ماهی کباب شده و این روش تهیه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #94819
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    ماهی کباب شده چگونه تهیه می شود این غذای لذیذ را چگونه می توانیم تهیه کنیم بدون شک ماهی کباب شده طعم متفاوت و جالبی دارد و روش آماده کردن آن با انواع روش های طبخ ماهی فرق میکند

    مواد لازم:

    استیک ماهی شیر: 1 کیلو

    پیاز (خلال شده): 3 عدد

    گوجه فرنگی (4 قاچ شده): 6 عدد

    سیخ چوبی: 6 عدد

    مواد لازم برای مایه مارینه:

    روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری

    آبلیمو تازه: 3 قاشق غذاخوری

    پودر پاپریکا: 1 قاشق چایخوری

    سیر (ساطوری شده): 1 حبه

    طرز تهیه:

    روغن زیتون، آب لیمو، سیر، پودر فلفل دلمه ای و کمی نمک و فلفل سیاه نیمکوب را در کاسه ی بزرگی مخلوط کنید. ماهی را به تکه های 5/2 سانتیمتری تقسیم کرده و در مایه مارینه بخوابانید. روی ظرف را پوشانیده و 1 ساعت در یخچال نگاه دارید.

    کباب پز را روشن کنید. ماهی، گوجه فرنگی و پیاز را یک درمیان به سیخ ها بکشید و 10 دقـیقه روی شعله ی متوسط کباب کنید. در حین پخت مایه ی مارینه را روی مواد بمالید.

    نوش جان!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.