ماهی کباب شده چگونه تهیه می شود این غذای لذیذ را چگونه می توانیم تهیه کنیم بدون شک ماهی کباب شده طعم متفاوت و جالبی دارد و روش آماده کردن آن با انواع روش های طبخ ماهی فرق میکند
مواد لازم:
استیک ماهی شیر: 1 کیلو
پیاز (خلال شده): 3 عدد
گوجه فرنگی (4 قاچ شده): 6 عدد
سیخ چوبی: 6 عدد
مواد لازم برای مایه مارینه:
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه: 3 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
سیر (ساطوری شده): 1 حبه
طرز تهیه:
روغن زیتون، آب لیمو، سیر، پودر فلفل دلمه ای و کمی نمک و فلفل سیاه نیمکوب را در کاسه ی بزرگی مخلوط کنید. ماهی را به تکه های 5/2 سانتیمتری تقسیم کرده و در مایه مارینه بخوابانید. روی ظرف را پوشانیده و 1 ساعت در یخچال نگاه دارید.
کباب پز را روشن کنید. ماهی، گوجه فرنگی و پیاز را یک درمیان به سیخ ها بکشید و 10 دقـیقه روی شعله ی متوسط کباب کنید. در حین پخت مایه ی مارینه را روی مواد بمالید.
نوش جان!