اینطور به نظرمی رسد که تغذیه مادر در طول بارداری یکی از عوامل تاثیر گذار بر سیستم ایمنی نوزاد است که در نهایت سبب ایجاد آلرژی در کودکی می شود در این مطالعه به بررسی ارتباط بین تغذیه مادر در طول 4 هفته آخر بارداری و ایجاد حساسیت واگزما در نوزادن در 2 سال بعد از تولد پرداخته شد و 2641 نوزاد در طول 2 سال اول تولدشان مورد بررسی قرار گرفتند و در نهایت به این نتیجه دست یافتند که دریافت بالای مارگارین و روغن های گیاهی در 4 هفته آخر بارداری ارتباط مثبت و دریافت بالای ماهی ارتباط معکوسی با اگزما درطول 2 سال بعد از تولد دارد و دریافت بالای کرفس و مرکبات باعث افزایش حساسیت های غذایی شد در مقابل آلرژن های تنفسی ارتباط مثبتی با مصرف بالای روغن های سرخ کردنی گیاهی w6 وفلفل شیرین خام و مرکبات دیده شدبنابر این اینطور پیشنهاد می شود که مواد غذایی آلرژی زا و مواد غذایی غنی از روغن های اشباع w6 در طول بارداری سبب افزایش و مواد غذایی غنی از w3 سب کاهش ایجاد آلرژی های پس از تولد می شود.
منبع: AJCN