پاسخ های ارسال شده در انجمن
-
نویسندهنوشتهها
-
ezamani
مشارکت کنندهاگر کسی به هیچ عنوان نمی تونه ماهی بخوره می تونه از امگا-3 استفاده کنه ولی در این صورت نمی تواند از سایر مواد مغذی موجود در ماهی مانند سلنیم سود ببره.بنابراین اگر حساسیت به ماهی وجود نداره بهتره الگوی غذایی تغییر کنه و در صورت لزوم از مکمل استفاده بشه.
ezamani
مشارکت کنندهمسلما مصرف زیاد هر نوع ماده غذایی مضر می باشد. در مقاله نیز گفته شده که مصرف زیاد قهوه(5 فنجان) سبب چاقی می شود.
ezamani
مشارکت کننده[align=justify]نوشیدن شیر با قهوه یا کاکائو بهتر از مصرف نکردن شیر است. برای درست کردن شیر قهوه یا شیر کاکائو حداقل به یک لیوان شیر نیاز دارید که این مقدار، یک سوم نیاز روزانه به کلسیم و دیگر مواد مغذی را تأمین مینماید.
در یک مطالعه روی 1000 خانم یائسه معلوم شده است، خانم هایی که در عمرشان حداقل یک لیوان شیر قهوه در روز مصرف کردهاند، نسبت به خانم هایی که اصلاً شیر دریافت نکردهاند، تراکم استخوان بیشتری داشتهاند.البته بهتر است شیر قهوه و شیر کاکائو به صورت خانگی و با مقدار کم قهوه یا کاکائو تهیه شود.[/align]ezamani
مشارکت کننده[align=justify]یکی از این گونه باکتری ها bacterium enterobacter است. در یک بررسی محققان به برخی از موش ها باکتریهای bacterium enterobacter انسانی تزریق کردند و آنها به سرعت چاق شدند. همچنین در مطالعه دیگری محققان بلژیکی بر روی یک گونه تکی از باکتری به نام Akkermansia muciniphila کار کردند. این باکتری 3 تا 5 درصد باکتری های روده را تشکیل می دهد اما تحقیقات نشان داد میزان آن در افراد چاق کاهش می یابد.[/align]
ezamani
مشارکت کننده[align=justify]نوع باكتريهاى روده بستگى به رژيم غذايى هر فرد دارد. با مصرف مداوم غذاهاى سنگين مانند خوراكیهاى چرب و شيرين، نوع اين باكتريها هم تغيير مىكند.
يكى از دلايل افزايش وزن، فعاليت گونه خاصى از باكتريها در روده آدمهاى چاق است.
تغيير نوع باكتريهاى روده انسان با توجه به رژيم غذايى پيش از اين در موشهاى آزمايشگاهى مشاهده شده بود. نتيجه اين تغيير كه نوع سازش تكاملى است، كمك به رودهها در هضم مواد غذايى و تجزيه بهتر چربىهاست. عملكرد اين باكتريها هضم و جذب مواد غذايى را افزايش مىدهد. اما در نهايت بهبود پروسه هضم و جذب منجر به افزايش وزن مىشود. تغيير رژيم غذايى و استفاده كمتر از مواد غذايى چرب نوع اين باكتريها را تغيير داده و محيط روده را به حالت طبيعى برمىگرداند. در حقیقت تغییر باکتری های روده هم معلول و هم علت چاقی می تواند باشد.[/align]ezamani
مشارکت کننده[align=justify]اغلب مردم از خوردن حبوبات به علت نفخ شديدي كه دارد اجتناب مي كنند، وجود نفخ در اثر نداشتن آنزيم مخصوصي به نام الفا – گالاكتوزيداز است كه معمولا در بدن انسان يافت نمي شود. براي شكستن و جذب و هضم قند رافينوز كه در حبوبات وجود دارد وجود این انزيم لازم است، لذا با خوردن حبوبات اين قند هضم و جذب نشده و نصيب باكتريهاي روده ها مي شود و توليد هيدروژن و گازكربنيك مي نمايد.
براي حل اين مسئله چند راهنمايي وجود دارد :1- هيچ وقت حبوبات را در ابي كه قبل از پختن خيس كرده ايد نپزيد زيرا در این آب مقدار زيادي قند رافينوز وجود دارد كه عامل مهم ايجاد نفخ است.
2- براي آماده كردن حبوبات براي پختن ابتدا شب قبل ان را در آب جوش خيس كنيد . پس از نيم ساعت آب آن را بريزيد و مجددا با آب سرد خيس كنيد و بگذاريد تا صبح بماند و صبح قبل از پختن، آب آن را بريزيد و خوب آن را شسته و سپس در آب تازه بريزيد و بپزيد.
