nikbakht

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 127)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: پنج سوال رایج در رابطه با پروتئین(۱) #97931
    nikbakht
    مشارکت کننده

    ممنون،جالب و مفید بود. اما خودمونیم جواب سوال 3 دیگه خیلی تابلو بود آخه 1.5 کیلوگرم گوشت گاو میزان واحدهای پروتئینی اش خیلی بیشتر از 1 لیوان حبوبات یا شیر یا 1 تخم مرغ هست (1.5 کیلو گوشت: وقتی که هر 30 گرم گوشت برابر با یک واحد پروتئین هست).

    در پاسخ به: پنج سوال رایج در رابطه با پروتئین(۲) #97930
    nikbakht
    مشارکت کننده

    ممنون از مطلب عالی شما. برای من یکی که بسیار مفید و آموزنده بود.

    در پاسخ به: شیر را با موز، خرما و یا عسل بخورید #97929
    nikbakht
    مشارکت کننده

    بله افرادی که توانایی مصرف شیر حاوی لاکتوز را ندارند می توانند از محصولات کم لاکتوز یا بدون لاکتوز بهره برند.

    اما یک نکته وجود دارد افرادی که در هضم قند شیر (لاکتوز) مشکل دارند در 2 دسته جای دارند:
    1- یک دسته به دلیل مشکلات ژنتیکی و مادرزادی و فقدان آنزیم لاکتاز و فعالیت آن در بدنشان، توانایی هضم لاکتوز را ندارند.

    2- دسته ای دیگر به دلیل عدم مصرف شیر در طولانی مدت در هضم آن مشکل پیدا کرده اند.

    توصیه به افراد گروه اول آنست که شیرهای بدون لاکتوز را مصرف کنند.

    اما توصیه به گروه دوم آنست که به تدریج توانایی مصرف شیر را در خود ارتقا بخشند. ببینید برخی افراد هستند که برای مثال در کودکی و شیرخوارگی می توانسته اند شیر را هضم کنند ولی در سنین بزرگسالی دچار عدم تحمل لاکتوز شده اند. اما چرا؟
    قند لاکتوز توسط آنزیم لاکتاز در بدن تجزیه می شود، در افرادی که شیر را از رژیم غذایی خود حذف نموده و برای مدت های طولانی ان را مصرف ننموده اند؛ ژنهای سنتز کننده آنزیم لاکتاز خاموش و غیر فعال می شوند و لذا آنها در هضم شیر مشکل پیدا می کنند. بهترین راهکار برای این دسته از افراد مصرف کم و تدریجی شیر است. در واقع باید شیر را رقیق کرده و به میزان کم و به تدریج آن را وارد رژیم غذایی خود کنند تا کم کم ترشح آنزیم لاکتاز در آنها تقویت شود و این مشکل به تدریج بر طرف گردد.

    در پاسخ به: اصطلاح Vo2 max برای ورزش؟ #97926
    nikbakht
    مشارکت کننده

    اوج میزان اکسیداسیون چربی وقتی حاصل می شود که VO2Max تقریبا 45% باشد. در ورزش هایی که VO2Maxآنها بیش از 50% است، اکسیداسیون اسیدهای چرب آزاد کاهش یافته و مصرف کربوهیدراتها افزایش می یابند.

    nikbakht
    مشارکت کننده

    خیلی ممنون از توضیحات تکمیل کننده و مفیدتان.

    در پاسخ به: بزرگترین ذخایر انرژی بدن کدامند؟ #97920
    nikbakht
    مشارکت کننده

    البته رژیم غذایی ورزشکاران باید به درستی تنظیم شود. ورزشکاران با توجه به میزان فعالیت فیزیکی شان باید از رژیم غذایی مناسب حاوی غذاهای متنوع برخوردار باشند. چرا که ورزشکاران به سبب فعالیت شان مسلما مصرف انرژی و گلیکوژن بالایی دارند و لذا باید از تغذیه صحیح و مکفی برخوردار باشند.
    رژِیم غذایی ورزشکاران به گونه ای تنظیم می شود که انرژی و درشت مغذی های مصرفی را جبران نماید. کربوهیدراتها از بهترین سوختها برای ورزشکاران هستند و سهم مهمی از رژیم غذایی ورزشکاران را به خود اختصاص می دهند. چرا که در مقایسه با چربی و پروتئین برای سوختن نیاز به اکسیژن کمتری دارند. و امکان ورزش با شدت بیشتر را میسر می کنند( چه در هنگام ورزش و چه در مسابقه)
    مسلما یک رژیم غذایی حاوی کربوهیدرات کافی به بازسازی ذخایر کربوهیدراتی ورزشکار و افزایش قدرت او برای ورزش کمک می کند.

    در پاسخ به: بزرگترین ذخایر انرژی بدن کدامند؟ #97919
    nikbakht
    مشارکت کننده

    به طور کلی منابع تامین انرژی برای ورزش به ترتیب زیر می باشند:
    ذخایر ATP: که فقط برای 1-2 ثانیه انرژی لازم برای انقباض عضلانی را تامین می کنند.
    ذخایر کراتین فسفات : که برای 6-7 ثانیه انرژی لازم برای انقباض عضلانی را تامین می کنند.
    گلی کولیز (بی هوازی): برای 1 دقیقه تامین انرژی عضلات را انجام می دهد.
    متابولیسم اکسیداتیو: که برای چند ساعت تامین انرژی عضلات را تامین می کند. متابولیسم اکسیداتیو از سوبستراهایی شامل چربی، پروتئین و کربوهیدرات استفاده می کند و منبع اصلی تامین انرژی در فعالیت های طولانی مدت است و هر چه طول فعالیت ورزشی بیشتر باشد از ذخایر چربی بیشتر مصرف می شود.

