farzaneh negahban

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 206)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: اسفناج و کاهو عضلات را تقویت می‌کند #99521
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    ممنون از مطلب جالبتون
    کاهو و اسفناج به دلیل آهن موجود در انها در بهبود علائم سندرم پیش قاعدگی نیز مفیدند

    در پاسخ به: کاکائو يا ميوه: مسئله اين است! #99520
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    از آنجایی که بیماری هایی نظیر بیماری های قلبی- عروقی، دیابت و انواع سرطان ها در سراسر دنیا شیوع پیدا کرده و عامل بروزشان رادیکال های آزادی هستند که در بدن یا از طریق مصرف زیاد غذاهای فرآیند شده تولید می شوند، نیاز بدن ما به مواد غذایی سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین E و C بالا است.
    شکلات تلخ منبع مقادیر بالای آنتی اکسیدان به حساب می آید و بنابراین می تواند به عنوان یک ماده غذایی گیاهی سرشاراز آنتی اکسیدان در رژیم غذایی افراد قرار داده شود. البته باید توجه داشت که به دلیل کالری کاکائو مصرف بیش از حد آن منجر به بروز مشكلات زیادی برای فرد می شود.

    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    خیلی جالب بود، ممنون
    مطالعات بر روي 9هزار مادر و كودك‌هايشان نشان داده است، مادراني كه امگا 3 كمتري دريافت كرده‌اند، فرزندانشان از ضريب هوشي پايين‌تري برخوردارند. اين مطالعات نشان داده‌اند، هماهنگي بين چشم‌ها، دست‌ها و مهارت‌ اجتماعي در اين كودكان بهتر بوده است و سرعت عمل بالا‌تري دارند

    در پاسخ به: لبنه، پنير خامه‌اي نيست #99452
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    به‌طور کل چون لبنه بر پايه ماست است، ميزان نمک آن کمتر است و برخي خواص آن به ماست و برخي به پنير شباهت دارد. چربي پنير لبنه در مقايسه با پنيرهاي خامه‌اي که 20 تا 30 درصد چربي دارند، کمتر و حدود 10 تا 12 درصد است.
    دليل بافت خامه‌اي لبنه در واقع ماستي است كه در آن وجود دارد نه چربي.
    البته مطمئنا نسبت به پنیرهای معمولی چربی بیشتری داره ولی نسبت به پنیرخامه ای ارجحیت داره

    در پاسخ به: ارتباط بین ابتلا به دیابت و غذاهای فرآوری شده #99447
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس و آکسفورد طی یک بررسی 24 مطالعه شامل 125 هزار فرد بزرگسال را تجزیه تحلیل کردند ، این پژوهشگران با بررسی عادات غذایی شرکت کننده ها به تعیین ارتباط مصرف مواد غذایی با نمایه گلایسمی بالا مثل نان سفید و سیب زمینی و خطر ابتلا به دیابت پرداختند.
    نتایج نشان داد به ازاء هر 100 گرم قندهای ساده بیشتر در هر 2000 کیلو کالری در روز، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 تا 45% افزایش میابد.
    غذاهای با نمایه گلایسمی پایین شامل ماهی، گوشت، میوه ها و سبزیجات با فیبر بالا، آجیل، پنیر و سایر محصولات لبنی، برنج قهوه ای و سایر غلات تصفیه نشده هستند

    در پاسخ به: لبنه، پنير خامه‌اي نيست #99445
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    من شنیدم که چربی پنیر لبنه تقریبا یک سوم پنیر خامه ای؟ اگه اطلاعات بیشتری دارین ممنون میشم

    در پاسخ به: کاهش ابتلا به دیابت با کاهش مدت نشستن #99434
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    ممنون از مطلبتون ezamani عزیز
    در مطالعه گفته شده بود که چند ساعت نشستن در روز با افزایش خطر دیابت همراهه؟

    در پاسخ به: افزایش ضربان قلب در حال استراحت خطرناک است. #99433
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    برای اندازه‌گیری ضربان قلب کافی است خیلی ساده نبض خود را بگیرید. برای این کار کف یک دستتان را رو به بالا نگه دارید، سپس دو انگشت از دست دیگرتان که بهتر است انگشت حلقه و انگشت سوم خود را روی مچ و در طرف شست آن دست قرار داده و مقدار خیلی کمی فشار دهید تا نبض خودتان را احساس کنید.
    یک روش دیگر هم برای اندازه‌گیری نبض وجود دارد. انگشت اشاره و انگشت وسط خود را روی گردن، در سمت لوله تنفسی قرار دهید. وقتی که نبض را زیر انگشتانتان حس کردید، تعداد نبض‌ها را در مدت 10 ثانیه شمارش کنید. زمان را می‌توانید با یک زمان‌سنج یا عقربه ثانیه‌شمار ساعت مچی نگه دارید. وقتی تعداد نبض‌های خود را در مدت 10 ثانیه شمارش کردید، آن را در عدد 6 ضرب کنید تا تعداد ضربان قلبتان را در یک دقیقه به دست آورید

    در پاسخ به: تغذيه نقشي در تعيين جنسيت جنين ندارد #99432
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    با این حال خیلی جالب بود، چون خود من هم معتقد بودم تاثیر زیادی نمی تونه داشته باشه

    در پاسخ به: کلسیم، خطر فشار خون بارداری را کاهش می دهد #99431
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    اگر در طی دورهی بارداری کلسیم به میزان کافی دریافت نشود، کودک کلسیم مورد نیاز خود را از استخوان‌های مادر کسب می‌کند که این امر ممکن است سلامتی مادر را به خطر بیاندازد.

    در پاسخ به: فلفل قرمز: هضم غذا #99256
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    هم چنین مصرف فلفل متابولیسم بدن رو هم کمی افزایش میده

    در پاسخ به: با مصرف ماست، خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهید #99253
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    خیلی مطلب جالبی بود ممنون
    البته حتی اگر نتایج این مطالعه صحت داشته باشه شواهد در مورد مضرات چربی شیر و ماست خیلی بیشتره، بهتره خاصیت ضد سرطانی رو از دیگر مواد غذایی که ضرری هم ندارند دریافت کنیم

    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    برای پیشگیری از سرماخوردگی هم تاثیر داره؟

    در پاسخ به: میان وعده صبح #99231
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    ارتباط حذف وعده صبحانه و افزایش وزن یا شکست در کاهش وزن که در مطالعات زیادی به اثبات رسیده است. حذف میان وعده ها نیز باعث افت قند خون و عدم کنترل اشتها د روعده اصلی خواهد شد.
    دریافت وعده ها هر 3-2 ساعت یکبار بهترین حالت برای تنظیم ترشح هورمون ها، قند خون و کنترل اشتها می باشد، رعایت این زمانبندی نه تنها در کاهش وزن بلکه برای سلامتی نیزمفید است

    در پاسخ به: آدرس خانه شما با وزنتان مرتبط است #99230
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    نتایج این مطالعه نشان داد در طولانی مدت در معرض هوای آلوده بودن با افزایش وزن ارتباط داره

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 206)