خواص ازگیل

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69459
    mosavi
    مشارکت کننده

    ازگیل سرشار از ویتامین هاى «ب» و «ث»، قند، تانن، سلولز و اسید سیتریک مى باشد.
    ازگیل داراى مقدار زیادى «هیدرات کربن» است که مولد انرژى است.
    ازگیل در تقویت خون بدن مؤثر است.
    ویتامین «ب» ازگیل، اعصاب را تقویت مى کند و از نظر تغذیه اهمیت دارد.
    مصرف ازگیل خام یا کنسرو ازگیل در معالجه اسهال ساده اثر قطعى دارد.
    خوردن ازگیل خام و (خصوصا نارس که تانن بیشترى دارد) در معالجه خونریزى هاى داخلى مانند بواسیر، خونریزى رحمى و غیره تأثیر شفابخش دارد.
    ازگیل در معالجه زخم دهان و تورم مخاط گلو مؤثر است.
    ازگیل ادرارآور است و کار روده ها را تنظیم مى کند.
    ازگیل داراى اسید مالیک، تانن، اسید سیتریک و اسید تارتاریک بوده و از نظر غذایى شبیه به است.
    ازگیل میوه اى بسیار مقوى است زیرا قدرت اسمزى خون را مى افزاید.

    #96322
    madjd
    مدیرکل

    نمایه گلایسمی اش بالاست ؟

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.