3- بيشتر حبوبات بخوريد. زيرا مسئله گاز و نفخ بيشتر براي اشخاصي مطرح است كه خيلي بندرت حبوبات مي خورند و اگر حبوبات خوردن را شروع كرده ايد از مقدار كم آغاز كنيد و بتدريج مقدار مصرف را زياد كنيد تا به يك پيمانه برسد و به اين ترتيب مقدار جذب قند رافينوز افزايش خواهد يافت.
4- خوراك لوبيا را معمولا با خوراكي هاي نفاخ مانند كلم برگ ، كلم بروكسل و ساير مواردي كه گازافزا هستند ، نخوريد .
5- ابتدا از عدس، لوبيا چشم بلبلي و لوبيا سفيد شروع كنيد زيرا درمورد اغلب اشخاص اين حبوبات كمتر نفخ مي كنند .
6- حبوبات را خيلي خوب بپزيد زيرا حبوبات نيمه پز بيشتر ايجاد نفخ مي كنند .
7- در آبي كه حبوبات را خيس مي كنيد در حدود يك گرم جوش شيرين بريزيد اين كار باعث مي شود كه مقدار بيشتري از قند رافينوز در آب حل شود و خارج شود.[/align]ezamani
مشارکت کننده[align=justify]مهم ترین ترکیبات زنجبیل شامل مواد بودار سوزاننده ای است که بیشتر اثرات اصلی آن مربوط به همین مواد است.
ترکیبات اصلی آن شامل: انواع قندها (50 تا 70 درصد)، چربی ها ( 3 تا 18 درصد)اولئورزین(4 تا 5/7درصد) و ترکیبات سوزاننده (1 تا 3 درصد) است.
یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه(6 گرم) حاوی 5 کالری، یک گرم کربوهیدرات و مقدار بسیار جزئی چربی، پروتئین و فیبر می باشد.
[/align]ezamani
مشارکت کننده[align=justify]نتیجه یک رشته تحقیقات حاکی است که احتمال ابتلا به بیماری پارکینسون در میان کسانی که سلامت خود را بیشتر به خطر می اندازند، از جمله سیگاری ها و اشخاصی که مشروبات الکلی مصرف می کنند، به
مراتب کمتر است.
پژوهشگران دانشگاه لندن از بررسی وضعیت ۲۱۲ نفر که نیمی از آنها مبتلا به بیماری پارکینسون بودند به این نتیجه گیری رسیده اند.
پرفسور آندرو لیز، از دانشگاه لندن که سرپرستی این تحقیقات را به عهده داشته می گوید:”اگر شما هرگز سیگار نکشیده باشید احتمال مبتلا شدن شما به بیماری پارکینسون دوبرابر می شود اگرچه ما علت آن را نمی دانیم. شاید کشیدن سیگار موجب نوعی ایمنی در مقابل این بیماری می شود ولی دلیل آن هنوز برای ما روشن نیست.”پزشکان متخصص بیماری پارکینسون می گویند که با این نتیجه گیری باید با احتیاط برخورد کرد. به عقیده آنان اگرچه این تئوری جالب است ولی باید مطالعات دراز مدت درباره آن صورت گیرد. این پزشکان خاطر نشان می سازند که در هر حال نباید سایر خطرات
مرتبط با الکل، نیکوتین و کافئین را فراموش کرد.
در بیماری پارکینسون نظم فعالیت مغزی به تدریج از بین می رود که درنتیجه آن حرکت کردن و راه رفتن بیمارمشکل می شود. این بیماری معمولا در افراد سالخورده دیده می شود.[/align]ezamani
مشارکت کنندهقاسمی عزیز، ممنون، مطلب جالبی بود.
ezamani
مشارکت کننده[align=justify]زنیکال یا ونوستات جهت افرادی است که بطور قابل ملاحظه ای وزن بالا دارند ( BIM آنها 30 یا بیشتر) زنیکال همچنین برای افرادی که BIM 27 یا بالاتر دارند و همچنین ریسک فاکتور هایی از قبیل فشار خون – کلسترول بالا – بیماری قلبی و دیابتی دارند میتونه مفید باشه . البته به شرط آنکه رزیم کم کالری داشته باشند و بیشتر از 30% کالری آن چربی نباشد.
