-
نویسندهنوشتهها
-
۱۹ اردیبهشت، ۱۳۸۹ در ۰۲:۳۴ #69134کاربر عادیمشارکت کننده
چاقی موضعی و تجمع بافت چربی به صورت موضعی یکی از مشکلات رایج بویژه در خانمها می باشند. علاوه بر این کم نیستند افرادی که با وزن طبیعی از تجمع چربی های موضعی رنج می برند. این تجمع بافت چربی اصطلاحا سلولیت نیز نامیده می شود. رژیم غذایی به همراه فعالیت بدنی مناسب برای همه افرادی که از این نوع چاقیهای موضعی رنج می برند توصیه می گردد. ولی تجربیات و مطالعات نشان داده اند که ریشه کنی این توده های چربی با رژیم غذایی و ورزش به تنهایی ریشه کن نمی شود.
روشهای مختلفی در کنار رژیم و ورزش در دنیا مورد استفاده قرار می گیرد. LPG یا اندورمولوژی یکی از روشهای نوین برای درمان سلولیت است. نظر به تقاضای هموطنان ما از این تکنولوژی برای درمان چاقیهای موضعی کمک گرفته ایم چرا که این روش تنها روشی است، که مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) قرار گرفته است.
۱۵ آذر، ۱۳۸۹ در ۱۴:۵۸ #96292siamمشارکت کنندهسلام به همگی دوستان عزیز من قراره از فردا برم برای LPG حتما نتیجه رو اطلاع میدم.
۲۸ آذر، ۱۳۸۹ در ۰۸:۴۷ #96312کاربر عادیمشارکت کنندهسلام عزیزم
امیدوارم موفق باشی، اگه خواستی اندرمولب رو هم تجربه کن چون خیلی عالیه.۲۸ آذر، ۱۳۸۹ در ۰۹:۳۲ #96313siamمشارکت کنندهسلام دوست عزیز اتفاقا من همان اندرمولب را شروع کردم 5 جلسه است که رفتم فکر میکنم باید 2 دوره برم.
۱ دی، ۱۳۸۹ در ۰۲:۵۲ #96321madjdمدیرکلمنتظریم
۱ دی، ۱۳۸۹ در ۰۸:۳۴ #96330setayeshمشارکت کنندهسلام لينكي كه گفتين بازنميكنه؟
۴ دی، ۱۳۸۹ در ۰۳:۰۲ #96343کاربر عادیمشارکت کنندهسلام ستایش جان دوباره لینک و برات می ذارم.
۴ دی، ۱۳۸۹ در ۰۳:۰۳ #96346کاربر عادیمشارکت کنندهsiam جان سلام
می شه بدونم چقدر سایز کم کردی؟
تو چند جلسه؟۷ دی، ۱۳۸۹ در ۰۵:۳۰ #96395anisaمشارکت کنندهباسلام واحترام
جناب ابوطالبی آیا روش دیگه به جز دستگاه lpg مثلا نوع خاصی از ورزش وجود نداره که بشه از شر این چربی های موضعی خلاص شد؟ ممنونم۸ دی، ۱۳۸۹ در ۰۲:۱۴ #96407azyمشارکت کنندهبا سلام جناب ابوطالبی در رابطه با روش اندرمولب بیشتر توضیح میفرمایید؟آیا برای اندام تحتانی درد دارد؟با lpgچه فرقی دارد؟
۸ دی، ۱۳۸۹ در ۰۷:۳۷ #96426suni27مشارکت کنندهباسلام و احترام
سوالهام اینه که :1.استفاده از دستگاه lpg برای لاغر کردن ساق پا هم کاربرد داره؟
2.تفاوت lpg و اندرمولب چیه؟
3.آیا پزشک یا مرکزی در اصفهان می شناسید که این خدامت را ارائه بدن؟ توی اینترنت خیلی سرچ کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم.
ممنون میشم دوستان اگه اطلاعاتی دارن راهنماییم کنند.۱۲ دی، ۱۳۸۹ در ۱۰:۰۲ #96484کاربر عادیمشارکت کنندهبا سلام به همه دوستان عزیز
دستگاه اندرمولب نوع پیشرفته و به قول معروف ورژن بالاتر LPG است، قدرتش بالاتر و کارایی اون از مدل قدیمی اش بهتره و از همه مهمتر نوع تقلبی اندرمولب هنوز ساخته نشده، و دیگه مثل LPG توی مراکز غیر تخصصی مثل آرایشگاه ها و باشگاه های بدنسازی وجود نداره و فقط در مراکز تخصصی وجود داره که مراجعه کننده با خیال راحت و اعتماد کافی از اون استفاده کنه.
برای کار با دستگاه همونطور که قبلاً هم ذکر شده در جلسات اول کمی باعث قرمزی پوست میشه ولی در جلسات بعدی دیگه این اتفاق نمی افته و پوست شما عادت می کنه.
در مورد درد هم باید بگم این دستگاه کاملاً بدون درد می باشه و فقط روی سطح پوست کار انجام می ده.
در مورد اندام های بدن هم در تمام قسمت ها به غیر از سینه(برای بانوان) انجام می شه و ممنوعیتی نداره.
در پاسخ به دوست عزیز اصفهانی هم باید بگم که من آشنایی ندارم که در شهر شما هم اندرمولب هست یا نه.متاسفانه سلولیت هایی که در بدن تشکیل می شود نه با رژیم ونه با ورزش کاملاً درمان نمی شود و ازبین نمی رود بنابراین باید روش دیگه رو برای درمان این عارضه استفاده کرد، که در حال حاضر بهترین روش استفاده از دستگاه اندرمولب وLPG است .
با تشکر۱۲ دی، ۱۳۸۹ در ۱۳:۴۷ #96490azyمشارکت کنندهبا سلام یعنی اندرمولب هم با سوزن داروی کارنیتین را به زی پوست برای لاغری انتقال میدهد؟پیشرفته به چه معنا ؟نوع سوزنها متفاوتند یا متد؟
۱۳ دی، ۱۳۸۹ در ۰۲:۲۶ #96497ناشناسمیهمانسلام آيا براي استفاده از اين دستگاهها روي بدن كرم يا ازچيزي استفاده ميشود؟ اگر استفاده ميشود عوارضي ندارد؟
۱۳ دی، ۱۳۸۹ در ۰۳:۰۷ #96498madjdمدیرکلاین دستگاه به صورت مکانیکی عمل میکنه و فرد لباس مخصوص تنش میکنه و دستگاه مستقیما با پوستش در تماس نیست
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.