينحال چاي بدون کافئين هم وجود دارد .
ترکيب شيميايي برگ چاي
مواد متشکله برگ چاي عبارتند از مواد سلولزي ، مواد صمغي ، دکسترين ، پکتين ، مواد چربي ، مواد مومي ، نشاسته ، قند ، اسيد گاليک ، اسيد اگزاليک ، کورستين ، مواد پروتئيني ، الياف ، مواد معدني ، تانن ، کافئين يا تئين ، ترکيبات معطر و بالاخره دياستاز.مصرف دمکرده? چاي باعث تسريع حرکات تنفسي، سرعت در گردش خون، رفع خوابآلودگي، احساس تجديد نيرو، تقويت نيروي فکري، گوارش بهتر غذا و تعريق ميشود از اينرو چاي را هنگام خستگي، ضعف عصبي، ميگرن، بيماريهاي قلبي و آسم ميتوان تجويز نمود.
در پژوهشهاي امروزه مشخص شده چاي ممکن است در کاهش خطر برخي بيماريهاي مزمن عمده مثل سکته، حمله قلبي و بعضي سرطانها مفيد باشد، نوشيدن چاي ميتواند از پوسيدگي دندانها جلوگيري کند؛ اينها اخبار بسيار خوبي براي مردم تمام دنياست چون چاي پس از آب پر مصرفترين نوشيدني در دنياست .
مصرف چاي تأمين کننده رنگدانه هايي است که شما به طريق ديگر دريافت نمي کنيد، پس با مصرف متعادل اين نوشيدني مفيد زمينه هاي سلامتي را درخود فراهم آوريد .صرفنظر از آب، چاي پرمصرف ترين نوشيدني در جهان است و هرساله سه ميليارد كيلوگرم چاي در جهان توليد ميشود.
بررسيهاي آماري نشان ميدهد در حدود 80 درصد مردم ژاپن چاي سبز مينوشند به طوري كه بيش از نيمي از آنها روزانه سه فنجان يا بيشتر از آن مصرف مي كنند.
پژوهشگران همچنين از اين مطالعات دريافتند فوايد چاي سبز ظاهرا براي زنان بيشتر بود.
زناني كه روزانه پنج فنجان يا بيشتر چاي سبز مينوشيدند در مقايسه با كساني كه يك فنجان يا كمتر مصرف مي كردند 31 درصد كمتر باخطر مرگ در اثر بيماري قلبي روبرو بودند.چاي سبز طول عمر را ميافزايد
نتايج يك بررسي جديد در ژاپن نشان ميدهد كه اگر به طور مرتب چاي سبز بنوشيد، احتمال مرگ ناشي از بيماريهاي قلبي- عروقي 25 درصد كاهش پيدا ميكند.تجزيه و تحليل اطلاعات ثبت شده نشان داد كه افرادي كه روزانه پنج فنجان يا بيشتر چاي سبز مينوشيدند نسبت به افرادي كه چاي سبز نمينوشيدند، 16 درصد كمتر در معرض مرگ به هر علت بودند. هنگامي كه مرگ به علت بيماري قلبي در نظر گرفته ميشد، نوشيدن چاي سبز 26 درصد خطر مرگ را كاهش ميداد، اما در مورد مرگ ناشي از سرطان نوشيدن چاي سبز تاثيري نداشت.
s.farziمشارکت کنندهمن فکر می کنم پس از خوردن وعده غذایی حجیم و سنگین چه در ساعات روز و چه در شب حس خواب آلودگی به سراغمان می آید اما آیا می توانیم واقاً راحت و با آرامش بخوابیم ؟ کمتر کسی پیدا می شود که دچار سوء هاضمه و سوزش معده نشود و با حالت به اصطلاح ترش کردن از خواب بیدار نشود …پر خوري و کلا غذاهاي پر چرب ، ادویه دار و سنگين باعث ايجاد فشار بر دستگاه گوارش مي شود و در هنگام خواب دستگاه گوارش کندتر عمل مي کند، به همین دلیل دراز کشيدن با شکم پر ناراحت کننده است و آرامش فرد را بر هم مي زند…
s.farziمشارکت کنندهبه نظر شما چفدر این موضوع صحت دارد؟ همانطور که می دانید چای سبز از فواید بسیاری نیز برخوردار است و در حال حاضر عده زیادی در حال استفاده روزانه چای سبز هستند ، با توجه به مضرراتی که به آن اشاره شد چه باید کرد؟؟؟
s.farziمشارکت کنندهممنون از مطلب تکمیلی مفیدتون….
s.farziمشارکت کنندهبله دقیقاً همینطوره، ممنون …
۱۸ آذر، ۱۳۹۱ در ۱۲:۱۳ در پاسخ به: ۵ نوع خوراكي كه بهترين منبع براي دريافت انرژي مورد نياز بدن #98890s.farziمشارکت کنندهمنظور از بالا بردن سطح انرژی در بدن، افزایش انرژی در حد نرمال و مورد نیاز بدن است نه بیش از آن که منجر به چاقی و اضافه وزن گردد.
s.farziمشارکت کنندهبله دقیقاً همینطور است ، همانطور که گفته شد کرفس مواد آرام کننده بسیار قوی ای دارد. این گیاه حاوی ماده آرام کننده منحصر به فردی به نام پانتالاید است. اگر آب کرفس را با آب هویج مخلوط کرده و بعد مصرف کنید خستگی را از بین برده و آرامش فراوانی به شما می بخشد.
s.farziمشارکت کنندهممنون از مطلب تکمیلی مفیدتون …
-
نویسندهنوشتهها