مواد اولیه:
لازانیا یک بسته
فیله مرغ قطعهقطعه شده 10 عدد
فلفل دلمهای خلالی شده یک عدد
قارچ خردشده پنج عدد
پیاز سرخشده یک پیمانه
زعفران، نمک و ادویه به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
مواد لازم برای سس لازانیا:
کره 50 گرم
آرد سفید دو قاشق غذاخوری
شیر یک پیمانه
طرز تهیه: اول کره را در تابه روی حرارت گذاشته سپس آرد را با آن مخلوط کنید و بعد شیر را ریخته و وقتی غلیظ شد از روی حرارت برداشته و روی ظرف لازانیا بریزید.
طرزتهیه:
* ابتدا فیله مرغ را با پیاز، زعفران، نمک، ادویه، قارچ و فلفل دلمهای به همراه یک لیوان آب بپزید و کنار بگذارید تا آب نداشته باشد.
* سپس لازانیا را پخته و آبکش کرده و هر کدام را جداگانه روی پارچهای پهن کنید.
* حالا فیله مرغ قطعه قطعه شده را با مواد قارچ و فلفل روی برگه گذاشته مثل دلمه پیچیده و یک خلال دندان فرو کرده تا باز نشود.
* سپس در یک ظرف پیرکس چیده، فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده سس مخصوص لازانیا را درست کرده و روی آن ریخته و میل کنید. در صورت تمایل یک پیمانه پنیرپیتزا را روی مواد ریخته سپس آن را داخل فر بگذارید تا طلایی شود.