    بنابراین ورزش هایی که برای ساعات طولانی به طول انجامند بیشتر از طریق متابولیسم اکسیداتیو ، انرژی مورد نیاز خود را تامین می کنند و از آنجا که متابولیسم اکسیداتیو تنها وابسته به مصرف گلی کوژن نیست پس برای طولانی مدت انرژی لازم برای انقباض عضلانی تامین می شود.

    nikbakht
    مشارکت کننده

    فکر کنم نوسانات قند خون در اغلب افراد بود، ولی خطر جدی بیشتر شامل حال افراد دیابتی یا مستعد دیابت بود و بیشتر آنها مورد توجه و هشدار قرار داشتند.

    در پاسخ به: فواید پوست پیاز برای مقابله با دیابت و سرطان #97704
    nikbakht
    مشارکت کننده

    مطلب جالبی بود. یه جورایی همیشه عادت داریم اون پوستها را جدا کنیم. اما می شه اون لایه ها و پوست هایی که گفته شده خورد؟ یعنی مزه و بافتش جوری هست که بشه خورد یا ریخت توی غذا؟

    در پاسخ به: یک معجزه خوشمزه برای كاهش استرس محل كار #97666
    nikbakht
    مشارکت کننده

    بله انار خواص مفید بسیار زیادی داره و پیشنهاد خوبیه، ولی من جایی خواندم که ” آب انار اثر مدر و مفرح دارد.(و مصرف آن در بیماریهای مجاری ادرار، توصیه شده است.) “
    پس اگر واقعا آب انار مدر باشد، فکر می کنم این پیشنهاد که رئیس ها به کارمندانشان برای کاهش استرسها آب انار بدهند؛ بستگی دارد به تعداد کارمندان و تعداد سرویس های بهداشتی اداره مورد نظر.

    در پاسخ به: بررسی خواص معجزه آسای رازیانه #97651
    nikbakht
    مشارکت کننده

    یک سوالی برای من ایجاد شده است: مگه تعیین جنسیت فرزند به این صورت نیست که زن به فرزند کروموزوم x میدهد و سپس مرد کروموزم Yیا X می دهد که اگر X بدهد جنسیت فرزند دختر می شود(XX)، و اگر Y بدهد جنسیت فرزند پسر می شود (XY). حال گیاهانی مثل رازیانه و برقی از غذاها چگونه می توانند بر کرموزم X یا Y دادن مرد تاثیر بگذارند و در نتیجه جنسیت فرزند را متاثر کنند؟

    در پاسخ به: تاس كباب #97643
    nikbakht
    مشارکت کننده

    ممنون. باید خوشمزه باشه.

    در پاسخ به: نوشیدنی که خاصیت سیركنندگی دارد #97642
    nikbakht
    مشارکت کننده

    خیلی جالب بود. ولی کاش به جای 30% به میزان بیشتری (حداقل50%) گرسنگی را کاهش می داد.

    در پاسخ به: بیایید باز هم چای را سرزنش کنیم #97584
    nikbakht
    مشارکت کننده

    غذا شناس عزیز. چرا از این منظر به چای نگاه نمی کنید که چه بسا همان مواد آفت کش و ضد عفونی کننده که می گویید در چای هستند اگر به مقدار کم مصرف شوند برای بدن مفید باشند؟ برای مثال به خلاصه مقاله زیر نگاه کنید:
    Inflammation. 2011 Apr 8.
    Theaflavins Extracted from Black Tea Inhibit Airway Mucous Hypersecretion Induced by Cigarette Smoke in Rats.
    Abstract
    Theaflavins isolated from black tea have been used in studies on the prevention of tumor growth. The aim of this study was to investigate whether treatment with theaflavins influences the mucus hypersecretion induced by cigarette smoke in the lungs of experimental rats. Firstly, cigarette smoke was aerosolized using a machine designed for inhalation by rats. The rats were divided into the negative control group, the cigarette smoke inhalation group, the theaflavins (TFs) treatment group, and the TFs + cigarette smoke inhalation group. The animals were sacrificed on day 60 of the experiment. Secondly, the rats were treated with theaflavins at different doses via a gastric tube and sacrificed on day 30. The changes in the levels of mucin 5AC (MUC5AC) and epidermal growth factor receptor (EGFR) in the airway were evaluated. Cigarette smoke induced a significant increase in the levels of MUC5AC and EGFR in all groups. These increases could be reversed by intragastric administration of theaflavins. The effect was more pronounced with the duration of treatment and coincided with a decrease in the expression of both targets. The rats showed various degrees of reduction in the expression of these parameters, which correlated with the theaflavin dose. TFs could inhibit the activation of EGFR, decrease the level of MUC5AC, and relieve airway mucous hypersecretion via the EGFR signaling pathway. These effects correlated directly with the duration of action and the dosage. In the future, oral theaflavins might be valuable in the treatment of chronic airway inflammation.

    در ضمن رعایت اعتدال بسیار مهم است و تانن و اسید اگزالیک و دیگر ترکیبات چای در غلظت خیلی بالا (و نه غلظت پایین) می توانند تاثیرات نامطلوبی بر جای بگذارند.
    به هر حال راه حل این ابهامات انجام پژوهش ها و مطالعات دقیق علمی است که نشان می دهند مصرف چای (و چه میزان چای) مفید یا مضر است.

    nikbakht
    مشارکت کننده

    ممنون از اطلاعات تون. آیا اگر ماهی خیلی تازه هم باشه مجددا از شب قبل آن را داخل مواد می خوابانید یا برای مدت کمتری ؟

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 127)