-
نویسندهنوشتهها
-
۱۷ مرداد، ۱۳۹۰ در ۰۰:۲۵ #70883کاربر عادیمشارکت کننده
مواد لازم برای تهیه کیک:
آرد 225 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
مغز بادام رنده شده یا آسیاب شده 75 گرم
شکر 100 گرم
تخم مرغ 2 عدد
عسل 1 قاشق غذاخوری پُر
ماست 250 گرم
روغن گل آفتابگردان 150 میلی لیتر
خلال پوست یک عدد لیموترش
مواد لازم برای تهیه شربت :
آب 150 میلی لیتر
شکر 100 گرم
گلاب 1 الی 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش یک عدد
برای تزئین
مغز پسته خلال شده
گلبرگ گل محمدی
روش تهیه
* دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم نمایید. سطح ظرفی را که برای پخت کیک در نظر گرفتهاید با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را داخل فر قرار دهید.* آرد را الک کنید و آن را با نمک و بیکینگ پودر و شکر و بادام آسیاب شده ترکیب نمایید.
* در ظرف دیگری تخم مرغ، عسل، ماست، روغن گل آفتابگردان و خلال پوست لیمو را کاملاً با هم ترکیب نمایید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
* ترکیب تخم مرغ را به آرامی در وسط ظرف حاوی آرد و نمک بریزید. آنها را با هم ترکیب نمایید تا کاملاً یکدست شوند. میتوانید در این مرحله مقداری خلال پسته را نیز همراه مواد دیگر مخلوط نمایید.
* مواد را داخل ظرفی که برای تهیه کیک در نظر گرفتهاید بریزید و آن را به مدت 50 دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که اگر چاقویی را داخل آن فرو نمودید، مواد کیک به آن نچسبد.
* آن را از فر بیرون آورده، بگذارید تا سرد شود.
* هنگامی که کیک در حال سرد شدن است، زمان مناسبی برای تهیه شربت میباشد. در یک قابلمهی کوچک، آب و شکر را بریزید و آنها را روی حرارت گاز بگذارید تا به مدت 5 دقیقه بجوشد و آب داخل قابلمه تقریباً نصف شود.
* آب لیمو را به محتویات قابلمه اضافه نمایید تا به مدت چند دقیقه همراه با آب و شکر بجوشد. زمانی که شربت تهیه شده کاملاً سرد شد، گلاب را داخل آن بریزید تا معطر شود.
* زمانی که کیک هنوز گرم است، روی آن با یک چاقوی مناسب، چندین سوراخ ایجاد کنید و سپس شربت را روی تمام سطح آن بریزید. خلال پسته را روی سطح کیک بپاشید و بعد آن را به مدت 1 ساعت در جایی قرار دهید تا سرد شود.
* میتوانید کیک را همراه با گلبرگهای زیبای گل محمدی تزئین نمایید و یا میتوانید آن را همراه با خامهی زده شده، ماست، انبه یا آلبالو سرو نمایید. این کیک را میتوانید برای چند روز داخل یخچال نگهداری نمایید.
نوش جان.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.