ezamani

پاسخ های ارسال شده در انجمن

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 105)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • در پاسخ به: علل سیاهی دور چشم #100758
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]این کرم ها می توانند تا حدی میزان سیاهی دور چشم را کاهش دهند اما لازم است در هنگام خرید کرم مخصوص دور چشم به نکات زیر دقت کنید:
    حتما کرمی بخرید که هیچ‌گونه مواد عطری در آن وجود نداشته‌باشد و PH درون آن نیز نزدیک به PH پوست باشد.
    علاوه بر این بهتر است از خرید کرم‌هایی که بسته‌بندی شیشه‌ای دارند صرف‌نظر کنید و به ‌دنبال کرم‌هایی باشید که در تیوب هستند. به این دلیل که بیشتر شیشه‌ها در گشادی دارند و این سبب می‌شود که کرم بیشتر در معرض هوا و نور قرار گیرد و همین موجب کم شدن کیفیت کرم و رشد بیشتر باکتری‌ها می‌شود.[/align]

    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify] مسمومیت حاملگی یا پره اکلامپسی یکی از اختلالات خطرناک دوران بارداری است که اگر با تشنج همراه باشد، به اکلامپسی تبدیل می شود. این بیماری که علل اصلی آن ناشناخته است، حتی می تواند به خاتمه بارداری و سقط جنین ختم شود.

    پره‌اكلامپسي‌ و اكلامپسي‌ یا مسموميت‌ حاملگي‌ يك‌ اختلال‌ خطرناك‌ در فشار خون‌، كاركرد كليه‌ و دستگاه‌ عصبي‌ مركزي‌ است كه‌ ممكن‌ است‌ از هفته‌ بيستم‌ بارداري‌ تا هفت‌ روز پس‌ از زايمان‌ رخ‌ دهد.

    عواملی در تشدید این بيماري نقش دارند که از آن جمله است:
    • سابقه‌ خانوادگي‌ پره‌اكلامپسي‌ يا اكلامپسي
    • ‌ديابت‌ شيرين‌
    • اختلالات‌ ايمني نظير لوپوس
    • تغذيه‌ نامطلوب‌
    • بيماري‌هاي‌ مزمن‌ كليه‌
    • بالا بودن‌ فشار خون‌ قبل‌ از بارداري‌
    • بروز پره‌ اكلامپسي‌ در طي‌ بارداري‌ اول،‌ البته پره‌ اكلامپسي‌ در يك‌ بارداري‌ به‌ معني‌ تكرار آن‌ لزوماً در بارداري‌هاي‌ بعدي‌ نيست‌، ولي‌ خطر عود آن‌ در بارداري‌هاي‌ بعدي‌ افزايش‌ مي‌يابد.
    • چاقي‌
    • بارداري‌ دوقلو يا چندقلو [/align]

    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]در برخی موارد برای فشار خون بالا در کودکان علت زمینه‌ای خاصی مشخص نمی‌شود که در این صورت به آن فشارخون بالای اولیه گفته می‌شود. اضافه وزن و چاقی در کودکان معمولا در فشار خون بالای اولیه وجود دارد.

    علل ابتلای کودکان به فشارخون بالای ثانویه مشکلات قلبی، اختلالات غدد، مصرف برخی داروها، دیابت، بیماری کلیوی و اختلالات روماتولوژی (بیماری‌های استخوانی و مفصلی) به فشار خون می باشد.[/align]

    در پاسخ به: کمتر گوشت قرمز مصرف کنید #100721
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]دانشمندان معتقدند سطح بالاي آهن موجود در گوشت قرمز، خطر ابتلا به سرطان روده را افزايش مي‌دهد

    تحقيقات دانشمندان انگليسي در توضيح سرطان‌زا بودن گوشت قرمز حاكي از آن است يكي از دلايلي كه مصرف گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان روده را بالا مي‌برد، مقدار آهن موجود در آن است.

    محقق ارشد اين مطالعه و مدير موسسه سرطان‌شناسي انگليس، گفت: آهن موجود در گوشت قرمز همزمان با عدم عملكرد ژن «APC» كه ژن سركوبگر تومور است و در مقابل بروز اين بيماري مقاومت مي‌كند، منجر به بروز سرطان روده مي‌شود.