زنیکال در جذب ویتامین های محلول در چربی هم دخالت میکنه بنابراین وقت زنیکال مصرف می کنید باید روزانه یک مکمل مولتی ویتامین که شامل ویتامین های E,D,Kوبتاکاروتن است مصرف کنید. مولتی ویتامین را باید یکبار روزانه حداقل 2 ساعت قبل یا بعد از مصرف زنیکال بخورید. [/align]ezamani
مشارکت کننده[align=justify]تنوع گياهان دارويي در طبيعت به حدي است که دسته بندي علمي آنها را به کاري مهم و در عين حال دشوار بدل مي کند. يکي از روشهاي طبقه بندي گياهان دارويي براساس خواص آنهاست که به طور اختصار به آن اشاره مي کنيم.
1-گياهان مقوي:
اين گياهان در شرايط خاصي براي تقويت بيمار تجويز مي شود که عمدتا مي توان به دوران نقاهت پس از بيماري حاد اشاره کرد.
برخي از اين گياهان حاوي انواع ويتامين ها، مواد معدني و ترکيبات قندي هستند که در تامين انرژي مورد نياز بدن متعاقب بيماري و برقراري تعادل در عملکرد اندامها نقش عمده اي دارند.2-گياهان مدر:
مقدار آب موجود در بافتها تحت تاثير عوامل گوناگون دچار تغيير مي شود. مثال واضح در اين زمينه اختلال عملکرد قلب ، ريه و کليه ها است. علاوه بر اين مواردي مثل عادت ماهيانه در خانم ها، تجمع مايعات و ادم را به همراه دارد.
يکي از موثرترين راههاي تعديل آب موجود در فضاي بين سلولي و بافتهاي مختلف بدن استفاده از گياهان مدر است که موجب تسکين عوارض ناشي از اين بيماري ها مي شود.3-گياهان مسهل و ملين:
اين گروه از گياهان براي رفع يبوست و تسهيل دفع سموم به کار گرفته مي شوند. گياهان مسهل از طريق مختلف موجب برطرف شدن يبوست مي شوند.
برخي از اين گياهان نظير ريشه ريوند از طرق افزايش ترشح صفرا و تحريک حرکات دودي روده اين کار را انجام مي دهند و بعضي ديگر مثل ريشه شيرين بيان و روغن زيتون با تحريک جدار روده موجب برطرف شدن يبوست مي شوند.
درباره ساير گروههاي گياهان دارويي بايد به آرام بخش ها، گياهان عرق آور جهت سرماخوردگي و تبها و گياهان مهوع و قي آور براي تخليه سريع محتويات معده اشاره کرد که همگي با مشورت و تحت نظر پزشک تجويز و استفاده مي شوند.[/align]ezamani
مشارکت کنندهباید توجه داشت که مصرف مقدار زیاد زرشك و یا ریشه و ساقه و برگ آن برای زنان حامله مناسب نیست، زیرا رحم را تحریك می كند و ممكن است باعث سقط جنین شود. همچنین مصرف زیاد این گیاه به مدت طولانی می تواند سبب ناراحتی معده و روده ها شود و جذب ویتامین های گروه B را در بدن مختل كند
ezamani
مشارکت کننده[align=justify]هویج پخته شده، آنتی اکسیدان های بیشتری نسب به هویج خام دارد. پختن هویج همراه با مقدار کمی روغن میزان آنتی اکسیدان های موجود در آن بنامهای بتاکاروتن و اسید فنولیک را افزایش می دهد. در حین فرآیند پخت دیواره سلولهای گیاهی بافت هویج شکسته شده در نتیجه جذب آنتی اکسید موجود و سایر مواد شیمیایی مفید آن افزایش می یابد .
نمایه گلیسمیهویج خام، متوسط است (حدود 49). حرارت طبخ هرچند موجب افزایش قابلیت جذب بتا‑کاروتن میشود، اما نمایه گلیسمی آن را هم افزایش میدهد (حدود 85). بنابراین برای افراد مبتلا به دیابت مصرف هویج (به ویژه در حالت پخته) میباید در حد متعادل و با توصیه متخصص تغذیه باشد.[/align]ezamani
مشارکت کنندهکالری یک لیوان آب هویج حدودا 50-45 کلیوکالری است.
ezamani
مشارکت کننده[align=justify]عسل با وجود خواص مفیدی که دارد اما در گروه قندهای ساده طبقه بندی می شود. بنابراین مصرف بیش از حد و کنترل نشده آن سبب چاقی و اضافه وزن می شود. اما مصرف محدود آن به صورتیکه کالری دریافتی شما بیشتر از میزان توصیه شده نباشد، مجاز است.[/align]
-
نویسندهنوشتهها