پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
nikbakhtمشارکت کننده
من هم با پاسخ farzaneh negahban موافقم. فکر می کنم بی حسی یا به خواب رفتن پا به کمبود ویتامین ب1 ربط داشته باشه و سوزن سوزن شدن به ویتامین ب5 .
البته شاید دلایل بالینی دیگری هم به جز تغذیه دخیل باشند.nikbakhtمشارکت کنندهمطلب مفیدی بود. واقعا جا دارد در جهت آموزش تغذیه سالم به کودکان و نوجوانان کار شود و آنها را از تنقلات ناسالم به رژیم غذایی سالم سوق داد.
nikbakhtمشارکت کنندهآره به نکته خوبی اشاره کردید. خیلی مفید هست اگر کارشناسان تغذیه در مدارس هم حضور پیدا کنند. دختران دبیرستانی در معرض کمبود آهن هستند و اکثر دانش آموزان تغذیه سالم ومفید برای بدنشان را بلد نیستند و شاید در خانه هم کسی در این مورد با آنها بحث و گفتگو نکنه . من خودم یادمه که از جمله کسانی بودم که در سنین راهنمایی و دبیرستان از بوی شیر بدم می آمد و برای همین هرگز شیر نمی خوردم و ماست و دوغ را هم به ندرت و شاید در حد 2-3 بار در هفته و هر بار دو -سه قاشق ماست مصرف می کردم. فکر می کنم خیلی خوب هست اگر در مدارس کسی باشه که مدام اهمیت تغذیه سالم و الگوهای آن را برای دانش آموزان یادآوری کنه.
nikbakhtمشارکت کنندهنه بابا خدا نکنه! انشاءالله که همیشه سلامت باشید.
نه. قطعا مرحله پیشرفته سرطان را نمی شه با این روشها بهتر کرد و احتمالا این گونه توصیه ها در مراحل خفیف و ابتدایی از بیماری موثر واقع می شوند.
۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۰۴:۴۵ در پاسخ به: آیا روغن هسته انگور و روغن زیتون را می توان برای سرخ کردن استفاده کرد؟ #97343nikbakhtمشارکت کنندهممنون از نظر لطف شما. نه فکر نکنم، یعنی خودم که تا به حال به روغن زیتون مخصوص سرخ کردن در فروشگاه یا جایی برخورد نکردم و فکر نکنم همچین چیزی موجود باشه. ولی احیانا اگر شما اطلاعاتی در این زمینه دارید ما را بی خبر نگذارید.
nikbakhtمشارکت کنندهخواهش می کنم، نظر لطف شماست.
nikbakhtمشارکت کنندهمن شخصا راجع به درمان های نامتعارف اطلاعی ندارم.
اما خودم شخصا به یک مورد معتقدم و آن هم رعایت اعتدال در همه چیز هست و همانطور که در مطالعات دیده ایم نوشیدن چای بسیار داغ موجب ایجاد سرطان مری می شود و این ادعا را هم دانشمندان خارجی اثبات کرده اند و هم در داخل کشور آقای دکتر ملک زاده یک مطالعه در همین زمینه روی مردمان استان گلستان انجام داده اند. من فکر می کنم در نقطه مقابل همانطور که گرمای بیش از حد نوشیدنی می تواند مشکل ساز باشد ، سرمای بیش از حد نوشیدنی نیز می تواند مشکل زا باشد و بهتر است دمای چیزی که می خوریم یا می آشامیم نه خیلی داغ باشد و نه خیلی سرد .
از نظر من نوشیدن یک نوشیدنی با دمای بیش از حد سرد یا گرم می تواند خودش یک استرس و شوک برای بدن باشد و بهتر است دمای غذاها و نوشیدنی ها متعادل باشند.شخصی که سرطان (مثلا سرطان مری) داره اگه ادویه جات تند نخوره و نوشیدنی های خیلی داغ یا خیلی سرد را نخوره برای تخفیف بیماریش بهتره یا اینکه بخوره؟ فکر نمی کنم اگر آقای دکتر مذکور توانسته به تخفیف سرطان برخی بیماران کمک کند خیلی بعید و عجیب به نظر برسه. چرا که بدیهی است که شاید شخصی که سرطان مرتبط (که فکر می کنم بیشتر مرتبط به سرطان ناحیه دهان- مری و اطراف آنها باشه)دارد اگر آب یخ و یا چای خیلی داغ نخورد باید براش بهتر باشه و نکته اعجاز برانگیزی در این امر نیست.
nikbakhtمشارکت کنندهبله درست می فرمایید ولی در مقایسه با نوشابه ها و برخی نوشیدنی های شیرین دیگر که آنها هم کربنات و هم قند دارند گزینه بهتری است. مصرف مداوم و روزانه آنها مضر است، اما مثلا برای فردی که قصد لاغری دارد و به شدت هوس خوردن نوشابه ها و یا دیگر نوشیدنی های شیرین مشابه را کرده است، مصرف کمی آب گازدار برای فرو نشاندن تمایل اش کاربرد دارد.
nikbakhtمشارکت کنندهممنون از پاسخ مفیدتون. اگه می شه یک توضیحی در مورد شرایط جوی و درجه تابش آفتاب برای جذب ویتامین دی هم بگید و اینکه چرا آفتاب تهران بدین منظور مناسب نیست؟
nikbakhtمشارکت کنندهممنون از مطلبتون. خود ریحان را به جای چایی اش بخوریم بیشتر خوش نمی گذره؟
nikbakhtمشارکت کنندهممنون مفید بود.
nikbakhtمشارکت کنندهبه نظر شما آیا رژیم غذایی مکفی و برخورداری از نور آفتاب برای سالمندان جهت دریافت کافی ویتامین دی کفایت می کند و یا مصرف مکمل های ویتامینی هم براشون لازم هست؟
nikbakhtمشارکت کنندهممنون. داده های این مطالعه ارتباطی که به لحاظ آماری قابل قبول باشه بین روی، فولات، ب12 با سندرم متابولیک نشان ندادند ولی بین کاهش ویتامین سی و ای و افزایش شانس ابتلا به سندرم متابولیک ارتباط معنی دار آماری وجود داشت.
البته شاید مطالعات کامل تری که در آینده انجام خواهند گرفت، نکات بیشتری را در مورد اهمیت بقیه ریز مغذی ها نیز آشکار کنند.
nikbakhtمشارکت کنندهبله بیماری فاویسم دچار کمبود G۶PD ( گلوکز ۶ فسفات دهيدروژناز ) می باشد، که افراد مبتلا به این بیماری از خوردن باقلای سبز پرهیز می کنند. این عارضه نوعی از کم خونی را ایجاد می کند که به عبارتی دیگر کم خونی ناشی از کمبود G۶PD است.
nikbakhtمشارکت کنندهممنون . جالب بود که اسفرزه هم خاصیت ضد اسهال داره و هم ضد یبوست.
-
نویسندهنوشتهها