    دانشمندان انگليسي در بررسي‌هاي آزمايشگاهي خود بر روي موش‌ها دريافتند: موش‌هايي كه در وعده غذايي‌شان مقدار زيادي آهن دريافت كرده‌اند دو تا سه برابر بيش از موش‌هاي ديگر احتمال بروز سرطان روده در آن ها وجود دارد.
    [/align]

    در پاسخ به: لبنیات پرچرب و مرگ ناشی از سرطان سینه #100716
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]مصرف سویا در میان بیماران مبتلا به سرطان سینه یک موضوع جنجالی و بحث برانگیز است. بیشتر نگرانی ها در مورد سویا به مطالعاتی که بر روی حیوانات آزمایشگاهی انجام شده، برمی گردد. در رت هایی که دارای رسپتور استروژن در سلولهای تومور هستند تجویز دوز بالای جنستین و دیادزن(ایزوفلاون های موجود در سویا) سبب افزایش سرعت رشد تومورهای سینه در مقایسه با رت هایی شد که دوز پایین تر ایزوفلاون را دریافت می کردند.
    در مطالعه ای که اخیرا بر روی 9000 زن مبتلا به سرطان سینه انجام شده، مشخص شد که کسانی که mg/day10 یا بیشتر سویا مصرف می کردند خطر عود مجدد سرطان سینه 25% کمتر است. این اثر حفاظتی در بیماران فاقد رسپتور استروژن کمی قوی تر بود. در زنان با رسپتور استروژن نیز این اثر حفاظتی علیرغم اینکه بیمار تاموکسیفن دریافت می کرد یا خیر وجود داشت.
    بر اساس راهنمایی که در سال 2012 توسط American Cancer Society منتشر شده نتیجه گرفته شده که مصرف سویا برای نجات یافتگان از سرطان سینه هیچ گونه اثر مضری ندارد. در هر دو راهنمایی که جهت پیشگیری و درمان سرطان منتشر شده مصرف مکمل های سویا توصیه نمی شود زیرا این گونه مکمل ها حاوی غلظت بالای ایزوفلاوون بیشتر از میزانی که به طور طبیعی در مواد غذایی وجود دارد، می باشند.[/align]

    منبع: American Cancer Society

    در پاسخ به: به کودکانتان از دوران نوزادی ویتامین AD بدهید #100710
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]در مدت تغذیه انحصاری با شیر مادر، مصرف قطره مولتی ویتامین و یا آ+د ضروری است.

     بنا بر توصیه کمیته کشوری تغذیه :
     تجویز مولتی ویتامین یا قطره آ+د از روز ۱۵ بعد از تولد شروع می شود.
     روزانه ۴۰۰ واحد ویتامین د موردنیاز است که با دادن ۲۰ قطره آ + د یا ۲۵ قطره مولتی ویتامین تامین میشود و مصرف آن تا ۲۴ ماهگی ادامه می یابد. [/align]

    در پاسخ به: تن ماهي بهتر است يا خود ماهي؟ #100709
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]برای بهره بردن از فواید ماهی و جلوگیری از بروز عوارض ناشی از مصرف زیاد آن، توصیه می کنیم بیشتر از دو تا سه بار در هفته از انواع ماهی استفاده نکنید و همچنین برنامه غذایی تان فقط شامل یک نوع ماهی نباشد، بلکه در مصرف ماهی ها هم، تعادل و تنوع را در نظر بگیرید.
    ماهی های رودخانه ای و دریایی بسیار مفیدتر از ماهی های کنسرو شده هستند، اما در مقایسه با غذاهای آماده و فست فودها، مصرف کنسرو تن ماهی سالم و استاندارد الویت دارد.[/align]

    در پاسخ به: روش مصرف آلوئه ورا #100708
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]Aloe vera یک گیاه بادوام با گلهای زرد است. برگهای سخت آبدار و نیزه ای این گیاه به طول 20 اینچ رشد می کند و طول کل گیاه تا 4 پا می رسد. تنها برگهای این گیاه ارزش دارویی دارند، اما بخشهای مختلف برگها نیز برای اهداف گوناگونی مورد استفاده قرار می گیرند. ژله شفاف و سفتی از قسمتهای داخلی برگ تشرح میشود. بین این ژله و پوست بیرونی برگ سلولهای خاصی حاوی مایع زردرنگ تلخ قرار دارد. وقتی که این مایع خشک میشود، سبب تولید شیرة Aloe میشود.

