-
نویسندهنوشتهها
-
۸ دی، ۱۳۸۹ در ۰۹:۴۶ #69564ناشناسمیهمان
مواد لازم برای دونفر :
کدو قلمی 6 عدد.
پیاز سرخ شده بسیار ریز 3 قاشق غذا خوری .
سیر رنده شده یک حبه.
3-عدد تخم مرغ
نمک وفلفل وزردچوبه به مقدار لازم.(در صورت تمایل نصف قاشق چایخوری دارچین میتونید داخل مواد بریزید)
طرز تهیه :
کدوهارا تمیز میشوییم بعد از خشک کردن آنها را با رنده درشت رنده میکنیم. ودر ظرف تفلون خوب تفت میدهیم تا آب آن خوب کشیده شود هنگامی که کاملا آب کدو کشیده شده شعله را خاموش میکنیم تا کدو ها خنکه خنک شود …بعد از خنک شدن کدو ها پیاز سرخ شده خنک شده و سیر رنده شده ونمک وفلفل وزردچوبه وسه عدد تخم مرغها را به مواد اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم …بعد در ماهیتابه ای مقداری روغن ریخته تا داغ شود وآنگاه تمام مواد را در ماهیتابه ریخته ودرب انرا میگذاریم تا یک طرف کوکو سرخ شود وبعد برش میدهیم ودیگه درب ماهیتابه را نمیگذاریم تا طرف دیگه کوکو سرخ شود که خمیر نشود… انشالله مورد پسند دوستان قرار گیرد…:sleepy:
۹ دی، ۱۳۸۹ در ۰۲:۱۶ #96432azyمشارکت کنندهبا سلام زرده و سفیده تخم مرغ را باید زد یا فقط سفیده؟
پس از خوردن کوکو بدلیل وجود سیر داخلش دهان بو میگیرد؟۹ دی، ۱۳۸۹ در ۰۲:۲۸ #96433ناشناسمیهمانسلام آزی جان زرده وسفید همه راباهم در روی مواد ریخته وهم بزنید مثل کوکوی سبزی در مورد بوی سیر هم خوب معمولا سیر بوی مطبوعی بعد از خوردن ندارد ولی اثر درمانی بسیاری دارد پس در یک روز تعطیل میتوانی این کوکوی کدو را امتحان کنید وبوی سیرش را با چای خشک در دهان رفع کنید …..
۹ دی، ۱۳۸۹ در ۰۳:۳۹ #96436madjdمدیرکلممنون
من امروز درست کردم
فوق العاده خوشمزه بود۹ دی، ۱۳۸۹ در ۰۴:۰۰ #96437roshanمشارکت کنندهمرسي ترانه جان . ولي من فكر ميكنم چون با روغن سرخ ميشه يه غذاي رژيمي نيست كدو از اون دسته سبزيجاتيه كه وقتي سرخ ميشه روغن زيادي به خودش جذب ميكنه .
۹ دی، ۱۳۸۹ در ۰۷:۰۷ #96439azyمشارکت کنندهچه جالب …منم درست کردم اما در پلوپز روغن کمتری هم خواست .ممنون ترانه خانم
۹ دی، ۱۳۸۹ در ۱۳:۵۵ #96441ناشناسمیهمانبا سلام خدمت دوستان عزیز. خوشحالم آقای مجد وآزی خانم که این کوکوی خوشمزه را درست کردید وخوشتان آمده از دوست عزیزم روشن جون هم که گفتند روغن زیادی می بره بگم نه عزیزم هر چقدر که خودمون مایل باشیم میتونیم روغن استفاده کنیم کم که میشه زیاد چون مواد تا حدودی پخته شده فقط میخواهیم کمی سرخ بشه وتخم مرغهابسته بشه وآروم آرم سرخ شود ..حسن کوکوی کدو اینه که تمام روغنی که برده بعد از خاموش کردن همه را پس میدهد که شما اگر بگذارید روی دستمال روغن گیر روغن اضافی را خواهد گرفت ….
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.