طرز تهیه خورشت خلال بادام

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #87278
    mishad
    مشارکت کننده

    مواد اولیه:
    گوشت بدون چربی – ۵۰۰ گرم
    خلال بادام :- ۱۵۰ گرم
    زرشک – به میزان لازم
    پیاز – یک عدد بزرگ
    رب گوجه فرنگی – دو قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل – به میزان لازم
    زعفران ساییده – به میزان لازم
    آب – دو لیوان
    زردچوبه – یک سوم˜ قاشق غذاخوری
    طرز تهیه:
    ابتدا پیاز خرد شده و سپس گوشت را با آن تفت می‌دهیم و بعد رب، نمک، فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه می‌کنیم، پس از مخلوط شدن مواد، آب را اضافه کرده و صبر می‌کنیم تا گوشت کاملا بپزد و آب خورش کشیده و به خرد گوشت برود و غلیظ شود سپس زعفران را به مواد می افزاییم. در آخر بادام را با روغن کمی تفت می‌دهیم تا کرم رنگ شود و به خورش اضافه می‌کنیم. زرشک را تفت داده به خورش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم ۵ دقیقه روی اجاق با شعله کم باشد تا جا بیفتد، این خورش با پلو سرو می‌شود.

    لینک منبع:خورشت خلال

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.