-
نویسندهنوشتهها
-
۴ دی، ۱۳۹۰ در ۰۵:۲۵ #71842کاربر عادیمشارکت کننده
پودینگ انار که دسریترش مزه است را میتوانید به صورت تک نفره سرو کنید و یا به عنوان کرم برای میان کیک از آن استفاده نمایید. در ادامهی مطلب با مواد لازم و طرز تهیه پودینگ انار آشنا میشوید.
مواد لازم:نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته 150 گرم
آب انار 2 پیمانه
پودر قند* 4/3 پیمانه
شیر 2 قاشق غذاخوری
ورق ژلاتین 2 ورق
پنیر خامهای (به دلخواه) 100 گرم
دانه انار مقداری
* (در صورتی که ترشی آب انار زیاد است مقدار پودر قند را تا 2/1 دیگر افزایش دهید)
***************************
طرز تهیه:
مرحله 1 – آب انار را با پودر نشاسته، پودر قند و وانیل مخلوط کنید، شیر را نیز افزوده و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم زده تا غلیظ شود.
مرحله 2 – پنیر خامهای را با خامه فرم گرفته مخلوط کرده و بزنید در حدی که فقط با هم یکدست شوند.
مرحله 3 – مخلوط خامه را به مواد نشاستهای مرحله 1 اضافه کرده و هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.
مرحله 4 – ورق ژلاتین را در 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده، روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود، سپس به مواد افزوده و سریع هم بزنید.
پودینگ آماده شده را با کمی دانه انار مخلوط کرده و در جام یا ظرف دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید.
سرو تک نفره پودینگ انار:
برای سرو تک نفره پودینگ، داخل جام یا لیوان مناسبی را مقداری کیک برش خورده بریزید، سپس کمی ژله بسته شده انار اضافه کنید، سپس پودینگ را ریخته و در نهایت مقداری دانه انار اضافه کرده و سپس سرو نمایید. در صورتی که لیوان بزرگ باشد همین مراحل را دوباره انجام دهید تا لیوان پر شود.
۲۵ بهمن، ۱۳۹۰ در ۰۶:۳۳ #98245nikbakhtمشارکت کنندهبه نظر خیلی جذاب و خوشمزه می رسه.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.