    ۹۶ درصد ساختمان ژل آلوئه ورا از آب تشکیل شده است. ۴ درصد باقی مانده اما حاوی مواد فراوانی است که ۷۵ نوع آن شناخته شده اند.ترکیباتی که در ژل آلوئه ورا یافت شده اند از پلی ساکاریدها هستند که قادر به کاهش و ترمیم التهاب هستند.این ترکیب همچنین دارای ویژگی آنتی باکتریال و ضدمیکروب است.آنتی اکسیدان هایی در قالب ویتامین های آ، ب، ث، ای، آمینواسیدها و اسیدهای چرب ضروری نیز در این ترکیب یافت می شوند.کلسیم و آلوئین نیز در آلوئه ورا موجود هستند، آلوئین ملینی بسیار قوی است.

    حدود ۹۶ درصد از وزن آن را آب تشکیل داده است و مابقى شامل چربى هاى ضرورى آمینواسیدها، ویتامین ها، املاح، آنزیم وگلیکوپروتئین است!

    این گیاه حداقل داراى ۳ اسید چرب با خاصیت ضدالتهابى است که براى معده ، روده کوچک و روده بزرگ مفید است.

    ویتامین هاى تشکیل دهنده آن عبارتند از ویتامین C ، B۱۲ ، B۶ ،B۲ ، B۱ ، A و E. «آلوئه ورا» با خاصیت اعجاب انگیز خود مى تواند تمام اسید آمینه هاى ضرورى بدن را در اختیار شخص مصرف کننده قرار دهد.[/align]

    در پاسخ به: نکاتی برای جذب بهتر آهن #100675
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]مصرف بيش از حد چاي سبز نیز مانند چاي سياه از جذب آهن در بدن جلوگيري مي کند، بنابراين توصيه مي شود از نوشيدن چاي سبز يک ساعت قبل و بعد از خوردن غذا خودداري شود.[/align]

    در پاسخ به: حقایقی درباره فلوراید موجود در آب شرب #100644
    ezamani
    مشارکت کننده

    خانم امینی عزیز، ممنون از تذکر شما.

    در پاسخ به: مصرف قهوه و سرطان رحم #100631
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]نتایج مطالعات مختلف در این زمینه متفاوت است. انستیتوی Karolinska از 6000 زنی که دوره‌ی بعد از یائسگی را می‌گذرانند و در سلامت کامل یا دچار سرطان سینه بوده‌اند در خصوص مصرف قهوه سوالاتی پرسیده‌اند. آن‌ها می‌خواستند بدانند آیا این افراد عادت به مصرف قهوه داشته‌اند یا خیر؟
    پس از بررسی نتایج اولیه، محققان مشاهده کردند که مصرف روزانه 5 فنجان قهوه باعث کاهش خطر ابتلا به یک نوع سرطان سینه به نام «سرطان سینه‌ی گیرنده‌ منفی استروژن » می‌شود. این نوع سرطان بسیار خطرناک بوده و نیاز به شیمی درمانی قوی دارد.
    البته گفتنی است که در این پژوهش محققان در خصوص میزان مصرف قهوه فقط به حافظه‌ی افراد اعتماد کرده‌اند و به نوع قهوه‌ی مصرفی از قبیل کاپوچینو، دکافئینه و … توجهی نداشته‌اند.
    با این حال محققان به زنان توصیه می‌کنند مراقب تغذیه و سلامت خود باشند و تصور نکنند با مصرف زیاد قهوه در مقابل سرطان سینه ایمن می‌شوند.

    همچنین در مطالعه دیگری محققان دانشگاه لاند سوئد طی پژوهشی دریافتند که نوشیدن قهوه در بیماران مبتلا به سرطان سینه که داروی “تاموکسیفن” را مصرف می‌کنند، می‌تواند خطر بازگشت این سرطان را کاهش دهد. بیمارانی که طی دوره بیماری خود قرص “تاموکسیفن” را به همراه دو فنجان یا بیشتر قهوه مصرف می‌کنند در مقایسه با همتایان خود که یک فنجان یا اصلا قهوه نمی‌نوشیدند، بیش از نیم درصد احتمال کمتری برای عود بیماریشان گزارش شده است.
    حال اینکه قهوه چگونه با این رویه درمانی تعامل نشان می‌دهد، مشخص نیست. گرچه دکتر “سیمون سن”، قهوه را به عنوان عاملی در فعال کردن “تاموکسیفن” و قدرتمندی هرچه بیشتر این دارو می‌داند.
    محققان دانشگاه لاند نیز پیش از این نشان داده‌اند که مصرف قهوه با کاهش خطر گسترش انواع معینی از سرطان پستان مرتبط است. علاوه بر این، برخی تحقیقات نشان داده است که کافئین در سرکوب رشد سلول‌های سرطانی موثر است.[/align]

