پودینگ انار؛ دسری خوشمزه

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71842
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    پودینگ انار که دسری‌ترش مزه است را می‌توانید به صورت تک نفره سرو کنید و یا به عنوان کرم برای میان کیک از آن استفاده نمایید. در ادامه‌ی مطلب با مواد لازم و طرز تهیه پودینگ انار آشنا می‌شوید.



    مواد لازم:

    نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری

    وانیل نوک قاشق چای‌خوری

    خامه فرم گرفته 150 گرم

    آب انار 2 پیمانه

    پودر قند* 4/3 پیمانه

    شیر 2 قاشق غذاخوری

    ورق ژلاتین 2 ورق

    پنیر خامه‌ای (به دلخواه) 100 گرم

    دانه انار مقداری

    * (در صورتی که ترشی آب انار زیاد است مقدار پودر قند را تا 2/1 دیگر افزایش دهید)

    ***************************

    طرز تهیه:

    مرحله 1 – آب انار را با پودر نشاسته، پودر قند و وانیل مخلوط کنید، شیر را نیز افزوده و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب بهم زده تا غلیظ شود.

    مرحله 2 – پنیر خامه‌ای را با خامه فرم گرفته مخلوط کرده و بزنید در حدی که فقط با هم یکدست شوند.

    مرحله 3 – مخلوط خامه را به مواد نشاسته‌ای مرحله 1 اضافه کرده و هم بزنید تا مانند فرنی غلیظ شود.

    مرحله 4 – ورق ژلاتین را در 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده، روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود، سپس به مواد افزوده و سریع هم بزنید.

    پودینگ آماده شده را با کمی دانه انار مخلوط کرده و در جام یا ظرف دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید.

    سرو تک نفره پودینگ انار:

    برای سرو تک نفره پودینگ، داخل جام یا لیوان مناسبی را مقداری کیک برش خورده بریزید، سپس کمی ژله بسته شده انار اضافه کنید، سپس پودینگ را ریخته و در نهایت مقداری دانه انار اضافه کرده و سپس سرو نمایید. در صورتی که لیوان بزرگ باشد همین مراحل را دوباره انجام دهید تا لیوان پر شود.

    #98245
    nikbakht
    مشارکت کننده

    به نظر خیلی جذاب و خوشمزه می رسه.

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.