پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
n.fazelمشارکت کننده
منابع ب 6: لبنیات، تخم مرغ، حبوبات، گوشت
منابع ب 12: گوشت، ماهی، تخم مرغ و حبوبات
منابع اسید های چرب ضروری: غذاهای دریایی و ماهی های چرب، دانه بزرک، گردو
منابع منیزیم: لوبیا سویا، اسفناج، نخودسبز، جگر و گوشتn.fazelمشارکت کنندهکاهش 500 کالری از رزیم روزانه می تونه در یک هفته نیم کیلو کاهش وزن رو ایجاد کنه. البته کاهش وزن 250 گرم در روز توصیه نمیشه. بهترین کاهش وزن نیم تا یک کیلو در هفته ست.
ورزش های هوازی مثل شنا، پیاده روی ،دوچرخه سواری می تونه به کاهش وزن کمک کنه و بهترین ورزش هم برای خوش فرم کردن بدن به نظر من ورزش های با وزنه و دستگاهه. ترکیب ورزش هوازی ایروبیک با ورزش با وزنه می تونه نتیجه خوب یداشته باشه. اما برای اینکه به نتیجه برسی باید حتما صبور باشی معمولا بعد از 2 ماه ورزش کم کم خودت متوجه میشی که بدنت فرم گرفته و عضلاتت قوی تر شده.n.fazelمشارکت کنندهبه نظرم اندر مولب نوعی LPGایه. اگه کسی از این روش برای لاغری موضعی استفاده کرده میشه تجربیاتشو به منم بگه
مرسیn.fazelمشارکت کنندهazy جان منابعی که من دیدم چیز دیگه ای میگن یعنی سن مناسب برای شروع غذای کمکی رو از 4 تا 6 ماهگی تعیین کردن. یعنی بعد از این زمان کودک می تونه همراه شیر مادر از غذای کمکی هم استفاده کنه البته بعضی از مواد غذایی مثل عسل تا یک سالگی به کودک داده نمیشه. اینکه شما از 10 ماهگی شروع کردی برام جالبه. یعنی کوچولوت تا 10 ماهگی فقط شیر مادر می خورد؟ منابع مطالعتو می تونی بگی منم ببینم. مرسی
n.fazelمشارکت کنندهمنظور شیر ندادن نیست. در این کودکان باید به تغذیه توجه بیشتری شود. کودکان بعد از 6 ماه از غذای کمکی همراه شیر استفاده می کنند می تواند میزان غذای انها را کنترل کرد و از غذاهای سالم در رژیمشان استفاده کرد. با کنترل وزن طی افزایش سن و قد کشیدن می توان وزن کودک را به حد نرمال رساند
n.fazelمشارکت کنندهبه نظر من بهترین راهش آروم غذا خوردنه . اینجوری مغز فرصت پیدا می کنه تا پیام سیری را دریافت کنه
n.fazelمشارکت کنندهفرمول هریس بندیکت
REE= 655+ 9.56 W+ 1.85 H -4.68 A (برای خانم ها)
REE= 66.5+ 13.75 W + 5.0 H – 6.78 A (برای آقایان)w وزن H قد و A سن
n.fazelمشارکت کنندهآخه 2 دقیقه ورزش به کجا می رسه؟ حداقل 5 دقیقش کنید
n.fazelمشارکت کنندهخدا داند
n.fazelمشارکت کنندهمتخصصان عقيده دارند که پردازش و جذب ويتامين D در افراد چاق با اختلالاتي همراه است.
پس از مصرف اين ويتامين بدن بايد آن را به شکل قابل استفاده موسوم به 1,25-dihydroxyvitamin D در آورد که به نظر مي رسد اين پروسه در افراد چاق دچار اختلالاتي مي شود.
n.fazelمشارکت کنندهیکی دیگه از این نوشیدنی ها قهوه است. یکی دو تا مطالعه اثر قهوه کافئین دار و بدون کافئین رو در کمک به کاهش وزن اثبات کرده اند اما نیا به مطالعات بیشتری در این زمینه هست. این مطالعات روی موش ها انجام گرفته و هنوز قابل استفاده در انسان نیست
n.fazelمشارکت کنندهمن یه بار خواستم لبو بپزم ولی تموم رنگش دراومد تو آب و خودش بی رنگ شد. پختش روش خاصی داره ؟
n.fazelمشارکت کنندههمان طور که خودتون هم می دونید تنها ورزش برای لاغری و کاهش چربی شکم موثر نیست و همراه آن باید یک رژیم غذایی سالم و علمی هم داشته باشید. که پیشنهاد می کنم د راین مورد حتما از مشاوره یک متخص تغذیه استفاده کنید.
رژیم غذایی و ورزش هوازی (مثل شنا، پیاده روی، دو، دوچرخه سواری) درکنار هم به کاهش وزن و کاهش چربی کمک خواهند کرد.۱۴ آذر، ۱۳۸۹ در ۰۷:۴۷ در پاسخ به: براي کم شدن مضرات آلودگي هوا، شير و لبنيات بيشتري مصرف کنيد #96282n.fazelمشارکت کننده[
J Epidemiol Community Health. 2010 Sep 30. [Epub ahead of print]
Dietary habits and the short-term effects of air pollution on mortality in the Chinese population in Hong Kong.
Abstract
Background Both diet and air pollution are associated with mortality risks. However, no epidemiological study has examined the potential interaction between diet and air pollution on mortality. We assessed their interaction on an additive scale. Methods We analysed the data on daily concentrations of ambient air pollutants (PM(10), NO(2), SO(2) and O(3)) and a total of 23 484 deaths in 1998 in Hong Kong. A standardised questionnaire was used in all four death registries to collect food frequency data from proxy respondents while waiting for the registration to be completed. We fitted a linear odds ratio model and estimated excess relative risk due to the interaction (ERRI) between air pollution and regular consumption (at least once per week) of each food item to measure departure from additivity of effects on mortality. Results We observed consistently negative ERRI between all of the four pollutants and regular consumption of vegetables, fruits and soy. The effects of PM(10), NO(2) and O(3) were significant smaller in the subjects who regularly consumed fruits than those who never or seldom consumed such food. The effect modification of soy consumption on PM(10), NO(2) and SO(2) associated mortality was also found statistically significant. However, regular consumption of dairy products was associated with significant increased effects of PM(10) and NO(2). Conclusions This study provides insight into dietary habit as one of the modifiers of health effects of air pollution. Our findings merit further studies to characterise the influence of diet on air pollution-related health and elucidate the underlying mechanisms.PMID: 20884669 [PubMed – as supplied by publisher]
البته در مورد مصرف شیر مقاله ای پیدا نکردم. در صحبت های افراد در مقاله اول د رمورد علت توصیه به مصرف شیر بحث شده. ولی در مقاله دوم این اثر تایید نشده
[/align] -
نویسندهنوشتهها