مصرفw6 در بارداری و ایجاد آلرژی در نوزاد

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69178
    s.samadi
    مشارکت کننده

    اینطور به نظرمی رسد که تغذیه مادر در طول بارداری یکی از عوامل تاثیر گذار بر سیستم ایمنی نوزاد است که در نهایت سبب ایجاد آلرژی در کودکی می شود در این مطالعه به بررسی ارتباط بین تغذیه مادر در طول 4 هفته آخر بارداری و ایجاد حساسیت واگزما در نوزادن در 2 سال بعد از تولد پرداخته شد و 2641 نوزاد در طول 2 سال اول تولدشان مورد بررسی قرار گرفتند و در نهایت به این نتیجه دست یافتند که دریافت بالای مارگارین و روغن های گیاهی در 4 هفته آخر بارداری ارتباط مثبت و دریافت بالای ماهی ارتباط معکوسی با اگزما درطول 2 سال بعد از تولد دارد و دریافت بالای کرفس و مرکبات باعث افزایش حساسیت های غذایی شد در مقابل آلرژن های تنفسی ارتباط مثبتی با مصرف بالای روغن های سرخ کردنی گیاهی w6 وفلفل شیرین خام و مرکبات دیده شدبنابر این اینطور پیشنهاد می شود که مواد غذایی آلرژی زا و مواد غذایی غنی از روغن های اشباع w6 در طول بارداری سبب افزایش و مواد غذایی غنی از w3 سب کاهش ایجاد آلرژی های پس از تولد می شود.
    منبع: AJCN

    #96173
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    چه جالب ،
    ممنون از مطلب جديد و مفيدتون

    #96177
    s.samadi
    مشارکت کننده

    خواهش می کنم ممنون از توجهتان

    #96212
    nikbakht
    مشارکت کننده

    بادام زمینی هم یکی از منابع امگا 6 هست و آلرژی زاست. ممنون از مطلبتون.

    #96228
    madjd
    مدیرکل

    w6 چی بیده؟

    #96283
    s.samadi
    مشارکت کننده

    یک اسید چرب غیر اشباع است که در یکسری مواد غذایی مثل بادام زمینی وجود داره

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.