ازگیل سرشار از ویتامین هاى «ب» و «ث»، قند، تانن، سلولز و اسید سیتریک مى باشد.
ازگیل داراى مقدار زیادى «هیدرات کربن» است که مولد انرژى است.
ازگیل در تقویت خون بدن مؤثر است.
ویتامین «ب» ازگیل، اعصاب را تقویت مى کند و از نظر تغذیه اهمیت دارد.
مصرف ازگیل خام یا کنسرو ازگیل در معالجه اسهال ساده اثر قطعى دارد.
خوردن ازگیل خام و (خصوصا نارس که تانن بیشترى دارد) در معالجه خونریزى هاى داخلى مانند بواسیر، خونریزى رحمى و غیره تأثیر شفابخش دارد.
ازگیل در معالجه زخم دهان و تورم مخاط گلو مؤثر است.
ازگیل ادرارآور است و کار روده ها را تنظیم مى کند.
ازگیل داراى اسید مالیک، تانن، اسید سیتریک و اسید تارتاریک بوده و از نظر غذایى شبیه به است.
ازگیل میوه اى بسیار مقوى است زیرا قدرت اسمزى خون را مى افزاید.