سیب زمینی و فشار خون

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71126
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    محققان معتقدند كه سیب‌زمینی سفید و پوست قرمز نیز تاثیرات مشابه و مناسبی بر فشار خون دارند.
    جو ونیسون كارشناس تغذیه در دانشگاه اسكرانتون در پنسیلوانیا می‌گوید: وقتی صحبت از سیب‌زمینی می‌شود اغلب ما شاید بیش از هر سبزیجات دیگری نسبت به آن دید منفی داشته باشیم و تصور كنیم كه باید مصرف آن را در رژیم غذایی خود محدود نماییم چون معتقد هستیم كه این سیب‌زمینی مملو از كربوهیدرات چاق كننده و كالری اضافه است.

    اما در واقع این تصور اشتباه است چون اگر سیب‌زمینی را بدون سرخ كردن و بدون كره و مارگارین و سس سرو كنیم هر یك عدد سیب‌زمینی فقط 110 كالری انرژی دارد و سرشار از ویتامین‌ها و مواد فیتو شیمیایی مفید برای سلامتی است.
    در این مطالعه 18 بیمار مبتلا به فشارخون بالا و دارای اضافه وزن به مدت یك ماه هر روز در دو نوبت 6 تا 8 سیب‌زمینی ارغوانی مصرف كردند. در پایان متوسط فشارخون سیستولیك و دیاستولیك آنها تا حد مطلوبی كاهش پیدا كرد.

    #98016
    amini
    مشارکت کننده

    پس بهتره سیب زمینی رو به صورت آب پز یا بخارپز مصرف کنیم؟

    #98021
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    بله ، در صورت تمایل به مصرف سیب زمینی و دانستن مقدار مورد نیاز ، روش مناسب استفاده از سیب زمینی به صورت پخته و یا بخار پز است .

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.