مواد اولیه:
گوشت بدون چربی – ۵۰۰ گرم
خلال بادام :- ۱۵۰ گرم
زرشک – به میزان لازم
پیاز – یک عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی – دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم
زعفران ساییده – به میزان لازم
آب – دو لیوان
زردچوبه – یک سوم˜ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا پیاز خرد شده و سپس گوشت را با آن تفت میدهیم و بعد رب، نمک، فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه میکنیم، پس از مخلوط شدن مواد، آب را اضافه کرده و صبر میکنیم تا گوشت کاملا بپزد و آب خورش کشیده و به خرد گوشت برود و غلیظ شود سپس زعفران را به مواد می افزاییم. در آخر بادام را با روغن کمی تفت میدهیم تا کرم رنگ شود و به خورش اضافه میکنیم. زرشک را تفت داده به خورش اضافه میکنیم و میگذاریم ۵ دقیقه روی اجاق با شعله کم باشد تا جا بیفتد، این خورش با پلو سرو میشود.
لینک منبع:خورشت خلال