محققان معتقدند كه سیبزمینی سفید و پوست قرمز نیز تاثیرات مشابه و مناسبی بر فشار خون دارند.
جو ونیسون كارشناس تغذیه در دانشگاه اسكرانتون در پنسیلوانیا میگوید: وقتی صحبت از سیبزمینی میشود اغلب ما شاید بیش از هر سبزیجات دیگری نسبت به آن دید منفی داشته باشیم و تصور كنیم كه باید مصرف آن را در رژیم غذایی خود محدود نماییم چون معتقد هستیم كه این سیبزمینی مملو از كربوهیدرات چاق كننده و كالری اضافه است.
اما در واقع این تصور اشتباه است چون اگر سیبزمینی را بدون سرخ كردن و بدون كره و مارگارین و سس سرو كنیم هر یك عدد سیبزمینی فقط 110 كالری انرژی دارد و سرشار از ویتامینها و مواد فیتو شیمیایی مفید برای سلامتی است.
در این مطالعه 18 بیمار مبتلا به فشارخون بالا و دارای اضافه وزن به مدت یك ماه هر روز در دو نوبت 6 تا 8 سیبزمینی ارغوانی مصرف كردند. در پایان متوسط فشارخون سیستولیك و دیاستولیك آنها تا حد مطلوبی كاهش پیدا كرد.