    در پاسخ به: تاثیر ۵ ماده غذایی بر افزایش هوش کودکان #100630
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]کاملا درسته خانم قاسمی عزیز، مصرف کندر بیش از ۳ ماه موجب بیش‌فعالی کودک شده و این مسئله در آینده آن‌ها را با مشکلات متعددی روبه‌رو می‌کند. بنابراین مادران باردار باید توجه داشته باشند که برای افزایش میزان هوش و تقویت حافظه نوزاد خوردن یک ماه کندر کفایت می‌کند.[/align]

    در پاسخ به: سويا استخوان‌هايتان را محکم مي‌کند #100610
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]ثابت شده است که رژیمهای با مبنای گیاهی خصوصا سویا باعث جلوگیری از پوکی استخوان می شوند. سویا دارای میزان پائینی از اسیدهای آمینه گوگرددار است که این اسید آمینه ها مانع جذب کلسیم می شوند.
    پروتئینهای سویا باعث هموستاز کلسیم شده و باعث کاهش دفع ادراری کلسیم در زنان یائسه می شود. دلیل این امر میزان کمتر اسیدهای آمینه سولفور دار در آن می باشد همچنین ایزوفلاونها هم باعث افزایش جذب روده ای کلسیم می شوند و باعث بهبود هموستاز کلسیم می گردند. ايزوفلاون‌ها با افزايش شاخص‌هاي استخوان سازي و مهار شاخص‌هاي خوردگي استخوان موجب تغيير متابوليسم استخوان در جهت حفظ توده استخواني به ويژه در افراد در معرض خطر مي‌شوند. علاوه بر اين مصرف تركيبات سويا مي‌تواند از شكسته شدن كلاژن كه اصلي‌ترين پروتئين ماتريكس استخوان است،‌ جلوگيري نمايد. [/align]

    در پاسخ به: سير محافظ روده‌هاي شماست #100608
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]نکاتی برای مصرف سیر:
    سیر را به صورت قرص سیر،ترشی سیر،سیر سرخ شده و…استفاده می کنند.

    از نظر علمی، ترکیبات و مکانیسم اثر سیر تا حد زیادی پیچیده است و ترکیبات موجود در آن، زمانی که پوست حبه های سیر جدا نشده است، نسبت به وقتی که پوست کنده و خُرد می شود کمی متفاوت است، یعنی به محض له شدن سیر و مجاورت با هوا تغییراتی در آن روی می دهد، چون مواد اصلی و موثر سیر نسبت به هوا و به ویژه حرارت حساس هستند. هر چه سیر بیشتر حرارت داده شود، خواص آن کمتر می شود. بنابراین اثر سیر در غذاهای پخته و سرخ شده به مراتب کمتر از سیر تازه است.

    قرص سیر : قرص سیر حاوی پودر سیر خشک شده است که بهترین شکل دارویی آن است وخواص آن تا حدودی شبیه سیر تازه است و مواد موجود در آن نیز حاوی اکثر موادی است که در سیر تازه وجود دارد. این قرص ها روکش دار هستند و بعد از خوردن، بوی سیر کمتر به مشام می رسد.

    سیر ترشی : سیر وقتی به صورت ترشی در می آید، دست خوش تغییراتی خواهد شد که به حرارت محیط، سرکه، زمان نگه داری و… بستگی دارد، ولی در اکثر موارد دارای خواصی شبیه به سیر است.[/align]

    در پاسخ به: لبنیات پرچرب و مرگ ناشی از سرطان سینه #100586
    ezamani
    مشارکت کننده

    از آنجا که استروژن نوعی استروئید یا هورمون لیپیدی است در قسمت چربی لبنیات ذخیره میشه. شما اگر از لبنیات کم چرب یا بدون چربی استفاده کنید دیگه جای نگرانی وجود نداره.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 105)