گوشت سفید،گوشت قرمز و دیابت نوع ۲

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73909
    e.amini
    مشارکت کننده

    مطالعات اخیر نشان داده است که مصرف مستمرگوشت سفید به ویژه ماهی – حتی مصرف ماهی‌های دارای گوشت سفید و چرب – منجر به کاهش خطر دیابت نوع 2می‌شود.در نتیجه خطر بیماری های قلبی عروقی ناشی از دیابت نیز کاهش می یابد. در حالیکه مصرف مستمرگوشت قرمز باعث افزایش وزن و چاقی و در نتیجه افزایش احتمال ابتلاء به بیماری دیابت می‌شود.
    مصرف بیش از حد گوشت قرمز علاوه بر افزایش خطر بیماری‌های قلبی عروقی، فشارخون، دیابت و سرطان، موجب کاهش میزان امید به زندگی در افراد نیز می‌شود.
    جالب توجه است مصرف گوشت‌های فراوری شده مثل سوسیس و کالباس ۴۲درصد خطر بیماری‌های قلبی عروقی و ۱۹ درصدخطر بیماری دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.