مطالعات اخیر نشان داده است که مصرف مستمرگوشت سفید به ویژه ماهی – حتی مصرف ماهیهای دارای گوشت سفید و چرب – منجر به کاهش خطر دیابت نوع 2میشود.در نتیجه خطر بیماری های قلبی عروقی ناشی از دیابت نیز کاهش می یابد. در حالیکه مصرف مستمرگوشت قرمز باعث افزایش وزن و چاقی و در نتیجه افزایش احتمال ابتلاء به بیماری دیابت میشود.
مصرف بیش از حد گوشت قرمز علاوه بر افزایش خطر بیماریهای قلبی عروقی، فشارخون، دیابت و سرطان، موجب کاهش میزان امید به زندگی در افراد نیز میشود.
جالب توجه است مصرف گوشتهای فراوری شده مثل سوسیس و کالباس ۴۲درصد خطر بیماریهای قلبی عروقی و ۱۹ درصدخطر بیماری دیابت نوع ۲ را افزایش میدهند.