لازانیای لقمه‌ای با مرغ

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76742
    pahlevani
    مشارکت کننده

    مواد اولیه:
    لازانیا یک بسته
    فیله مرغ قطعه‌قطعه شده 10 عدد
    فلفل دلمه‌ای خلالی شده یک عدد
    قارچ خردشده پنج عدد
    پیاز سرخ‌شده یک پیمانه
    زعفران، نمک و ادویه به میزان لازم
    پنیر پیتزا به میزان لازم

    مواد لازم برای سس لازانیا:
    کره 50 گرم
    آرد سفید دو قاشق غذاخوری
    شیر یک پیمانه
    طرز تهیه: اول کره را در تابه روی حرارت گذاشته سپس آرد را با آن مخلوط کنید و بعد شیر را ریخته و وقتی غلیظ شد از روی حرارت برداشته و روی ظرف لازانیا بریزید.

    طرزتهیه:
    * ابتدا فیله مرغ را با پیاز، زعفران، نمک، ادویه، قارچ و فلفل دلمه‌ای به همراه یک لیوان آب بپزید و کنار بگذارید تا آب نداشته باشد.
    * سپس لازانیا را پخته و آبکش کرده و هر کدام را جداگانه روی پارچه‌ای پهن کنید.
    * حالا فیله مرغ قطعه قطعه شده را با مواد قارچ و فلفل روی برگه گذاشته مثل دلمه پیچیده و یک خلال دندان فرو کرده تا باز نشود.
    * سپس در یک ظرف پیرکس چیده، فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده سس مخصوص لازانیا را درست کرده و روی آن ریخته و میل کنید. در صورت تمایل یک پیمانه پنیرپیتزا را روی مواد ریخته سپس آن را داخل فر بگذارید تا طلایی شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.